Læs også:

Close
massage zen

Tag spaen med hjem: Fordele ved at have et massagebord derhjemme

Sundhed  | 

Hvorfor ikke tage spaen med hjem … Her får du fordele ved at have et massagebord derhjemme

At nyde en afslappende og forfriskende massage kan være en ualmindelig lækker og terapeutisk oplevelse for både krop og sind. Normalt er massage forbeholdt professionelle spaer, skønhedsklinikker og fysioterapeuter, men i dag er det faktisk muligt at få den samme wellnessoplevelse derhjemme. Du kan nemlig få din helt egen massagebriks eller massagebord til personlig brug.

En massagebriks hjemme i privaten er måske ikke helt det samme som en dag i salonen eller hos fyssen, men med dit helt eget massagebord får du en række fordele, fra bekvemmelighed og fleksibilitet til de langsigtede sundhedsmæssige fordele. Læs med her og lær mere om de mange fordele ved at have en massagebriks til personlig brug og hvordan det kan forvandle dit hjem til dit helt eget tilflugtssted for selvforkælelse og velvære.

massage zen
Måske det var noget, du skulle overveje … (Foto: Pixabay)

Tilgængeligt og bekvemt

At have dit eget massagebord er først og fremmest yderst bekvemt. Dit massagebord er altid tilgængeligt for dig, når lysten til massage melder sig. Du er ikke længere begrænset af spaens eller wellnessklinikkens åbningstider eller behovet for at have en aftale i forvejen. 

Du kan nu nyde en beroligende massage, når som helst du ønsker det, uden at forlade husets fire vægge. Dette kan være særlig fordelagtig efter en lang arbejdsdag, stressende begivenheder eller når du blot har brug for øjeblikkelig afslapning.

Tilpas dine behandlinger til dig selv

Med en investering i en massagebriks får du fuld kontrol over dine behandlinger. Du kan tilpasse massagen efter dine præferencer og behov. Du kan vælge den type olie, du foretrækker, justere trykket, fokusere på specifikke områder af kroppen og skabe en atmosfære, der passer til netop din smag. Den personlige tilpasning giver dig mulighed for at skabe den perfekte massageoplevelse, som passer præcis til dig.

massage
Tilpas dine behandlinger til dig selv … (Foto: Pixabay)

Tag hånd om din sundhed

Regelmæssig massage har mange sundhedsmæssige fordele, og med dit eget massagebord er det nemt at opretholde en god og sund rutine. Massage kan lindre muskelspændinger, øge blodcirkulationen, mindske dit stress niveau, forbedre søvnkvaliteten og i det hele taget fremme dit generelle velvære. Når du har et massagebord tilgængeligt derhjemme, er det endda mere sandsynligt, at du vil integrere massagen som en fast del af din sundhedsrutine.

Spar penge på luksus

Et massagebord er mere end bare et stykke udstyr. At eje et massagebord og få massage regelmæssigt er for mange mennesker også lig med en følelse af luksus. Er du ikke ramt af sygdom og betragter du udelukkende massage, som en del af dit daglige velbefindende, så må massage og et besøg i en spa eller hos en massør, anses som lidt af et luksusgode. 

På sigt kan et massagebord i privaten derfor være et godt køb, da det alt andet lige betyder, at du undgår regelmæssige udgifter til professionelle behandlinger. Selvom den første investering i et massagebord kan virke stor, vil den med tiden opveje de gentagne omkostninger ved at opsøge en professionel.

massage
Du kan træne dine massageteknikker… (Foto: Pixabay)

Del din spaoplevelse

At have et massagebord i dit hjem giver dig også mulighed for at dele oplevelsen med dine nærmeste. Du kan forkæle din partner, familien eller vennerne med en afslappende omgang massage derhjemme. Det kan både skabe en intim oplevelse for dig og din partner, ligesom det kan være en del af en social begivenhed.

Værn om dit privatliv

Nogle mennesker føler sig utilpas, når de skal smide tøjet foran fremmede, også selvom det sker i en terapeutisk sammenhæng. Med din egen massagebriks får du mulighed for at bevare dit privatliv og komfort i dine egne omgivelser. Du kan slappe af og nyde massagen uden at føle dig udsat eller ubehageligt til mode.

Træn dine massageteknikker

Er du under uddannelse som for eksempel fysioterapeut eller drømmer du om en professionel karriere som sportsmassør, så kan et massagebord derhjemme være et skridt på vejen til at udleve dine drømme. Træn dine teknikker, øv dig gerne på venner og familie eller måske endda potentielle kunder og åbn døren for et nyt professionelt eventyr.

massage
Nedenfor kan se læse, hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at købe en massagebriks … (Foto: Pixabay)

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en massagebriks?

Massagebord, massagebriks eller massagestol? Kært barn har mange navne, men i bund og grund dækker de over det samme. Derfor kan det da også virke som lidt af en jungle, for den der skal ud at investere i et massagebord for første gang.

Mange af bordene kan det samme, men der kan være forskel på, hvor behagelige de enkelte brikse er, alt efter, hvilken type behandling du vil have udført. For eksempel kræver en helkropsmassage, at du kan holde til at ligge på briksen i længere tid end for eksempel en nakkemassage. Her gælder det om at vælge et massagebord, som ikke er for blødt, og gerne med en madras, der har flere lag skum. Det er nemlig væsentligt mere behageligt at ligge på, for den der skal masseres.

Får du brug for at flytte din briks med jævne mellemrum eller tager du ofte massagebriksen med dig ud til klienter, så kan det være en fordel at vælge en transportabel massagebriks. Den er nem at pakke sammen og tage på skulderen, hvis det bliver nødvendigt. Dog er de transportable massageborde ikke helt så stabile som de stationære, hvilket du også bør tage med i dine overvejelser, før du investerer i en af de mange brikse fra for eksempel fra expondo.dk/massagebrikse.

Uendelige muligheder for afslapning og selvforkælelse

Der er virkelig mange fordele ved at investere i en massagebriks eller et massagebord til brug i privaten. Den eneste ulempe er vel egentlig at finde den rette person, der kan give dig en god massage.

At have et massagebord til personlig brug er en investering i dit velbefindende. Det tilbyder en bekvem og tilpasset massageoplevelse, som kan hjælpe dig med at forbedre både din fysiske og psykiske sundhed. Ud over at du sparer penge på sigt, giver det dig også mulighed for at nyde de sundhedsmæssige fordele ved massage, når du har allermest brug for det. 

Så hvorfor bestille en aftale hos din lokale spa, når du kan tage spaen med hjem og nyde en fordybende massageoplevelse i dit eget personlige tilflugtssted for velvære? Med et massagebord ved hånden er mulighederne for selvforkælelse og afslapning uendelige.

 

pige ryg
Der er virkelig mange fordele ved at investere i en massagebriks eller et massagebord til brug i privaten. Den eneste ulempe er vel egentlig at finde den rette person, der kan give dig en god massage … (Foto: Unsplash)

 

· Mere fra samme kategori ·