
Budgetvenlig aftensmad: Tunbowls
Tunbowls er både let at lave – sundt og faktisk også budgetvenligt. Så bliver det næsten ikke bedre. Opskriften er fra bogen ‘Mummum – nemme retter på budget’
Vi elsker bowls til både aftensmad og frokost. Det er en nem måde at få masser af grønt ind i hverdagen, uden at det skal være besværligt.

Det skal du bruge
Ingredienser
Tunsalat
280 g tun på dåse
5 spsk. cremefraiche
Salt og peber
1 tsk. citronsaft
Andet
10 cherrytomater
1 avocado
75 g frisk spinat
100 g sukkerærter
40 g syltede rødløg
¼ bundt dild
Pastasalat
200 g pasta
3 spsk. grøn pesto
Sådan gør du
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Dræn tun, og rør det sammen med cremefraiche.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Halver cherrytomater, og skær avocado i tynde skiver.
Når pastaen er kogt, drænes det for vand og skylles i koldt vand. Herefter blandes det med grøn pesto.
Anret to bowls med spinat. Kom herefter tunsalat, cherrytomater, sukkerærter, avocado, syltede rød løg og pastasalat på.
Top med frisk dild.
Læs også:
Lav Mummum’s blondie med hvid chokolade og hindbær