Læs også:

Close
kjole

Beklædningsideer til sommer begivenheder

Mode  | 

At finde det rigtige sæt tøj til sommerens mange arrangementer kan ofte være svært. Lad dig inspirere her og få gode tips

Det fantastiske sommervejr er for alvor over os, hvilket betyder at vi kan komme ud og nyde det gode vejr. Derudover vil der højst sandsynligt være en masse spændende begivenheder, du skal til hen over sommeren, som foregår uden for under solens stråler. Det kan være fødselsdage med familien, koncerter og festivaler eller noget helt andet.

kjole

Der er ikke mange ting der er bedre end at nyde en lang dag under solens stråler, men det betyder dog også at du skal gøre dig nogle overvejelser: Hvad skal du have på? Efter den kolde vinter med mørkt og tykt tøj, så kan det være svært at beslutte sig for hvad man skal have på om sommeren. Skal du have købt en masse nye smukke kjoler? Crop tops eller noget helt andet? Det kommer naturligvis fuldstændig an på din personlige smag og hvad du godt kan lide at have på.

Mangler du dog inspiration, så har vi lavet dette korte indlæg med nogle gode ideer til hvad du kan have på til dit næste sommerevent.

Smukke sommerkjoler i lyse farver

En oplagt mulighed er, at skaffe dig nogle flotte og smukke kjoler i lyse farver. Sådanne kjoler er er helt perfekte til om sommeren hvor der er varmt. Ikke nok med at kjoler er utroligt smukke, så er de også luftige, hvilket gør dem meget behagelige at have på når der er varmt. Det er muligt at finde mange forskellige flotte kjoler i mange forskellige farver og former, så du vil også uden tvivl kunne finde en der er helt perfekt til dig og din stil.

mini kjole

Det kan for eksempel være en kort minikjole, som du matcher med et par flotte sandaler i samme farve.

Flotte t-shirts eller toppe

Om vinteren er det oplagt med en varm lækker sweater eller en hoodie, men om sommeren er det naturligvis alt for varmt. Her er det oplagt med en elegant t-shirt eller top, som ikke er for varm. T-shirts og toppe findes i mange forskellige designs og farver, så her kan man virkelig være kreativ med sit outfit.

Skal du til en udendørs fest på en meget varm sommerdag, så kan du matche et par korte shorts sammen med en hvid crop-top og dine yndlingssommersko. Blæser der, så kan du bytte dine shorts ud med et par jeans og din crop-top ud med en t-shirt.

Elegante nederdele til de varme sommerdage

Hvad skal man så have på til toppen eller t-shirten? De lange varme bukser kan hurtigt blive alt for varme til sommeren, så her handler det naturligvis om at finde noget tøj, som ikke er alt for varmt. Det kan være shorts, men der er ikke nogen tvivl om at nederdele også er en oplagt mulighed.

nederdel

Match for eksempel en farverig nederdel med en farverig top for at skabe det helt perfekte sommeroutfit. Med nederdele kan du være meget kreativ både hvad angår farver og tøj. Du kan selv vælge mellem at tage sko eller sandaler på alt efter hvad du foretrækker og hvad vejret er til.

· Mere fra samme kategori ·