Læs også:

Close
gaver

15 gaver til under 100 kroner

Bolig  | 

Det er ved at være gavetid. Og lad os prøve at styre både pengepungen og vildskaben i gaverne, og hellere give den rigtige gave, der glæder. Her er 15 gaver til under 100 kroner

Vi har fundet gode gaver, som du kan bruge til alt fra pakkelege – en lille julegave – værtindegave – eller måske bare gave til dig selv eller ting, du kan ønske dig …

gaver
Så er der små, fine gaver … (Foto: MY DAILY SPACE)

Julekagedåse til godterne

Måske du endda fylder den hyggelige julekagedåse med småkager eller andre godter. Den er fra flying Tiger og har så fint et julemotiv.

flying tiger, kagedåse

Kagedåse fra flying Tiger, 35 kr., fås i flying Tiger butikkerne

Minipuslespil til en hyggestund

Det lille fine Vissevasse puslespil i rolige farver er med et motiv af et snedækket landskab, med to børn der laver sneengle. Der er 42 brikker, og det har en rund form. Puslespillet kommer i en lille papæske, som gør det nemt at tage puslespillet med på farten. Måler 10 x 13 centimeter.

vissevasse puslespil

Vissevasse minipuslespil, 59,95 kr., kidsworld.dk

Den lille julelyskæde

Den lille LED-lyskæde med 20 lys på er mega cute og med kristjørn viklet omkring lysene. Kom i en vase – eller pynt omkring noget. Eller giv den i gave (hvis du ikke beholder selv) – den er virkelig fin. Fra flying Tiger.

flying tiger kristtjørn lyskæde

flying Tiger julelyskæde, 40 kr., fås i flying Tiger-butikkerne

Den lille spaoplevelse derhjemme

I Lavinde eye mask pakken er der maske til to personer. Den er astma- og allergicertificeret og går øjeblikkeligt ind og tilfører huden et fugt boost. Derudover er maskerne beriget med Argireline, der indeholder et aktivt peptid, samt en SkinTight’s formel, der giver en opstrammende effekt og reducerer fine linjer, så du ender op med et mere velplejet og ungdommeligt resultat.

Desuden afhjælper maskerne rødme, hævelse og irritation, opbygger en beskyttende barriere, samt efterlader huden med en fornyet glød. En fin gave at give og ønske sig. Og så kan den deles.

lavinde øjenmaske

Lavinde eyemask, 78 kr. for 2 styk, nicehair.dk

Den lille gave til alle du elsker

Det kan bruges som ekstra lille gave – til pakkeleg – pakkekalender eller måske en lille venindegave sammen med en flaske vin – eeeeeeeeeeller når du bare vil vise, at du elsker en person. Hjertechokoladerne er fra flying Tiger.

flying tiger chokolade

Chokoladehjerter fra flying Tiger, 30 kr., fås i flying Tiger butikkerne

Den gode creme til ham

Nivea Men creme er en creme specielt lavet til mænd og er velegnet til ansigt, krop og hænder, der efterlader huden fugtet og forhindrer den i at tørre ud igen. Huden føles ikke fedtet eller klistret og er let, fedter ikke og trænger helt ind på få sekunder.

nivea creme

Nivea men creme, 55,95 kr., matas.dk

Den fine og sjove julepynt

De er søde og sjove, og de er gode at give både som lille gave – til pakkeleg eller pynte pakken op med. De er fra flying Tiger. Mon ikke også du kender en, der er for eksempel er vild med gin …

flyting tiger julepynt jul julekugler

Julepynt fra flying Tiger, 25-30 kr. pr. stk., fås i flying Tiger-butikkerne

Til chokoladeelskeren

Det er ren chokoladeforkælelse med den lyse Caraméliachokolade med saltkaramel, der her er kombineret med glutenfree Valrhona Pearls, der giver en skøn, knasende effekt. Enhver chokolade-aficionados vil elske den. Uhmmm …

Valrhona Caramelia chokolade, 80 kr., estatecoffee.dk

Den gode rejsestørrelse

Det er en stor rejsestørrelse – og den passer også ned i håndtasken. Raunsborgs body lotion er en nærende bodylotion med en frisk duft af rabarber og solbær – og er en bodylotion som tilfører dybdevirkende fugtighed og efterlader huden blød, smidig og frisk.

Raunsborg body lotion, 79,95 kr. for 75 ml, raunsborg.dk

Rene julehænder

Yves Rocher’s Juicy Berries Liquid Hand Soap er en flydende håndsæbe med opkvikkende og sprudlende tranebærduft. Den har en vaskebase af vegetabilsk oprindelse og renser hænderne skånsomt og gør dem dejligt velduftende. Den er uden sulfater og pH-neutral for huden. Produceret i Frankrig og med en vegansk formel.

yves rocher håndsæbe

Yves Rocher julesæbe, 55 kr., yves-rocher.dk

Julekugler til dekoration

En hel æske – og om du måske beholder dem selv – bruger til advantsgave eller til pakkeleg – alle kan bruge de bolcherstribede julekugler. De pynter også på pakker eller sat på en troldegren. De er fra flyinger Tiger.

julekugler flying tiger

flying Tiger julekugler, 35 kr., fås i flying Tiger-butikkerne

En sjov og sigende bog

Maren Uthaug kan noget – både med ord – tanker og tegninger. Denne om ‘Parforhold’ er god at give som gave.

bog maren uthaug parforhold

Maren Uthaug bog, 99,95 kr., saxo.com

Den kreative gave

Køb et honningkagehus som folk selv skal lave og vedlæg eventuelt noget at pynte det med også. Det er fra flying Tiger.

flying tiger honningkagehus

flying Tiger honningkagehus, 60 kr., fås i flying Tiger-butikkerne

Den gode kop kaffe

Alle kaffeelskere vil elske at få en dåse gode kaffebønner. Disse er fra illy og er med Arabicabønner. Pak den eventuelt ind i cellofan og med et par stykker marcipanbrød.

illy kaffe kaffebønner

illy Classico bønner, 64 kr., mokkaland.dk og fås også i blandt andet Irma og føtex

Til alle de langhårede piger

De er pæne – praktiske og gode for håret. Invisibobble æsken er med 2 sprunchie, og det er en ting alle med langt hår vil elske at få. To flotte mønstre og bag stoffet gemmer de ikoniske spiralhårdutter sig.

invisibobble scrunchie

Invisibobble 2 pak, 60,90 kr., notino.dk

 

Læs også:

13 ting vi bare må eje

 

kollage shopping

· Mere fra samme kategori ·