Læs også:

Close
jumpsuit

Shop sommeritems

Mode  | 

Det er sommer – der er måske dømt ferie – og endda måske også lidt sol og hygge forude. Vi har fundet lækre sommeritems, du kan bruge, om du er i Danmark eller i udlandet

Vi elsker sommer – og ferie. Og der er også noget ekstra lækkert ved måske bare at shoppe et par nye ting til enten ferien eller til alle de sommerhyggelige ting, du sikkert skal til. Her får du lidt inspiration til alt fra bikini til bøllehatten, der vil give et perfekt sommerlook …

Fineste bikini

Læg mærke til både detaljerne og farven – uha den er fin. Den er fra Mango og kan også bruges som top en varm sommeraften.

mango bikini

Mango bikini, 449 kr., mango.com/dk

Jumpsuiten du vil elske

Den er fra H&M og i den perfekte lyseblå nuance og i strukturvævet, viskoseblandet kvalitet med V-udskæring foran og justerbare, supersmalle skulderstropper, som bindes i nakken. Har bredt bælte i taljen og vide, ankellange ben. Uden for.

Kan dresses op eller ned. Perfekt til en ferie.

jumpsuit

Jumpsuit fra H&M, 249 kr., hm.com/dk

Den lækreste solcreme

Den er ny i Danmark og lettere vanedannende. Splash Summer Breeze Sunscreen Mist er en let og luftig solspray i SPF 30, som har en let duft af roser. Formelen er transparent og vandafvisende, som er beriget med antioxidanter og naturlige ingredienser. Den beskytter mod både UVA og UVB stråler.

Den giver en forfriskende fornemmelse på huden, mens den beskytter og nærer huden md solældning og skadelige stråler. Den trænger hurtigt ind og du vil ikke føle en klistret fornemmelse bagefter. Den er skabt med koralrevsvenlige solfiltre i henhold til de seneste Hawaii-standarder og er vegansk, fri for allergener og koralvenlig.

splash solcreme

Splash solcreme, 279 kr., hudplejeonline.dk

Kimono til dovne dage

Du kunne reelt have den på hele dagen – eller udenpå en kjole. Smukt mønster – lækre farver – og så endda med lidt rabat. Den er fra Becksöndergaard.

kimono

Kimono, 490 kr., boozlet.com/dk

Bøllehatten du aldrig vil tage af

En bøllehat er et must denne sommer. Denne er med ‘mælkedrengestriber’ og i vaflet let stof. Den er fra Moss Copenhagen – og ja – om du nogensinde tager den af igen er spørgsmålet – for den kan bruges til den dårlige hårdag – til cool festoutfit – til at skærme for solen, eller bare når du vil se sommerlækker ud.

bøllehat

Moss Copenhagen bøllehat, 179 kr., zalando.com/dk

Boksen med det hele

Her er simpelthen en nem måde at springe over, hvor gærdet er lavest, for Goodiebox har lavet en ‘rejseboks’, hvor du både kan prøve mærker, du måske kun har hørt om, og så få masser af perfekte rejseprodukter. Nemmere bliver det ikke.

travelling box goodiebox

The Travelling Beauty Box, 249 kr., bygoodiebox.com

Tip top top

Den er i blød økologisk bomuld – og den har fine så detaljer på stropperne. Kan bruges alene – over bikini eller under kjole. Fås i tre gode farver. Den er fra & Other Stories …

top

& Other Stories, top, 235 kr., stories.com

Den gode bog

Om du lytter til den eller er en af dem, der elsker at have en fysisk bog i hånden er underordnet. Men en god bog i juli er vigtigt. Tine Høegs ‘Sult’ er et godt bud på en ‘must read’-bog.

Efter et år med forsøg på at blive gravid begynder forfatteren Mia og hendes kæreste Emil i fertilitetsbehandling. Emil er far til to børn fra sit tidligere forhold og Mia har altid drømt om at blive mor. Behandlingsforløbet slider på dem begge, og Mia begynder at nedfælde sine tanker og følelser på skrift. Hendes tekster forgrener sig, og skaber et rum af frelse for Mia, men skaber samtidig også en form for splittelse mellem hende og Emil. Kan både kunsten og kærligheden være kompromisløs? Bogen skildrer længsel, smerte, frustration og håb, der er er forbundet med ønsket om at få et barn.

bog tine høeg sult

Tine Høeg ‘Sult’, 240 kr., saxo.com

Hyggebukserne

Om du bruger dem til at sove i eller bare som hyggebukser, så er de mega cool og med med fine blå og hvide striber. De er fra Monki.

monki

Monki pyjamasbukser, 200 kr., monki.com/dk

Strandtasken til det hele

strandtaske

Strandtaske, 379 kr., magasin.dk

Til kolde dage eller aftener

Der er ikke noget, der glæder solkysset hud som en lille maritim sag – og det er hvad denne striksweater fra Zara kan. Prisen er god og det er en klassisk sag, som du kan bruge igen og igen.

Den er med rund hals, lange ærmer, slids i siderne forneden og ribkanter.

strik sweater

Zara strik, 159 kr., zara.com/dk

Sommer og kildevand

Et must er en spray lige til at have med i tasken med lækkert termalsk kildevand. Det både frisker op og køler og er dejligt for den varme hud.

Vichy Kildevandsspray indeholder en høj koncentration af mineraler og sporstoffer, der opfrisker og beroliger huden og samtidig styrker dens naturlige forsvar. Vichy Kildevand er velegnet til alle hudtyper, men især til tør, sart og irriteret hud.

vichy

Vichy kildevandsspray (taskestørrelse), 41 kr., apopro.dk

Håndklædet der også er pænt

Et godt håndklæde er altid godt at have med sig. Det her er fra Broste Copenhagen og er i den der lækre hamamkvalitet, som man reelt også kan bruge som sarong.håndklæde

Broste Copenhagen håndklæde, 79 kr., bydahliving.dk

De helt rigtige solbriller

Man går med dem det meste af tiden – de skal være cool – de skal beskytte – og de skal passe til både strandoutfit og middagen om aftenen. Vivienne Westwood har denne sommer designet en brillekollektion for Louis Nielsen – det ene par mere ikonisk end det andet – men dette par er vores favorit.

solbriller

Vivienne Westwood solbriller, 1.895 kr., fås hos Louis Nielsen

De lette shorts

De kan bruges til at bade i – dyrke sport i. Og så er den lyse gule super cool. De sportsinspirerede shorts er i vævet kvalitet og har høj talje med bred, beklædt elastik og snøre på indersiden. Lommer i sidesømmen og let rundet kant på benene. De er på tilbud hos H&M …

short

Shorts fra H&M, 29,95 kr., hm.com/dk

Havaianas til strand og fest

Farven gør dem ekstra brugbare – og så er den bare perfekt til solbrune fødder. Havaianas kan man godt bruge i en håndvending, hvis der skal danses meget – eller man har ømme (varme sommer) fødder. Disse er fra Nelly.com.

havaianas klip klappere

Havaianas, 229 kr., nelly.com/dk

Festkjolen til sommerfesterne

Årets store sommerfarve er grøn. Så hvorfor ikke gå all in på den græsgrønne farve, når du skal til sommerfest. Denne kjole er fra mbyM og på tilbud. Den har fine pufærmer og er mega girly. Sæt gerne noget lyserødt eller gult til.

 

kjole

Kjole fra mbyM, 210 kr., magasin.dk

 

Læs også:

Julifund: Beautynyheder til dig

 

julifund

· Mere fra samme kategori ·