Læs også:

Close
jul julegaver

De hurtige, nemme, specielle og også billige gaver

Bolig  | 

Fortvivl ikke – her er hjælpen til de sidste gaver, når du er gået i stå og blevet træt af gaveindkøbene. Her er både den billige, nemme og hurtige gave, du kan give. Der er 19 at vælge imellem

jul julegaver
Få inspiration til gaver, du både kan give og ønske dig … (Foto: Pexels)

Boblerne der er til at betale

Aldis testvindende franske Champagne Réserve Veuve Durand er ikke alene super lækker men også virkelig billig i forhold, hvor god den er. Den har en elegant frugtig smag og er Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay-druer og er brut (tør). Den går til fisk, skaldyr, aperitif og ja også bare at nyde uden noget eller måske nytårsaften …

champagne aldi

Champagne Réserve Veuve Durand, 179 kr., fås i Aldi-butikkerne

Beautyelskerens lille hjælper

The Konjac Sponge Co.™ er en serie af rensesvampe, der mildt, nemt og effektivt renser huden – her med kamille og lyserødt ler. Det er en beroligende og rensende ansigtssvamp til irriteret, sensitiv, varm eller tør hud. Den originale Konjac Sponge, der er håndlavet i Sydkorea, er ikke tilsat farvestoffer. Den er også vegansk. En fin lille gave at give til en beautyelsker …

konjak svamp

The Konjac svamp, 114,95 kr., matas.dk

Til bogentusiasten

Cecilie Lund er i gang med at rydde sin afdøde bedstemors lejlighed, da hun finder hendes dagbog. Det viser sig, at Inger, Cecilies bedstemor, har en hemmelighed. Under krigen boede Inger i Helsingør hos sin tante og onkel. Her forsøger hun at omstille sig til landsbylivet efter en flytning fra København, da hun opdager, at ikke alt er, hvad det ser ud til. Med livet som indsats slutter Inger sig til den danske modstandsbevægelse, som er begyndt at smugle de danske jøder til Sverige.

‘Bogen ‘Sysklubben’ af Henriette Gyland er en nem og hurtig gave at finde og give – og som også vil glæde enhver bogentusiast …

bog syklubben henriette gyland

Bogen ‘Syklubben’, 209,95 kr., saxo.com

Den alle piger kan bruge

Den er girly, pæn og til en god pris, så alt er godt … Den ribstrikkede hue er fra H&M.

hue hm

Ribstrikket hue fra H&M, 79,95 kr., hm.com/dk

Kaffesøsterens bedste gave

Nespresso er netop kommet med en ny udgave af Vertuo – den hedder Pop og er i glade farver. Den er faktisk utrolig billig netop nu.

Vertuo Pop måler kun 25 cm og viser dermed, at det er stort at være lille. Én knap er nok til at aktivere det bedste i hver eneste kop. Hver kaffekapsel analyseres via en kode, så bryggeparametrene kan finjusteres. Ekstraktionsteknologien Centrifusion™ optimerer derefter aromaen i hver blanding. Espresso, Double Espresso, Gran Lungo, Mug…

vertuo pop

Nespresso Vertuo Pop kaffemaskine, 899 kr. (med rabatmulighed), nespresso.com/dk

Den billige der giver hygge i hjemmet

De er pæne og skaber masser af hygge – og se lige farven. De er fra Broste er er dyppede kertelys, der brænder fem timer. En god værtindegave – pynt bundet med en fin sløjfe og lidt gran.

lys stearinlys

Broste kertelys, 59 kr. for bundt, broste.com/dk

DIY gaven til den kreative

Det er en rigtig girly gave at give, og der er til mange timers DIY-hygge. Kuglen er blot til at pynte pakken med – eller hvad du nu kan finde på. De er bare fine sammen. Og du giver for under 100 kroner. Vildt ikke. Begge er fra flying Tiger.

flying tiger perler julekugle

Æske med perler og julekugle, 40 kr. og 30 kr., fås hos flying Tiger

Venindebogen til juledagene

Noget af det bedste i verden er at have en god veninde. Og noget af det værste er, når man er uvenner. Alle venskaber har deres op- og nedture, og det kender de to realitystjerner Anne Plejdrup og Nadja Hansen også til. Deres venskab er stærkt, men det har ikke altid været lige nemt for dem at være veninder. I bogen sætter de to fokus på, hvordan man er en god veninde, og hvad man skal, og ikke skal gøre over for sine veninder.

Hvad gør man for eksempel, når ens veninde er ked af det? Og hvordan opfører mig sig, hvis venskabet i perioder er fyldt med jalousi? Må man godt sige, man ikke kan lide den andens kæreste? Og hvad gør man egentligt, når man på mange forskellige måder er forskellige, men alligevel elsker hinanden?

Anna og Nadja taler i bogen om, hvordan man skal være en god veninde på internettet, og hvordan man siger, hvis den anden er en idiot. Og hvordan siger man lige undskyld, hvis man selv er idioten? Denne bog er en samtale mellem to veninder, som kan hjælpe dig med do’s and don’ts i et venskab.

homies bogHomies bog af Anne Plejdrup og Nadja Hansen, 209,95 kr., saxo.com

Den der skaber masser af ro og varme

Måske du kender en tedrikker, for så vil Pukka’s Calm Collection være et hit. Med den kollektion sætter Pukka fokus på åndedrætsterapi. Æsken indeholder 30 tebreve, der alle giver anledning til ro og afslapning her i vintermørket.

pukka te

Pukka teæske, 130 kr., helsebixen.dk

Den sikre til en pige

Parfumer eller dufte holder altid. Hvem vil ikke gerne have en ny duft. Og netop til jul, kan man være heldig at gøre et godt køb med alle de fine gaveæsker, så man får ekstra meget for prisen. Chloé Signature parfume med 50 ml i og en body lotion med 100 ml er et super sæt at både ønske sig og give til en … Duften er skøn og nogle dage, kan man rent faktisk nøjes med at bruge body lotion.

parfume chloe gavesæt

Chloé gavesæt, 580 kr., boozt.com/dk

Den royalisten kan læse i juledagene

Den er ikke alene absurd smuk og indbydende. Den er også noget af et mesterværk. Mydtskov – De kongelige portrætter af Thyge Christian Fønss-Lundberg er en kæmpe coffeetable bog fyldt med så meget historie og fotos af Mydtskov, som alle – royalist eller ej – vil elske.

Huset Mydtskov har med Rigmor Mydtskov i spidsen portrætteret medlemmer af det danske kongehus i snart 60 år. I anledning af Hendes Majestæt Dronningens 50-års regeringsjubilæum i 2022 udkommer her for første gang en samlet oversigt over disse mange kongelige fotograferinger.

De markerer modellernes private og officielle mærkedage som fødselsdage, forlovelser, bryllupper og jubilæer. Mange af portrætterne er efterfølgende blevet ikoniske billeder kendt fra medier og museer, mens andre her publiceres for første gang. Mydtskov – de kongelige portrætter er en visuel fejring af Europas ældste kongehus til hverdag og fest. Her er læse- og kiggestof til juledagene …

mydtskov kongelige portrætter bog

Mydtskov – De kongelige portrætter, 324,95 kr., saxo.com

Den der pynter og glæder

Prisen er god – designet fint og enkelt – og så med et cute hjerte. Den er fra Pilgrim og hedder Jayla og er guldbelagt.

halskæde pilgrim

Pilgrim hjertehalskæde, 199 kr., magasin.dk

Alle med en sød tand

SLOW CRAFTED SELECTION BOX er den perfekte gave at give til alle dem med en sød tand. Spørgsmålet er bare, om den holder julen over … Der er fire lækre varianter i – Mango vanilla, Caramel date, Dark truffle og Anniversary.

bülow lakrids

Bülow æske, 195 kr., lakridsbybulow.dk

Til ham eller hende der elsker CeraVe

CeraVe er blevet et kæmpe hit grundet TikTok, og det er også super gode og virksomme produkter. Hvad med at give et renseprodukt og øjencreme som en samlet pakke. Det vil alle CeraVe-elskere synes er den bedste gave at få.

cerave

CeraVe cleanser og øjencreme, 99 kr. og 109,95 kr., apopro.dk og matas.dk

Den virkelig girly

Guirlande med snor i satin og dekorationer i papir, som forestiller blomster. Dekorationernes diameter 10 centimeter. Guirlandens længde 2,5 centimeter. Den er fra H&M.

guirlande

Blomsterguirlande fra H&M, 149 kr., hm.com/dk

Til hyggefisen

Et duftlys der ikke bare er pænt men som dufter skønt – det er hvad Rituals Suede Vanilla duftlys er. Det eksklusive duftlys fra Private Collection og er med en aromatisk duft, der åbner med den søde og beroligende duft af vanilje med basisnoter af kardemomme, rosmarin, patchouli og vetiver. Giver op til 60 timers brændetid.

Den smukke kobberfarvede glaskrukke vil pynte alle steder, om det er i dit eget hjem, eller som gave til en anden. Når den er tom, kan du rengøre den og bruge den til makeupbørster eller blomster.

rituals duftlys

Rituals duftlys, 269 kr., rituals.com/dk

Den der redder nytårsaften

Den er den perfekte røde nuance – den holder og giver flotte glossy lips. Den er fra Nilens Jord og er en perfekt gave at give eller ønske sig.

nilens jord lipgloss

Nilens Jord i rød nuance (8301), 149,95 kr., matas.dk

Den luksuriøse

Man  har jo lov at drømme – eller måske vinde i lotteriet eller flotte sig helt vildt overfor kæresten. Et besøg i Carlsbergbyens absolut lækreste spasted Aire, er luksus på den bedste måde. Du kan få behandlinger eller bare være i de forskellige bade.

AIREs termiske bade er med forskellige temperaturer. Mærk den magiske atmosfære i badene Caldarium på 40ºC, Frigidarium på 10ºC og 6ºC, Tepidarium på 36ºC, Balneum – Bath of a Thousand Jets, dampbadet Vaporium med aromaterapi, koldvands-korridoren Pedivilium og saltvandsbadet Flotarium. Alene det er så lækkert. Book hvad du og din pengepung har råd til …

aire spa carlsbergbyen (Fotos: MY DAILY SPACE)
Aire er Københavns lækreste spadsted – læs mere på beaire.com/dk …  (Fotos: MY DAILY SPACE)

Den til den største julefan

Charles Dickens ‘Et juleeventyr’ er en udødelig juleklassiker. Den handler om børsmægleren Ebenezer Scrooge, en gnaven, ubehagelig, ensom gnier, hader julen af et godt hjerte. Efter kompagnonens død har han mistet enhver forbindelse med omverdenen, og den forestående juls krav om godgørenhed irriterer ham grænseløst. Han lukker sig inde med sine penge, mens fattigfolk sulter og dør i Londons gader.

Om natten hjemsøges Scrooge af julens ånder – fortidens, nutidens og fremtidens – der viser ham det liv, han har levet og det liv, der er ham i vente. Kan man på én nat lære at livet, glæden og kærligheden er mere værd end alverdens penge … Perfekt også at læse højt i juledagene …

 charles dickens et juleeventyr

‘Et juleeventyr’ af Charles Dickens, 149,95 kr., gyldendal.dk

 

Læs også:

 

15 gaver til under 100 kroner

 

gaver

· Mere fra samme kategori ·