Læs også:

Close
broste borddækning lagkagehuset

Dæk et smukt kagebord

Bolig  | 

Vi elsker at byde gæster velkommen til en hyggelig stund over et godt måltid mad eller måske lækker kaffe og kage. Bliv inspireret til næste gang du skal have gæster og skal dække et kagebord

Hos Broste Copenhagen har de (også) en sød tand og har derfor dækket op til kage med deres forskellige stel, så der er noget for en enhver smag.

Lad dig inspirere til at skabe et dekorativt bord med deres Limfjords-stel, nyd en stille stund og en lækker fastelavnsbolle fra deres Nordic Bistro-stel eller stil den søde trang med lidt sødt fra deres Nordic Sea-stel.

Det enkle stel og den lækre blåbærtærte

Et smukt dekorativt kagebord er noget, der sættes stor pris på hos Broste Copenhagen. Derfor har de lavet forskellige borddækninger til sæsonens kager og de smukke fastelavnsboller fra Lagkagehuset. Limfjord-stellet er oplagt til at skabe et geometrisk og legende kageunivers, der iscenesætter oplevelsen æstetisk og smagfuld. Det kan nemt blandes med andre stel for at skabe et levende udtryk, der udforsker farver og former.

broste borddækning lagkagehuset
Både stel og kage er æstetisk smukke … (Foto: PR)

 

broste borddækning lagkagehuset
Stellet træder endnu smukkere frem, hvis man vælger en dug i en lækker farve som denne lidt brændte terrakottafarve …. (Foto: PR)

Nordic Vanilla med lidt farvesplash

En anden borddækning til søndagskage er Broste Copenhagens klassiske Nordic Vanilla stel, der fryder enhver slags kage med dets æstetiske og elegante look. Tilføj en fin karaffel eller en tekande for at fuldende looket, og Broste Copenhagens Tvis bestik i guld. Nordic Vanilla er oplagt til enhver servering, da det kan kombineres med farverigt tilbehør eller nedtonede produkter. Det er op til den enkelte smag.

broste borddækning lagkagehuset
Det ser godt ud at sætte for eksempel farvede vandglas sammen med dette stel – eller måske bare en farverig kage …(Foto: PR)

 

broste borddækning lagkagehuset
At sammensætte et flot kagebord kræver lidt tid – og også at man har ting der passer sammen. Her er bestikket også med til at skabe en girly stil og stemning … (Foto: PR)

Fastelavnsboller og vase frister

Er du hoppet med på fastelavnsbolle-bølgen, og bruger din weekend i kø sammen med resten af København for at finde den bedste af slagsen? Så tjek denne smukke Broste Copenhagen opstilling med deres Eli stel, der får farverne i de præsentable fastelavnsboller til at træde frem på smukkeste vis. Det er vel fastelavnssæson, og aldrig har det været mere trendy at spise fastelavnsboller.

broste borddækning lagkagehuset
Det er svært ikke at blive lækkersulten med de fine fastelavnsboller, der frister … (Foto: PR)

 

broste borddækning lagkagehuset
Den brune tallerken passer perfekt til denne fastelavnsbolle … (Foto: PR)

Girly borddækning

De famøse fastelavnsboller kan nydes med dine nærmeste eller som forkælelse til dig selv. Tilsæt Nordic Bistro stellet for at gøre oplevelsen lidt mere hyggelig og intim. Bare fordi du spiser en lækker fastelavnsbolle alene, betyder det ikke, at det ikke kan være en æstetisk oplevelse og et smukt arrangement.

broste borddækning lagkagehuset
Om det er fastelavnsbollen eller den smukke vase, man først på øje på, kommer vel an på, hvor lækkersulten man er … (Foto: PR)

Gammeldagsstil og hygge

En anden kending inden for fastelavnens verden er selvfølgelig den gammeldags fastelavnsbolle. Den er måske til dig, der ønsker et lille lækkert måltid, der kan nydes i køkkenet med et iskoldt glas mælk. Den er også perfekt til eftermiddagskage med venner eller familie.

Nyd dem med en god kop kaffe eller en smagfuld kop te i en elegant kop. Bland forskelligt stel fra Broste Copenhagen eller brug det populære Nordic Sea-stel, der opfrisker de brune nuancer.

broste borddækning lagkagehuset
Et lille lille stilleben med både fine ting til køkkenet fra Broste Copenhagen og en lækker bolle, som ‘nogen’ har hapset en bid af … (Foto: PR)

 

broste borddækning lagkagehuset
De klassiske eller gammeldags fastelavnsboller både smager også skønt og pynter på et kagebord …(Foto: PR)

 

Læs også:

Gæster: Anderledes tiramisu du nemt kan lave

 

lahme tiramisu
)

· Mere fra samme kategori ·