
Drinkstid: Lav mojiterranean – den krydrede drink
Mojiterranean – den krydrede drink er et lille twist af den kendte mojito. Og du bestemmer selv og stærk eller krydret, du ønsker den. Lav den næste gang dine veninder kommer på besøg
Giv den velkendte mojito et friskt middelhavstwist og imponér sommerfestens gæster med en smagsbombe af frugtige citrusnoter forstærket af aromatisk basilikum og et strejf af krydderi.

Det skal du bruge
Ingredienser
50 ml Gin Mare
Hakket lime, citron og appelsin
6 basilikumblade
20 ml chipotle sirup (kan undlades, hvis man ikke ønsker den spicy)
50 ml SEVENTEEN tonic
Chipotle sirup:
1 kop sukker
1 kop vand
1 tørret chipotle chili
Sådan gør du
Start i god til med at lave chiptle sirup:
Sådan gør du: Bring sukker, vand og chipotle i kog i en lille gryde ved medium varme. Rør til sukkeret er opløst og tag derefter gryden af og hæld siruppen i en varmefast beholder og lad afkøle. Når siruppen er afkølet, dækkes den godt til og opbevares i køleskabet i minimum 48 timer inden brug.
Vend den friske frugt med basilikumbladene, tilsæt de øvrige ingredienser, fyld på med is og top med SEVENTEEN tonic.
Pynt med soltørrede tomater og basilikum.
Og så er der bare at sige skål …

Læs også:
Klumme: Vi elsker vores veninder