Læs også:

Close
kollage sort

Shopping: Black is back

Mode  | 

Black is back … Vi elsker sort – om det er til fest eller hverdag. Vi har samlet lidt sort shopping til dig med enkelte afstikkere, der passer til det sorte

Måske du kan finde lige den ting, du mangler eller skal ønske dig. Om det er til job, til fest eller måske nytårsaften. Der er noget for enhver smag og type her.

Mørke nuancer i klædeskabet redder enhver tøjkrise. Har du en stærk grundgarderobe med essentielle basis styles og tidsløse klassikere, kan du altid mikse dit tøj til et fint outfit … Bliv inspireret her til nye (mørke) klassikere i din garderobe …

sort black
Black is back … Shop sort til højtiden … (Kollage: PR)

Den klassiske og brugbare kjole

Den er enkel, den er brugbar og den kan styles op og ned. Og den kommer helt sikkert til at være i dit klædeskab til den er slidt op. Den er fra Costamani.

 

Costamani kjole, 999 kr., wwwcostamani.dk

Skoen der også kan danses i

ikke alene er den pæn men også til at danse i. Den kan også både bruges vinter og sommer og er ret elegant. Den er fra Tamaris.

Tamaris sko, 699 kr.,  www.tamaris.com

Cool coyboyjakke

En anderledes take på en cowboyjakke, som også kan styles med nederdel eller kjole. I flot mørk cowboystof. Den er fra Créton.

Créton jakke, 799 kr., www.creton.com

Anderledes cowboybukser

Anderledes cowboybukser i lækker kvalitet og farve. Sæt dem sammen med jakken ovenfor eller en hvid skjorte eller chunky sweater. De er fra Créton.

Créton cowboybukser, 999 kr., www.creton.com

Pung eller taske til festen

Den er fin og kan bruges både til fest og hverdag. Om du bruger den til mobil – penge – makeup eller til de vigtigste ting, er op til dig. Den er fra Onstage Collection.

Onstage Collection taske, 299 kr., www.onstagecollection.com

Bukserne der vil holde mange år

De er i klassisk snit og i lammeskind, og pasformen er virkelig god. Investerer du i dem vil du helt sikkert have dem i mange år. Og de er pæne både til hverdag og fest. De er fra Onstage Collection.

Onstage Collection bukser, 2.699 kr.,  www.onstagecollection.com

 

Tasken til det hele

Cool taske med plads til det hele. Og så er prisen helt okay … Den er fra dbramante1928.

dbramante1928 taske, 599 kr., www.dbramante1928.com

Enkel kjole

Tykke strømper under og boots og fed cardigan – eller et par stilletter eller sandaler til sommer. Den er brugbar året rundt den enkle, sorte kjole. Den er fra Two Generations by Sinnerup.


Two Generations by Sinnerup kjole, 249,95 kr., www.sinnerup.com

Unik ørering

En enkel ørering kan redde ethvert outfit – og sætte fokus på dit ansigt. Prisen er også rigtig fin. Den er fra Silke Renée Jewelry.

 

Silke Renée Jewelry ørering, 249,95 kr., www.sinnerup.dk

 

Blusen der kan bruges til alt

Skal du blot have en langærmet bluse – så er de denne. Perfekt i sort og pasform og kan bruges til alt. Kvaliteten er virkelig lækker.  Den er fra Made by Andersen.


Made by Andersen langærmet t-shirt, 499 kr., www.madebyandersen.com

 

Læs også:

 

Decemberfund: Beautynyheder til dig

 

decemberfund

· Mere fra samme kategori ·