Læs også:

Close
kærlighed par dating love

Søndag er datingdag

Mit liv  | 

Søndage – du kender det garanteret – du keder dig lidt – du savner en kæreste – og du går i gang med at swipe. Vi har talt med Tinder om dating og deres nyheder

Tinder introducerer nu Relationship Goals for årets travleste Swipe®-dag. De nye features på Tinder hjælper medlemmerne med at matche med mere intention og mindre small-talk.

tinder dating
Har du også prøvet igen og igen at swipe på Tinder … (Foto: Unsplash)

Dating søndag

Dating Sunday (der er søndag den 8. januar i følge Tinder) markerer en af de travleste dage i dating kalenderåret med 10% flere singler på Tinder end normalt, 35% højere Swipe-aktivitet og over 30% flere matches end på en almindelig dag.*

Singler, der er fulde af nye målsætninger og nytårsforsæt, hopper på Tinder i håb om at møde deres match. Tinder afslører, at i januar måned er søndage de mest populære dage for medlemmer til at redigere deres bios og tilføje nye billeder. Faktisk blev der på Dating Sunday i januar 2022 i gennemsnit redigeret 12 Tinder-bios og tilføjet 25 nye fotos i sekundet, over hele verden. **

Relationship Goals

For at gøre det endnu nemmere for singler at sætte deres bedste fod forrest på årets første date, lancerer Tinder nu Relationship Goals – en ny profilfunktion, der lader medlemmerne signalere, hvad de leder efter. Uanset om de er ude efter nye venner, noget casual eller et seriøst forhold, har medlemmerne nu mere kontrol over, hvem de kommer i kontakt med, ved at få indsigt i intentionerne hos deres potentielle matches.

hjerte love kærlighed
Mange drømmer om at finde den eneste ene – men nemt er det ikke … (Foto: Pexels)

Det er ingen hemmelighed, at den nye generation af singler ændrer på reglerne for dating. Tinder’s 2022 Year in Swipe viste, at singler søger loyalitet, åbenhed og respekt i et match og omfavner casual – men klart definerede – situationships som en accepteret forholdsstatus. Nye test af funktionen på udvalgte markeder viste, at mere end 50% *** af medlemmerne har tilføjet Relationship Goals til deres profiler – gennemsigtighed er helt sikkert hot.

– Denne funktion blev udviklet som svar på et skift, vi har set blandt vores medlemmer. Unge singler, som udgør størstedelen af Tinder, bliver i stigende grad mere bevidst om, hvem de bruger deres tid sammen med. Faktisk siger 72%4 af Tinder-medlemmerne, at de leder efter en person, der ved, hvad de vil have, fortæller Kyle Miller, Vice President of Core Product hos Tinder. Og hun fortsætter:

– Relationship Goals giver medlemmerne mere kontrol over deres interaktioner og giver dem mulighed for at matche med mere hensigt, uden at gå glip af en forbindelse, som de ikke ville have fået andre steder.

Sådan fungerer Relationship Goals

Tinder-medlemmer kan gå ind på deres profilindstillinger og vælge mellem seks forskellige intentioner: Udkig efter Noget seriøst 💘; Noget seriøst — men åben for noget casual 😍; Noget causal, men åben for noget seriøst 🥂; Noget casual 🎉; Nye venner 👋; eller Tænker stadig over det 🤔

 

Når medlemmerne er på appen, kan de se, hvad potentielle matches har valgt som Relationship Goal på deres profiler og dermed skabe bedre forbindelser af alle de rigtige grunde. Tingene kan hurtigt ændre sig, og derfor modtager medlemmerne hver uge en en notifikation, der kontrollerer, at deres valg af Relationship Goal stadig er det, de leder efter.

Funktionen vil være tilgængelige for alle medlemmer før den 8. Januar 2023.

par kys kysse forelsket
At være forelsket er den dejligste følelse … (Foto: Pexels)

10 gode råd til succes på datingsøndage

  1. Sæt et mål for dit forhold

Det er attraktivt at være klar over, hvad du leder efter. Det hjælper også med at undgå det akavede spørgsmål  ‘Så, hvad er du her for?’, der uden tvivl er en ‘romancekiller’. Uanset om du starter året med at lede efter en langsigtet partner eller bare en ven, så lad potentielle matches vide det.

  1. En bio giver bedre matches

Profiler med biografier tiltrækker flere matches. Undgå at blive beige flagged og anklaget for ikke at gøre nok ud af din profil ved at inkludere et hurtigt og sjovt udsagn, der viser det bedste af dig, og samtidig giver dine potentielle matches lyst til mere.

Tinder Tip: Prøv at holde dig væk fra den grundlæggende replik: ‘Her for en god tid, ikke for lang tid.’ Tro os, det hjælper ikke på dine chancer.

love kærlighed
Hvad er du på jagt efter … (Foto: Unsplash)
  1. På jagt efter …

Ingen gider spilde deres tid – vælg mellem 1-3 livsstilstags for at sikre, at du kan skabe autentiske forbindelser med folk, der matcher din vibe.

  1. Arbejd hårdt, match mere

Leder du efter en person, der deler dine studieinteresser? Måske er du en kreativ person på udkig efter en muse? En god måde at finde sit potentielle ‘ride or die’, eller blot indsnævre mulighederne, er ved at tilføje din uddannelse eller job til din bio.

Tinder Tip: Vi ved, at trangen til at sige, at du har gået på livets (hårde) skole er stor, men modstå den. Dine potentielle matches vil takke dig.

love hjerte kærlighed
Pas på kærligheden, hvis du finder den … (Foto: Unsplash)
  1. WYA?

Giv potentielle matches klar besked og indstil din placering, så du kan møde folk i nærheden, hvis langdistance forhold ikke er noget, du er til.

Mens vi er ved emnet: Vi forstår, at afstanden fra København til Aarhus betragtes som langdistance for nogle, så indstil din radius, så du kan møde folk i dit nabolag eller nabobyerne. Hvis du føler dig  international, kan du udvide din horisont med Tinders Passport-funktion for at møde en sød fyr i Kroatien (eller hvor som helst i verden). Så WYA (where you at) kan have betydning …

  1. Fire er det magiske tal

Dine billeder er en god samtalestarter og viser samtidig, hvem du er, og hvad du er til. Vi ved faktisk, at fire er det perfekte antal af billeder, som du skal have på din profil. Sørg også for, at dit første billede tydeligt skildrer dit smukke ansigt – det er sådan, du lokker nye matches til.

Tinder Tip: Giv din profil lidt kant ved at forbinde din IG, så nye billeder automatisk bliver uploadet, når du lægger dem op på IG – arbejd smartere, ikke hårdere.

  1. Dine interesser er hotte

At finde fælles interesser er en af de nemmeste måder at få et godt forhold til en person på. Det er dine interesser, der gør dig unik, så fremhæv dem for at vise dit mest autentiske jeg. Ved at være tydelig omkring dine interesser, kan du matche med folk, der er mere tilbøjelige til at matche din energi.

  1. Ikke-verificerede profiler er et rødt flag

Fotoverificer din profil for at hjælpe dine matches med at vide, at du er den ægte vare. Prøv at holde dig til kun at matche med verificerede profiler for at undgå at blive ‘catfished’.

Tinder Tip: Profiler med det blå kryds har større sandsynlighed for at få flere matches.

lytte podcast musik høretelefoner
Er du klar til at lytte … (Foto: Pexels)
  1. Musik er det 6. kærlighedssprog

Kan vi alle blive enige om, at musikforståelse er afgørende for et godt forhold? Sørg for at komme i kontakt med folk, der er på din bølgelængde, ved at tilføje din yndlingssang – dit livs soundtrack – til din profil via Spotify anthems.

Tinder Tip: 40 % af medlemmerne mellem 18-25 år har deres hymne på deres profil og oplevede en stigning på næsten 10 % i antallet af matches. ****

  1. Udfold dine konvo-færdigheder

Jo mere aktiv du er på appen, jo mere vil du blive vist og set af andre brugere. Og der er da intet adrenalin-sus som at matche og straks chatte med en person, som måske viser sig at blive dit nye crush. Så vær ikke bange for at sende den første besked, for chancen er faktisk større for, at du får en besked tilbage, da 75 % af Gen Z-brugere svarer på modtaget beskeder inden for de første 30 minutter.

par date
Er du klar til at swipe … (Foto: Unsplash)

Om Tinder:

Tinder blev lanceret i 2012 og er verdens mest populære app til at møde nye mennesker. Appen er blevet downloadet mere end 530 millioner gange.  Tinder er tilgængelig i 190 lande og på over 45 sprog.

Mere end halvdelen af alle medlemmer er 18-25 år gamle.

I 2022 blev Tinder kåret som en af verdens mest innovative virksomheder af Fast Company.

Noter:

* Tinders gennemsnitlige stigning i aktive brugere, swipe-aktivitet og matches på Dating Sunday 2021 og 2022 sammenlignet med en gennemsnitsdag.

** Tinder-profildata fra den 1. januar – 31. januar 2022.

*** Data fra Tinder Relationship Goals produktfunktionstest.

**** Tinders interne Spotify Anthem-data fra oktober 2022.

kærlighed par dating love
Drømmer du også om at finde kærligheden … (Foto: Pexels)

 

Læs også:

 

Kender du de fem kærlighedssprog

 

love kærlighed

· Mere fra samme kategori ·