
Prøv noget nyt: Drinks med Per Se
Flasken er pæn – farven magisk – smagen ganske lækker. Per Se er Portugals svar på Aperol. Prøv den på forskellige måder
Ikke alene er det en virkelig fin flaske, men Per Se er også ret lækker og drikkes som udgangspunkt blot med masser af is og en skive appelsin (frisk eller dehydreret) i et stort glas. Den er fantastisk med tonic, men man kan også fortynde den med ‘bobler’ eller danskvand (lidt i stil med Aperol Spritz).
Alternativ med gin
Derudover fungerer den rigtig godt i en Per-Se-groni; 1/3 gin, 2/3 Per Se, en skive appelsin, masser af is og et skvæt tonic. Udover appelsin består Per Se af 23 andre ‘botanicals’ herunder humle og lidt af julens krydderier (nelliker).
Juleudgave
Den kan være et alternativ til julens gløgg og anvendes i en vinho quente (varm vin); opvarm 1/3 Per Se, 2/3 rødvin og tilsæt en skive appelsin.

Per Se på mange måder
Start ud med den som den er, så kan du også teste om du kan lide den lidt bitre smag. Per Se betyder ‘som den er’ med masser af is og eventuelt en skive appelsin.
Alternativ er at fortynde med lidt tonic (1/3).
Og så er der måden som du laver Aperol eller serverer Campari på. Alle måder her går fint sammen med Per Se – også om du bruger appelsinjuice eller hvidvin i. Prøv dig frem med hvor meget du vil have i. Men husk at den skal være kold – gerne iskold. Så stil også flasken på køl inden.
Og så kan den også anvendes i en ‘Per-Se-groni’ …
Læs også:
Anderledes snack til dine drinks