Læs også:

Close
pige spejl ansigt glad

Derfor er det blevet enormt populært at samle lån

Økonomi  | 

Det er blevet enormt populært at samle lån … For de fleste danskere har en gæld, og den er ofte spredt over flere forskellige banker eller kreditinstitutter. Men det er ved at ændre sig. Bliv lidt klogere her på det at låne og have gæld

Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning, hvis man drømmer om at blive hurtigere gældfri eller betale mindre afdrag og renter til banken. Det kan i stedet være en fordel at samle din gæld et sted, så du kun skal betale ét gebyr.

Samtidig kan du med fordel optage et lån med en lav rente, så du får mere ud af pengene. Er du den ikke-jublende-lykkelige indehaver af flere lån, er det en fordel for dig at samle lån i dét, der ekstremt rammende kaldes et samlelån.

pige spejl ansigt glad
Har du overvejet at samle dine lån … Få gode råd her. (Foto: Pexels)

Dette indhold er sponsoreret

Hvad er et samlelån, og hvordan samler jeg mine lån?

Et samlelån er en type lån, der giver dig mulighed for at samle flere lån og kreditter hos én og samme udbyder. Det er en klar økonomisk fordel for dig, fordi slipper af med en række smågebyrer og du får en lavere rente på din gæld.

Helt lavpraktisk låner du et beløb, der svarer til din restgæld, hvorefter du bruger det nye lån til at betale de andre lån ud. Det er en simpel manøvre, der frigiver flere penge, som du kan bruge andre steder, spare op eller sågar indbetale i form af ekstraordinære afdrag på dit nye lån. Vælger du den tredje løsning, kan du se frem til at komme endnu hurtigere af med dit lån.

Det er ikke alle, der kan få en bedre rente på sine lån. Men skulle det være tilfældet, at ingen banker kan forbedre din rente, skal du blot se det som en positiv ting, da det betyder, at du allerede har sikret dig den bedste rente på markedet.

computer kaffe arbejde job seng
Det er en god ide at sammenligne låneudbydere, før du gør noget … (Foto: Unsplash)

Sådan sammenligner du låneudbydere online

Når du skal finde det bedste lån til dig, kan det være en god idé at sammenligne låneudbydere online. Det er legende let for selv den mest hardcore matematik-hader, og du kan finde ud af hvilken udbyder der har det bedste tilbud til netop dig.

Når du sammenligner lån, skal du huske på, at der ikke er forskel på lånene udover prisen. Det kan du gøre uden større besvær, hvis du blot kigger efter lånet ÅOP. Det betyder årlig omkostning i procent, og er den samlede årlige pris på lånet med alle udgifter inkluderet. Hvis du kun kigger på renten, risikerer du at du glemmer at tjekke oprettelsesgebyret, som kan variere i størrelse.

For at finde det bedste lån, bør du besøge en sammenligningstjeneste, hvor du blot udfylder én ansøgning om lån, og får tilbud fra bankerne i stedet for at du skal lave en manuel forespørgsel hos hver enkelt bank. Hvis du ikke allerede er faldet i søvn blot ved tanken om at søge manuelt, kan du besøge lendme.dk, der samarbejder med hele 17 banker. Det er gratis og du får tyret tilbud direkte i indbakken indenfor en time.

Mobil, telefon, smartphone, iphone, happn, tinder, date, dating, sms, besked, online, facebook, instagram, twitter, app, afslapning, slappe af, slap af, sofa, pige, kvinde, glad
Med et samlelån kan du både spare penge og optimere din gæld. (Foto: Pexels)

Samlelån – du kan både spare penge og optimere din gæld

Et samlelån kan have mange fordele. For det første så kan det være med til at spare dig penge på din gæld, da du typisk vil kunne få en bedre rente på et samlelån, end hvis du havde flere lån. Yderligere kan det også give mening at have færre lån, da du slipper for en række gebyrer. Dette kan være med til at gøre det mere overskueligt for dig at følge med i, hvornår du er helt gældfri.

Du kan ansøge om at samle lån hos 17 banker via LendMe, der er Danmarks største sammenligningstjeneste for samlelån. Det tager få minutter at søge, og du får tilbud fra flere banker, hvorefter din opgave blot er at vælge det, du foretrækker. Det er gratis og uforpligtende, så hvis du ikke bryder dig om tilbuddene eller du allerede har den bedst mulige rente, behøver du ikke gøre mere.

Læs også:

Rekordmange tegner forsikring modarbejdsløshed

 

kontor, arbejde, job, kollega
(Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·