Læs også:

Close
jul julekugler flying tiger

Gaverne til pakkekalendere, pakkelege og adventsgaver

Bolig  | 

Vi elsker den søde juletid, der også er fyldt med små og store gaver. Bliv inspireret her til ting, du kan give (eller ønske dig) i pakkekalendere eller adventsgaver eller til de sjove pakkelege

De spise- og drikkelige

Til alle chokoladeelskere

En fin lille chokoladekalender fyldt med de mest populære chokolader fra Valrhona. De 24 låger gemmer på alt fra carrér til fyldte chokoladestykker.

valrhona pakkekalender

Valrhona pakkekalender, 175 kr., estatecoffee.dk

Til alle kaffeelskere

Tænk at stå op hver dag indtil jul og vide, at NU skal jeg have en lækker kop kaffe. Hvem ville ikke elske det … Det er Estate Coffee’s populære kaffejulekalender med kaffe­kapsler fra Estate Coffee. Alle bønner er Slow Roasted på eget mikroristeri. Vågn op på den bedste måde. Måske du skulle give dig den selv i gave …

estate coffee, kaffe, kaffekapsler

Estate Coffee kaffepapsler pakkekalender, 265 kr., estatecoffee.dk

24 dage med lakrids

Kan du forestille dig en bedre måde at nyde december på end med 24 dage fuld af unikke smagsoplevelser? I Lakrids by Bülow CHRISTMAS CALENDAR er der samlet favoritter og tilføjet nye, spændende smage, perfekt til at dele med en du har kær, så I sammen kan skabe søde, magiske minder. Kalenderen er i fuldt genanvendelig emballage.’

bülow lakrids

Pakkekalender fra Lakrids by Bülow, 350 kr., lakridsbybulow.dk

Dem til alle beautyelskere

24 skønne dage med Clinique

Tænk at have 24 dage med gode produkter fra Clinique – det kan kun give en god december og optakt til jul.

Clinique’s pakkekalender er et luksusgavesæt med 24 måder at få din jul til at stråle på. Bare for at nævne et par, så er der ‘All About Clean™ Liquid Facial Soap Mild’ (30 ml) og ‘Clarifying Lotion 2 Twice A Day Exfoliator’ (60 ml) i.

clinique pakkekalender

Clinique pakkekalender, 995 kr. (der er for en værdi af 3.027 kr.), matas.dk

En december sammen med Rituals

Midt i travlheden med forberedelser og festligheder, er det vigtigt at sætte tempoet ned og værdsætte hverdagens meningsfulde øjeblikke. Med de inkluderede lyskæder kan du dekorere dette smukke træ som det, der står i din stue.

Forkæl dig selv eller en du holder af denne jul, med en luksuriøs gave fuld af glæde og begejstring, som bliver pakket op én efter én. Der er både full size produkter og også de mindre som jeg faktisk virkelig sætter pris på.

Der er for 1.315 kroner af værdi i pakkerne – der både er til ham og hende. Så del (hvis du vil) …

rituals jul pakkekalender

Rituals pakkekalender, 825 kr., rituals.com/advent.dk

Til alle makeup-elskere

Den er ikke billig, men den er absolut genial, hvis du er tosset med makeup. For du får så meget for pengene. Det er en julekalender i limited edition fyldt med 24 overraskelser deriblandt 16 full size produkter, som du kan pakke ud hver dag. Værdi 3.905 kr.

mac, pakkekalender

Mac pakkekalender, 1.995 kr., maccosmeticsnordic.com/dk

De anderledes

Til alle GT-elskere

Fever-Tree Julekalender 2022 forkæler din december med masser af velsmag gennem 12 lækre og forskellige gin & tonics. Med denne julekalender får du en ny gin på ulige dage, og en tilhørende tonic på lige dage, så du kan smage en ny og spændende gin & tonic hver anden dag op til jul.

Glæd dig for eksempel til Den Ultimative Clementine Gin & Tonic med Fever-Trees nyeste Refreshingly Light Spanish Clementine Tonic Water i kombination med Portobello Road Gin, en Hindbær & Rabarber Gin & Tonic lavet af Berkshire Rhubarb and Raspberry Gin mixet med Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic Water. Der er seks forskellige Fever-Tree Tonic Waters, der er matchet specifik til de 12 forskellige gins.

Indeholder 12 forskellige gin á 5 cl. samt 12 dåser Fever-Tree tonic i seks forskellige varianter til at komplimentere de forskellige gins.

fever-tree pakkekalender

Fever-Tree pakkekalender, 556 kr., magasin.dk

Den med de lækre, bløde karameller

Det her er julekalenderen, der blev revet væk to år i træk. Den hedder ‘Julenat’ og er i en smuk grøn farve.

Bag hver af de 24 låger gemmer der sig to mundfulde af i alt 23 spændende varianter. Så glæd dig til masser af gode smagsoplevelser. Hvorfor to: Så er der en til dig og mig – så er der en til morgen og aften – så er der en til nu og om fem minutter – så er der en til mor og far.

karamelkompagniet pakkekalender

‘Julenat’ pakkekalender fra Karamelkompagniet, 365 kr., karamelkompagniet.dk

Til alle med en Vertuo-maskine

Åhh, den er hyggelig og ja skøn, hvis man har en Nespresso Vertuo-maskine. I år er hvert øjeblik af nedtællingen til jul fyldt med forkælelse og overraskelser med Nespressos 2022-julekalender. Bag hver låge er der en ny kaffe, deriblandt er tre sammensat med den kendte smagsarkitekt og konditor Pierre Hermé – samt lidt ekstra til den 24. december. Uhhh man må glæde sig lidt ekstra til den dag så …

Kalenderen er præsenteret i en smagfuld æske der kan genbruges, og er fyldt med Vertuo-kaffe samt en gave fra deres tilbehørskollektion.

vertuo nespresso pakkekalender

Vertuo pakkekalender, 270 kr., nespresso.com/dk

Til alle tedrikkerne

Den lille kommode fra Nute er så fin, og så er den fyldt med forskellig lækker te. Bliv klar til jul med en lækker kop te fra NUTE Organic, når du hver dag kan åbne den næste låge med lækker eksklusiv økologisk te. I julekalenderen finder du hele 12 forskellige slags te og de skønne smagskombinationer er lavet på varianter af hvid, grøn, sort og urtete. Du finder en bryg vejledning på samtlige breve, så du nemt får den bedste kop.

nute pakkekalender

Nute pakkekalender, 239 kr., teago.dk

De små fine ting til dags- eller weekendgaver

Julekugler alle vil elske

Du kan købe dem i dyre domme, eller du kan gå i flying Tiger. Prisen er så fin, og skal du give en stor gave kan du reelt også pynte pakken med en. Der er de klassiske – de skøre – de sjove og de anderledes. Det kommer an på, hvad du eller gavemodtageren er til.

jul julekugler flying tiger

flying Tiger julekugler, 30 kr., fås hos flying Tiger

Puslespil med indbygget juleglæde

Så er der dømt julehygge med det lille puslespil fra Vissevasse med 31 brikker. Det har det fineste julemotiv.

Det kommer i en lille cute æske, og det er rundt, når du skal samle det.

vissevasse puslespil

Vissevasse minipuzzle, 59 kr., vissevasse.dk

Kransen til døren

Den er fin – den kan bruges igen – og prisen er perfekt som en god gave at give. Den er fra Søstrene Grenes.

krans, søstrene grenes

 

Søstrene Grenes julekrans, 56,80 kr., søstrenegrenes.com/dk

Det sjove spil

Et spil til alle hyggestunder og weekender og måske juleferien. Børn og barnlige sjæle vil elske ‘efteraber’-spillet fra flying Tiger.

efteraber spil flying tiger

flying Tiger ‘efteraber’ spil, 35 kr., fås hos flying Tiger

De specielle adventsgaver

Den nemme til alle fire søndage, som alle vil elske

Hvem elsker ikke lakrids – og her får du en æske med fire adventsgaver med lækker lakridsvarianter i. Så er det bare at modtageren skal vælge hver søndag.

Der er salte- og søde lakridser samt chokoladeovertrukne lakridsstænger med mørk og lys chokolade fra Lakritsfabriken. De er også glutenfri.

lakrids, lakritsfabriken

Lakridspakke med 4 æsker i fra Lakritsfabriken, 130 kr., estatecoffee.dk

Til madnørden eller chilielskeren

Med den lille bog kan chilielskeren finde vej gennem chilijunglen. Der findes tusindvis af chilisorter på verdensplan. Nogle er milde, nogle er smukke, og nogle er virkelig, virkelig hotte! Så hvordan finder man ud af, hvilke sorter man skal putte i sin mad?

Det spørgsmål giver chilieksperterne Lene Tvedegaard og Gunvor Maria Juul 41 gode bud på. Bogen er fra Koustrup & Co og har en perfekt pris.

chili bog

Chilibog, 99 kr., koustrupco.dk

Til dem der elsker kaffe, søde sager og gode dufte 

Nespresso har i deres limited juleserie et super lækkert duftlys, hvor kaffekultur møder gourmetforkælelse i Café Noble-duftlyset, som er designet med Pierre Hermé.

Aromaerne er udviklet af Olivia Giacobetti, og tager os til kaffeplantagerne i Colombia, hvor kaffe traditionelt nydes med panela, et gyldenbrunt råsukker, der er lige så sødt som honning. De bløde noter, kombineret med en markant Arabica og kaffeblomster forenes i dette stearinlys med krydrede strejf af kanel og vanilje. Varmen fra Colombia i dit hjem. Duftlyset vil diskret parfumere dit hjem i mere end 30 timer. Husk du kan nøjes med at lade det være tændt et par timer og så slukke – så bliver duften der i rummet.

nespresso duftlysNespresso duftlys, 260 kr., nespresso.com/dk

Den der sikrer kys hele december

Brostes mistelten lavet af perler er fin og kan bruges igen og igen. Fin er den – hæng den over en dør, og kryds fingre for, at den ‘rigtige’ stiller sig der …

mistelten, broste

Broste mistelten, 205 kr, magasin.dk

 

Læs også:

15 gaver til under 100 kroner

 

gaver

· Mere fra samme kategori ·