Læs også:

Close
la los angeles hollywood

Kendisgossip: Sommer i kendisland

Underholdning  | 

Sommeren byder på afslapning og måske en pause fra rampelyset for vores udenlandske og danske kendisser. Kig med på lidt gossip fra kendisland

De både danske og udenlandske kendte har hver deres bud på, hvor sommerrejsen kan gå hen, og hvordan man får slappet af og ladet energien op igen. Vores instafeed er i hvert fald fyldt med sommerferiebilleder af hygge og afslapning både i den danske og udenlandske sommersol – og vi er kun liiiiiiiiiidt misundelige …

Find ud af hvad de kendte laver i deres ferie her og bliv måske inspireret til din sommerferie.

la los angeles hollywood
Hvad bruger de kendte sommeren på – det kan du se lidt om her. (Foto: Unsplash)

Vive Naomi

Vi elsker Paris, og vi eeeelsker Naomi Watts for at være så meget sig selv. Selv med morgenhår, uden makeup og croissant i hånden ser hun fab ud.

Travl kvinde

Taylor Swift har ikke sommerferie, hun er på en stor turne – her i Minneapolis. Og ikke nok med det, så er hun også lige kommet med nyt album.

 

Familiehygge

Familien hvor den ene bare er pænere end den anden. Men en stor og dejlig familie – der også hygger. Brooklyn ligger ofte billeder op af familien. Så her er der dømt familie-sommerhygge.

Tidlig sommerferie

Hailey Bieber en af de heldige, der allerede for en måned tog forskud på sommeren med solbadning og sommerhygge.

Sommerkys og koncert

De kendte går også til koncert – her er det Katy Perry og Orlando Bloom, der er  til Bruce Springsteenkoncert med nogle af deres (også) kendte venner. Og sikke et kys …

Harry er liiiige i nærheden

Eller vi drømmer nok bare om det. Men Harry Styles er på turne blandt andet i Tyskland i disse uger. Han må gerne komme en smut til København …

Sommer i USA

Helena Christensen er i sit sommerhus i Catskill Mountains, hvor hun nyder naturen. Catskill Mountains ligger ikke langt fra New York City, hvor hun også har en lille lejlighed, så sommeren kan nemt kombineres med livet på landet og storbyen – og formentlig også en tur til Danmark.

Tennissommer

Han er vores allesammens tennisdarling – og mon ikke, Holger Rune nyder at bruge sin sommer på måske verdens lækreste græsplæne. Vi hepper på dig …

 

 

Den smukkeste udsigt

Maddie Ziegler som er en amerikansk danser, skuespiller og model – måske bedst kendt fra reality showet Dance Moms og for at optræde i musikvideoer produceret for sangerinden Sia er gudesmuk – og det lækre ‘colour koordinerede’ foto giver en lyst til at rejse væk til øde strande.

Barbie er i LA

Vi glæder os vildt til at se Barbiefilmen – men mens vi venter må vi nyde magiske Margot Robbie som Barbie. Alt er love – og pink og Barbie i LA.

Luksustur med drengene

Tom Holland tog på en ekstra lækker tur mellem optagelserne. Man kan ikke andet end blive lidt misundelig, for lækkert ser det ud.

Celeste Barber’s sjove ferie

Hun skuffer aldrig – heller ikke når hun er på ferie i Byron, Australien. Pænt og idyllisk er det første foto. Men klik og se – alt er som det plejer. Men lækkert ser det ud.

Søndage med Reese

Reese Witherspoon er et af de typer mennesker, der bare ser ud som for 20 – 3o år siden. Sød og naturlig – og hvem gad ikke starte en søndag og chille med hende i det dejlige køkken.

Sommer i aktivistens tegn

Greta Thunberg har som altid travlt – travlt med at protestere – og TAK for det. Og ja, det kommer sommeren også til at gå med …

Dua Lipa til Barbie-premiere

Sangen ‘Dance the Night’ fra Barbie-filmen står Dua Lipa bag. Og mon hun ikke danser sig igennem sommeren. Her er hun til premiere på filmen i en diamantbesat kjole og uden BH, som folk straks gik amok over på de sociale medier.

Lyt til sangen her:

Læs også:

Justin Biebers sommerbolig på Hawaii

 

bieber, hawaii

· Mere fra samme kategori ·