Læs også:

Close

Læg den perfekte festmakeup

Skønhed  | 

At lægge en perfekt festmakeup kræver faktisk slet ikke så meget, som man måske tror. Men det kræver de rigtige produkter og den rigtige måde at bruge dem på. Få her hjælp til at lægge den perfekte festmakeup

Du har sikkert masser af produkter i din kosmetiktaske – men har du de rigtige. Selvfølgelig kan du bruge dem du har – men det er vigtigt at have de rigtige produkter, så både makeuppen bliver perfekt, passer til dig og varer længe …

makeup fest
Så er du snart klar til fest … (Foto: MY DAILY SPACE)

At lægge makeup er ikke så svært

Er du ikke typen, der hverken gider eller kan finde ud af at lægge en fuld festmakeup, så er du ikke den eneste. Men man kan faktisk nemt lære at lægge en flot festmakeup, hvis du har de rigtige produkter. Her bliver du guidet til produkter, som vil gøre en kæmpe forskel på dit look. Bliv inspireret til årets fester her … Lad festen begynde!

En smuk makeup til årets fester kan alle lære at lægge … (Foto: PR)

Det bedste fundament

Makeup er designet til at få os til føle os som vores bedste jeg – et design der ofte ikke tager hensyn til at vi
skal have det på i mange timer ad gangen. Huden er det største organ på kroppen og har brug for at trække
vejret i løbet af dagen, derfor er det essentielt at den får god næring og fugt i løbet af hele dagen – også
under makeuppen.

En tendens er derfor også at finde ‘skinloving’-cosmetic produkter, der netop plejer og nære huden hele dagen, og giver dig den absolut smukkeste version af dig selv …

Foundation

Et godt fundament for en makeup er at finde en god foundation. Og det er Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation er en Glow Liquid Foundation som fugter & giver medium dækkeevne i 24 timer med en behagelig følelse af at huden kan ånde. Den fås i mange nuancer – så ind og test den på dig selv. Husk hellere en tone lysere end for mørk. Du kan altid give dit ansigt lidt solpudder efterførlgende.

ysl foundation

Concealer

Og så er der den episke Touche Eclat, der tager sorte rander og får en til at se frisk som en havørn ud. Lige nu fås den i fin gaveæske med minimascara med.

ysl highlighter touche eclat

CC+ Cream

IT Cosmetics cc+ Nude Glow SPF 40 er en innovativ ny CC+ Cream i serien. Det er den første 90% hudpleje CC+ Cream, der som alle IT Cosmetics makeupprodukter er makeup og hudpleje i ét produkt. Hertil er det den første medium dækkende It Cosmetics CC+ Cream nogensinde.

Den er med 2% NIACINAMID som er kendt for at lysne huden og samtidig reducere udseendet af mørke pletter, store porer og ru tekstur. Og hyaluronsyre og glycerin er kendt for øjeblikkeligt at ‘plumpe’ og fugte huden. Og grøn ekstrakt er kendt for at beskytte huden mod miljømæssige aggressorer. Fås i 12 farver. Kun i Matas.

it cosmetics cc cream

Pudder

IT Cosmetics Bye Bye Pores er photoshop i pudderform til alle hudtoner. Pudderet bliver helt gennemsigtigt, når det kommer i kontakt med huden og hjælper dig med at reducere synligheden af porer og ujævnheder. Pudderet er
udviklet af plastikkirurger og er tilsat Bye Bye Pores Optical Blurring Technology samt ingredienser, som din hud vil elske, såsom silke, hydrolyseret kollagen og antioxidanter. Fås både i en løs og fast udgave!

it cosmetics bye bye pores

De produkter der gør en kæmpe forskel

Mascaraen

Skulle du kun købe eller bruge et produkt, der gør den største forskel, så er det mascara. Lancôme Le 8 Hypnôse er den første mascara spækket med serum fra Lancôme. Det er en banebrydende formel fremstillet af 91% blødgørende sort balsam beriget med 8 revitaliserende aminosyrer indkapslet i rent glas. Og den giver også stærkere og fyldigere vipper på fire uger. Også velegnet til sensitive øjne.

Ved første brug skal du aktivere denne innovative formel på få sekunder:

Træk børsten helt ind og ud otte gange.

Påfør vores mascara som aldrig før med vores tosidede, ultrabløde børste.

1. Brug den flade side af børsten til at påføre mascaraen jævnt på vipperne.

2. Drej børsten 90°, indtil du ser den 8-formede, buede børsteside.

3. Skulpter vipperne med den buede side opad.

mascara lancome

Læbestiften

Rouge Pur Couture THE BOLD er en Couture Shine Lipstick til dem, der ikke er generte. Farven er DRISTIG med et enkelt strøg. Den holder længe uden at løbe. Den fugter huden i op til 10 timer og giver glans og en smuk dyb rød og intens faver, der sidder på læberne hele dagen. Dette er THE BOLD. Fra YSL Beauty.

ysl læbestift

Og en anden læbestift

YSL Rouge Volupté Shine indeholder 65% plejende olier og har en intenst fugtgivende tekstur, der straks trænger ind i læberne og tilfører et friskt pift af farve. Formlen med 6 % olier fugter i dybden og smelter øjeblikkeligt på læberne samt giver masser af farve, øjeblikkelig fugt og velvære hele dagen. Efter 4 uger ser læberne sunde og mere nærede ud. Formlen med 6 olier giver fugt, højglans, velvære, ultrasmeltende, klarhed og glathed. Med den vanedannende YSL-signaturduft af mango er disse læbestifter så gode, at man næsten har lyst til at spise dem. Vælg for eksempel farve 88.

ysl læbestift

Den flyende eyeliner

Hvis du aldrig har prøvet at lægge flydende eyeliner, så prøv det lige et par gange INDEN festen. Det er ikke svært, kræver bare en sikker hånd. Nogle vil have den vilde og lykke – andre mere spinkle. Det er det du skal prøve dig frem på.

Yves Saint Laurent Couture Eye Liner Vinyl er klar til at sætte nye standarder for eyeliners, med et særdeles højt niveau af makeup-art, så du kan skabe et grafisk, defineret eyeliner-look. Couture Eyeliner Vinyl er vildere, dristigere og stærkere med sin dybe intense sorte farve. Formularen er vandbaseret og indeholder en fleksibel lysreflekterende latex, blank som vinyl, som giver en unik holdbarhed.

Fremhæv øjet med en sort linje for et dristigt, hypnotiserende look. Den ultra tynde applikator gør det let at skabe en præcis streg med bare et strøg, som varer hele dagen, aftenen og natten. Brug spidsen af applikatoren til at forlænge øjet. Læg evt. endnu et strøg for at skabe en tykkere linje for det perfekte diva look. All day wear of colour & shine.

ysl flydende eyeliner

Øjenskyggerne

Mange orker ikke at lægge øjenskygge – men vælger du en palette, der har nemme og gode farver, så kan du blot lægge et lille lag på – en – to eller tre farver … Husk lys op mod øjenbrynene.

Yves Saint Lauren Couture Color Cluth Nude er designet som den ikoniske SAINT LAURENT clutch – med quiltet læder, sorte og gulddetaljer og selvfølgelig det ikoniske Cassandra-logo som midterstykke. Med 10 flatterende nuancer, 6 matte til at forme dine øjne, 2 metallics til det blændende lys og 2 glitter-nuancer til at skinne på dansegulvet.

Og så er den lille ‘cluth’ absurd fin – ikke billig -men du vil have den i lang lang tid.

ysl øjenskygge

Du kan købe alle disse produkter hos enten Matas eller Magasin, det er bare at gå på opdagelse og finde de farver, du bedst kan lide. Og husk nu, der er mega forskel på din hudtone vinter og sommer – og hvad du måske kan bære til hverdag og til fest … Du kan klikke på matas.dk her og magasin.dk her.

Og så lige duften

En duft til en fest skal kunne holde længe. Og det gør denne. Lancôme IDÔLE LINTENSE er en mere intens version af Idôle eau de parfum. Det er en ren, strålende duft med et overdådigt blomsterhjerte af rose og jasmin kombineret med en pulserende chypre og sensuel vanilje.

Idôle flakonen er unik. Den er en af de tyndeste flakoner i verden, og kan derfor heller ikke stå selv. Flakonen er designet til at ligge ned og inspireret af en mobiltelefon. Den tynde flakon gør den utrolig nem at have med på farten, selv i den mindste taske. Perfekt størrelse at have med til festen.

idole lancome parfume

Lancôme IDÔLE LINTENSE, 440 kr. for 25 ml., magasin.dk

Læs også:

Beautynyheder til dig

 

decemberfund

· Mere fra samme kategori ·