Læs også:

Close
kærlighed dating love hjerte

Sådan finder du kærligheden i udlandet

Mit liv  | 

Når du som dansker vil prøve at date, mens du er i udlandet, kan det bestemt godt være starten på din næste store flirt. Bliv lidt klogere på, hvordan du kan finde kærligheden i udlandet

Det kan være en kæmpe oplevelse, der fører mange gode minder med sig – og det kan også være med til at sætte ekstra kulør på campingturen til Tyskland. Men der er dog et par ting du måske bør huske på, for i hvert fald at sikre at din oplevelse bliver så god som muligt. Det vil vi heldigvis fortælle dig alt om her!

Få gode datingfif her …

Vær bevidst om kulturen

Inden du går i gang med at date løs, så er det nok en god idé at sætte sig lidt ind i kulturen i det land du besøger. Der kan være meget forskellige måder hvorpå man bør opføre sig, og nogle ting vi som danskere måske tager for givet, eller som vi ikke tænker så meget over, kan være meget stødende andre steder.

Disse kulturelle forskelle kan variere fra meget store no-no’s, og helt ned til små detaljer der bare ganske enkelt gør dig mindre attraktiv for andre mennesker. Ved at sætte dig ind i kulturen, kan du undgå mange af disse misforståelser, og i stedet fokusere på at date.

par solnedgang kærlighed
Er du klar til at date i udlandet … (Foto: Unsplash(

Lær sproget

Det siger sig selv at det er en fordel at kunne sproget, når man tager til et andet land – men det er særligt relevant når man skal date. Selvom du ikke kan tale flydende mandarin, så kan det være en meget fin gestus at du har lært et par forskellige strofer – og det kan også være meget praktisk. Du vil i mange lande kunne finde en dansk sprogskole der kan undervise på flere niveauer.

Det betyder at du kan finde steder hvor du kan lære at begå dig på ganske simpelt sprog, men selvfølgelig også at du kan dykke dybere ned i det. Og når man taler om dating, så er det ekstremt vigtigt at man kan forstå hinanden. Når man kan kommunikere effektivt, kan man slippe for megen akavet stilhed.

par kys kysse forelsket
At være forelsket er den dejligste følelse … (Foto: Pexels)

Brug Dating Apps

Dating apps bruges over stort set hele verden, og heldigvis findes de sikkert på dit sprog – så dette kan være med til at gøre det hele lidt lettere at kaste sig ud i. Du bør selvfølgelig altid lave en detaljeret profil, og så husk at skrive hvor i verden du er, men også hvor længe du har tænkt dig at blive.

Hvis du gerne vil date andre danskere når du er i udlandet, kan sider som dating DK være en stor hjælp, idet der også er mange udlandsdanskere på disse sider.

Hold dig sikker

Når du er i udlandet, er du måske ikke i et land der er helt lige så sikkert som Danmark. Og som turist kan nogle lyssky mennesker se dig som et let mål. Her taler vi ikke nødvendigvis kidnapning i bedste “Taken” stil, men ting som tyveri og svindel kan være særligt udbredte i nogle steder af verden.

Uanset om du er i Tyrkiet eller Tyskland, vil du som oftest kunne finde informationer om hvad du skal være opmærksom på hos udenrigsministeriets hjemmeside.

kærlighed dating love hjerte
Måske der er loooove i luften … (Foto: Pexels)

God fornøjelse!

En ferie eller et udlandsophold kan være skønt, og en milepæl i éns liv. Og selvfølgelig skal man kunne finde kærligheden hvis det er det man leder efter, eller en hed sommerflirt man kan se tilbage på med et smil. Hvis du sørger for at respektere andres kultur og andres normer og traditioner, og derudover har fornuften med dig, er der ingen grund til at være nervøs.

Husk på at langt de fleste mennesker heldigvis er meget søde, og at de måske bare leder efter sådan én som dig!

· Mere fra samme kategori ·