Læs også:

Close
kollage shopping

13 ting vi bare må eje

Mode  | 

De kan være store – de kan være små. Billige eller dyre. Men nogle gange er der bare ting, som man må eje. Her er 13 ting, som vi bare må eje

kollage shopping
Er du klar til lidt shopping … (Kollage: MY DAILY SPACE)

BH’en du kan bruge til alt

Er du en af dem, der ikke gider have mange BH’er og måske har svært ved at finde en der både gør din (for nogle store) barm pæn – og det er til hverdag – under en kjole eller når du dyrker sport. Her er svaret. Den er fra Triumph og sidder perfekt og giver god støtte og med 3D -stropper der ikke giver friktion. Læg mærke til de pudderfarvede detaljer. Prøv den og du er solgt. Fås i rigtig mange størrelser – også din.

triumph bh

Triumph Triaction minimizer BH, 599 kr., triumph.com/dk

Lysestagen jeg er forelsket i

Den er fra Broste og jeg må simpelthen eje den. For se lige hvor fin den er med de smukke ‘swirls’ og intense koboltblå. Vi skal jo have gang i stearinlysene til vinter – med denne bliver det endnu hyggeligere.

lysestage broste

Broste lysestage, 349 kr., luxoliving.dk

Skjorten til det hele

Super cool skjorte i  100 % polyester i skøn farve. Brug den til hverdag eller dress den op til fest. Prisen er lige så perfekt som skjorten.

skjorte mango

Skjorte fra Mango, 269 kr., boozt.com/dk

Til de mørke dag

Det hedder ‘Plant Lover’ og det er lige, hvad man har brug for til de mørke dage, hvoa man bare skal hygge indendørs. På dette puslespil fra Vissevasse er planterne flyttet indenfor og er blevet en del af familien. Med deres eget sprog kalder de på vand, sol og omsorg. Når man lytter til dem og giver dem kærlighed, skaber man liv og bliver belønnet med små spirer, nye blomsterskud og et godt indeklima. Alt er godt – og der er mange timers efterårshygge her.

Puslespillet måler 63 x 45 centimeter, og boksens mål er 19 x 26,5 x 6 centimeter.

vissevasse puslespil

Vissevasse puslespil med 1.000 brikker, 249 kr., vissevasse.dk

De fine hårdutter

Invisibobble sprunchie – ‘Springchie slim’ – har en af de ikoniske spiralforme indeni, der sikrer en perfekt pasform og et stærkt hold, så de ingen mærker laver og ikk får håret til at knække. Sæt med 2 stk. Også farve er fin.

invisibobble hårdut

Invisibobble hårdutter, 79 kr., sephora.com/dk

Til det farverige middagsbord

Anna von Lippas ‘Big Confetti tumblers fås i flere farver og gør enhver bordopdækning til en leg. Et enkelt med dien brushes i vil også pynte i badeværelset.
Pris: ca.kr. 212,50,-/stk.

anna von lippa

Anna von Lippa glas, 212,50 kr., nærmeste forhandler på 45 53 57 45 00

Når du skal pynte dig

Eller når du bare vil gøre lidt ekstra for dit look. Så er de her hoops fra Pilgrim ret fine. De guldbelagte hoops med unikke halvædelsten med agat, aventurin, rosenkvarts og ametyst. De måler 48 mm i længden ..

øreringe pilgrim

Pilgrim hoops, 249 kr., pilgrim.net/dk

Den farverige dunjakke

Det er ingen sag at investere i en ny efterårsjakke, når den ikke koster mere – og er så sjov og anderledes. Man bliver i helt godt humør, når man får den på. Den er fra Monki og har masser af fede detaljer. Og er du til en ensfarvet, findes den også i flere lækre farvenuancer.

dunjakke monki

Monki dunjakke, 350 kr., monki.com/dk

Til et godt gys og hyggetid

Liza Marklund laver gode krimier, og dette er hendes nyeste, der er 2. bind i Liza Marklunds trilogi om Wiking Stormberg, der på mystisk vis får et rystende tegn fra sin eller formodede afdøde kone. Wiking Stormberg finder i 1990 en seddel fra sin kone, Helena. Hun er draget ud i mosen for at finde bær. Deres dreng Markus er hos Wikings mor, og deres nyfødte, Elin, er med på tur. Beskeden er underskrevet med Helenas signatur – en stjerne, der ligner arret efter hendes kejsersnit. Men ved mørkets frembrud er Helena og Elin ikke kommet tilbage. Elin findes i live i mosen, mens Helena er forsvundet. Mange år senere er Wiking stadig dybt præget af tabet af sin kone. Men så en sommerdag i 2020 modtager Markus et ildevarslende brev underskrevet med Helenas stjerne.

Læs eller lyt til en god krimi eller giv en boggave, de fleste vil elske få.

liza marklund mosen

Liza Marklund ‘Mosen’, 229,95 kr., saxo.com

Den festlige knagerække

Om du bruger den til smykker, tøj – eller blot som dekoration er ligegyldigt, for fin er den. Den er fra H&M og er lavet som en regnbue og i pastelfarver. Den er i rattan med fire kroge og har metalbeslag med hul til ophængning. Skruer medfølger ikke. Højde 20 cm. Længde 30 cm.

knagerække hm

H&M knagerække, 149 kr., hm.com/dk

Kedeldragt i denim

Ankellang kedeldragt i kraftig, vasket bomuldsdenim. Dragten har krave og revers, skjulte knapper foran samt åben brystlomme samt lange ærmer med manchet og skjult trykknap forneden. Den er skåret i taljen med brede bæltestropper og blødt, aftageligt bindebælte og er med skrå sidelommer, åbne baglommer og lige ben. Fra H&M.

kedeldragt

Kedeldragt fra H&M, 349 kr., hm.com/dk

Rygsækken til det hele

En flot og iøjnefaldende særudgave af den klassiske Kånken fra Fjällräven med regnbue stropper og hanke. Den er fremstillet i slidstærkt Vinylon F og har et volumen på 16 liter. Rygsækken har et hovedrum med adresseskilt og et siddeunderlag i en særskilt lomme, en praktisk forlomme med lynlås og to sidelommer. Det klassiske Fjällräven Kånken logo foran er reflekterende for større sikkerhed i trafikken. Regnbuestropperne og hankene der får denne Kånken til at skille sig ud er smidige og farvestrålende.

Ikke alene er den mega pæn men også praktisk – og ja kan bruges til det hele …

fjällräven rygsæk

Fjällräven rygsæk, 639 kr., outdoornu.dk

Til de kolde dage

Det både holder kulden ude og pifter ethvert look op. Det er fra Pieces og fås hos Magasin.

Pieces halstørklæde, 159,95 kr., magasin.dk

 

Læs også:

Oktoberfund: Beautynyheder til dig

kollage oktober beautynyheder

· Mere fra samme kategori ·