
Lav girly cupcakes
Der er noget ekstra delikat og lækkert over det, når man laver muffins lidt mere fine – og kan kalde dem cupcakes. Her er de i en svampet og girly version
Disse har friske hindbær i – du kan også bruge frosne – men så tag det våde fra, når de er optøet. Du kan også bruge solbær, brombær eller tilføje lidt hvid hakket chokolade eller mandler. Ja, faktisk er det bare om at prøve sig frem, så man finder sin egen (og måske gæsternes) favorit.
Kagerne er ikke svære at lave – men sørg for at købe fine forme – så de præsenterer sig ekstra girly – måske de så også smager liiiige den tand bedre.

Det skal du bruge
Ingredienser
75 g blødt smør
175 g sukker
2 æg
1 dl yoghurt naturel
1 tsk vaniljesukker
1 dl yoghurt naturel
175 g hvedemel
1,50 tsk bagepulver
1 knivspids salt
150 g hindbær, friske eller frosne
1 spsk. sukker til at drysse over kagerne før de bages
Pynten
75 g flormelis
1 spsk koncentereret (gerne hindbærsaft (eller mas to hindbær i flormelissen)
1 tsk frysetørret hindbær
Eventuelt et par friske bær pr kage

Sådan gør du
Start med at piske smør, sukker og vaniljesukker sammen til det er let og luftigt.
Derefter piskes et æg i ad gangen til dejen er ensartet. Pisk til sidst yoghurt i.
Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og sigt det i dejen og rør den godt sammen. Men gør det forsigtigt.
Tilsæt hindbær og vend dejen let rundt.
Fyld derefter dejen i muffinsforme og drys dem til sidste med lidt sukker.
Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten. Hold øje og stik med en kniv i midten af en af dem, for at se om der sidder mere dej på. Gør der ikke, så er de klar.
Lad derefter kagerne køle lidt af på en rist.
Pisk flormelis og hindbærsaft til en tyk glasur. Og kom den på med en teske.
Pynt til sidste med til frysetørrede hindbær og eventuelt et par friske også.

Læs også: