Læs også:

Close
efterår shopping

Shopping: På vej mod efteråret

Mode  | 

Når en ny sæson starter, får man altid lyst til at shoppe lidt nyt – både til de kommende temperaturer men også nye farver. Her får du inspiration til et cool efterår

Bøllehatten du vil elske

Den er pæn – praktisk og i den helt rigtige efterårsfarve. Den er fra Fjällräven, og den er enkel og til at folde sammen og hvae i tasken. Brug den når der er sol – regn eller bare vil se cool ud. Den er i slidstærkt G-1000 Original. Den mellemstore skygge vender en smule udad, og et læderlogo pynter på siden.  Fås i fire størrelser.

bøllehat fjällräven

Fjällräven bøllehat, 449 kr., fjallraven.com/dk

Den vamsede sweater

Den er pæn – den er vamset og den er lettere oversized. Den er fra Monki og er også til at betale.

sweater monki

Sweater fra Monki, 300 kr., monki.com

Flaske til turen

Om det er cykelturen – skovturen eller bare på vej på job, så er en termoflaske en god ide. Denne er fra Eva Solo og også ganske pæn. Den er i rustfri stål og kunststof, har dobbeltvæggede sider som holder godt på varmen. Og så er flasken 100% tæt og tåler opvaskemaskine. Kan indeholde en halv liter …

eva solo termoflaske

 

Eva Trio termoflaske i lys green, 199,95 kr. grydeguru.dk

Skjortekjolen du kan dresse op eller ned

Du kan have den på uden strømper, du kan tage jeans under – eller gamacher og strømpebukser. Der er ballonærmer i den, og den kan dresses op og ned. Den er fra H&M.

hm skjortekjole

Skjortekjole fra H&M, 179 kr., hm.com/dk

 

De cool sko

De har de helt rigtige chunky såler – de er sorte og med snørebånd, og du kommer garanteret til at bruge dem igen og igen. De er fra Monki.

sko monki

Sko fra Monki, 350 kr., monki.com

Den klassiske vest

Farven er så fin og kan bruges sammen med næsten alle andre farver. Den er fra Costa Mani og faktisk på tilbud.

Vesten har en fin v-hals og to slidser og er en smule længere bagtil. Style den eventuelt ud over skjorter. Materialet er 95% recycled polyester, 5% elastan.

vest costamani

Costamani strikvest,  249,50 kr., costamani.dk

Den fede kjole

Den er løs – fed og med 3/4 lange ærmer. Og du kommer garanteret til at bruge den igen og igen. Den er fra Saint Tropez.

saint tropez kjole

Kjole fra Saint Tropez, 399,95 kr., magasin.dk

Halstørklædet til kolde dage

Farven går til alt og det er lækkert at have på de kolde morgenen – eller over skuldrene indenfor. Tørklædet er i vævet kvalitet med frynser på de korte sider og er i akryl og fra H&M.

tørklæde hm

Halstørklæde fra H&M, 79,95 kr., hm.com/dk

Vesten der holder dig varm

Den er super lækker – det samme er farven, og du kan bruge den på både kolde og varmere efterårsdage … Den er fra Zara. Den vatterede dunvest er med høj hals, lommer i sidesømmene med lynlås og justerbar kant forneden med elastisk snoretræk og stopper. Lukning foran med metallynlås.

vatteret vest

Vest fra Zara, 459 kr., zara.dk

Efterårtrusser

Farven er i hvert fald efterårsagtig og lækker sennepsgul. De er fra sloggi – og hedder zero feel flow hipster, og er usynlig komfort og er fremstillet i bløde mikrofibre med diamantstruktur og har hverken sømme eller mærker.

sloggi hipster

sloggi trusser, 119 kr., magasin.dk

 

 

Læs også:

 

Beautynyheder til dig

 

kollage septemberfund

· Mere fra samme kategori ·