Læs også:

Close
(Foto: DUFFBEAUTY)

Sådan får du lange vipper og definerede bryn

Skønhed  | 

Lange, falske vipper og fyldige bryn har – og er stadig – populære i skønhedsverdenen. Kig med her og find ud af, hvordan du med disse innovative makeupprodukter kan designe dine egne vipper og få definerede bryn

Den innovative vippetrend ‘under lash’ har overtaget vores feeds med dens helt unikke måde at få et naturligt look med falske øjenvipper. Og de mange TikTok-videoer har vist os, at fyldige og definerede øjenbryn trender mere end nogensinde. Makeuptrends som brow lamination, fluffy brows, feather brows og under lash er derfor på manges læber (OG på manges ønskelister).

Vil du prøve under lash-trenden og lave dit eget personlige eyelash extensions look derhjemme? Og vil du have smukke øjenbryn, samtidig med at du plejer og stimulerer brynenes hårvækst? Så scroll med her og find ud af, hvad DUFFBEAUTYs innovative makeupprodukter kan, og hvordan du nemt og hurtigt kan få lange øjenvipper og definerede bryn.

(Foto: DUFFBEAUTY)
Har du hørt om under lash-trenden? Tænk, at de her vipper er lavet med falske øjenvipper … (Foto: DUFFBEAUTY)

Få lange, naturlige øjenvipper med under lash-trenden

Hvis du har fulgt med på TikTok eller Instagram, så er du sikkert velkendt med under lash-trenden. Under lash er gået viralt på sociale medier fordi, at metoden giver mulighed for at designe eget vippelook, som samtidig ser naturligt ud.

Som navnet antyder, så er under lash en vippeteknik, hvor du påfører falske øjenvipper under dine naturlige vipper i stedet for den traditionelle metode, hvor de falske vipper påføres ovenpå. Når de kunstige vipper påføres under de naturlige vipper, så får du et langt mere naturligt vippelook, da båndet på de falske vipper ikke kan ses.

DUFFBEAUTY er tappet direkte ind i denne vippetrend med de nye, innovative Extended Lash Kits, som er kunstige øjenvipper i buketter, der påføres under dine naturlige vipper. Hver Extended Lash æske indeholder en Bond, Seal, Remover, Dual Ended Vippeapplikator og 36 vippebuketter i tre forskellige længder. Med de forskellige længder kan du derfor designe dit eget, unikke eyelash extensions look og kreere lige præcis det vippelook, der komplimenterer dine øjne.

(Foto: DUFFBEAUTY)
Så naturligt og smukt ser det ud med under lash-metoden og DUFFBEAUTYs Extended Lash Kits. (Foto: DUFFBEAUTY)

Sådan designer du dit eget naturlige eyelash extensions look

Extended Lash Kits er langtidsholdbare og genanvendelige
På blot 10 minutter kan du designe dit eget vippelook, der kan holde op til 7 dage. Og så kan du bruge de kunstige øjenvipper igen og igen.

Step 1

Start med at udvælge dé falske vipper, du vil bruge til dit look fra æsken. Påfør et tyndt lag af Bond på dine naturlige vipper langs den våde kant. Det gør du ved at stryge/duppe let på vipperne – det er vigtigt, at du ikke påføre, som var det mascara.

Step 2

Påsæt dine kunstige vipper under dine naturlige vipper lige over vipperroden, en efter en. Start yderst fra dit øje og arbejd dig ind mod øjenkrogen.

Tip! Hold om vippen længst ude, da det vil gøre det nemmere at slippe vippen på dine naturlige vipper.

Step 3

Klem vipperne forsigtigt sammen med Dual Lash Applicator, så vipperne blender sammen med dine naturlige.

Step 4

Påfør et jævnt tyndt lag af Seal langs vipperne for at forsegle og forlænge holdbarheden, så de holder op til 7 dage.

Med denne how-to-video kan du se, hvor nemt Nadia fra DUFFBEAUTY laver et vippelook med de naturlige, falske øjenvipper fra Extended Lash Kits.

De dominerende bryn-trends

Definerede øjenbryn har stået højt på manges ønskelister de seneste år. Øjenbryn har nemlig en stor betydning for dit samlede look, da brynene er med til at indramme dit ansigt og skabe harmoni. Det er dog ikke alle, der er velsignet med fyldige og markerede bryn fra naturens side. Nogen oplever måske endda at have plukket lidt for mange hår, som har ændret formen på brynene permanent.

De mange bryn-trends på Instagram og TikTok har heller ikke gjort det meget nemmere, da det hitter med et væld af definerede bryn. Brow lamination, fluffy brows og feather brows er de største og mest dominerende trends, hvor brynene har et naturligt udseende med en fyldig form.

Hvis du sidder med tynde bryn eller overplukkede bryn, men drømmer om de smukke brow lamination, fluffy brows eller feather brows – så bare rolig. For med de rette, nærende produkter og lidt styling, kan du få definerede bryn.

DUFFBEAUTY har lavet to brynprodukter, der kan hjælpe dig med at få dé bryn og genskabe dén trend, som du drømmer om. High Define Brow Pencil og High Define Brow Gel er den perfekte combo til at opnå definerede bryn, samtidig med at du plejer og stimulerer brynenes vækst.

(Foto: DUFFBEAUTY)
Så enkelt kan det gøres, hvis du drømmer om fyldige og definerede øjenbryn. (Foto: DUFFBEAUTY)

Sådan får du velplejede og definerede bryn

High Define Brow Pencil er beriget med Argan olie …
Der har en plejende og fugtgivende effekt, som styrker brynene, så du får sundere og smukkere bryn. Brynblyanten er 100% vegansk og parfumefri.

Med DUFFBEAUTYs tosidet øjenbrynsblyant High Define Brow Pencil kan du med få, enkelte strøg fremtrylle et defineret og naturligt look.

Du bruger øjenbrynsblyanten til at tegne brynene op, så farven minder om en skygge på huden under hårene. Brynblyanten har en ultrafin, voksbaseret spids, der gør det muligt at lave præcise hårlignende strøg, som definerer, former og fylder brynet ud. Derefter bruger du børsten i den modsatte ende til at blende og style brynet, så du skaber et markeret look.

High Define Brow Gel er beriget med forstærkende ingredienser og …
Indeholder Arginin, Panthenol og Tranebærvand, der giver sundere og tættere bryn – alt mens du bruger produktet!

Efter du har fyldt dine bryn ud med High Define Brow Pencil, bruger High Define Brow Gel til at sætte brynene og give ekstra fylde til hårene. Udover at bryngelen giver et ultrastærkt hold, så tæmmer den faktisk brynene med dens plejende ingredienser, som giver naturligt fyldigere bryn. Bryngelen har nemlig en unik formular, da det er en 3-i-1 gel, der plejer, definerer og former brynene – så den er perfekt til at skabe et langsigtet resultat og en øjeblikkelig brynstyling.

Se hvor nemt og hurtigt Caroline fra DUFFBEAUTY bruger brynprodukterne til at få definerede og fyldige øjenbryn her:

· Mere fra samme kategori ·