Læs også:

Close
cæsarsalat

Cæsarsalat a la sundt og sjovt

Mad  | 

Hvem elsker ikke en cæsarsalat – den smager godt og kan bruges både som frokost og aftensmad. Her får du en både lidt sund og sjov variant af den elskede ret

Bogen Sundt & Sjovt er udgivet af firkløveret Stephanie Agger, Patrick Brylov, Anton Fabricius samt Amalie Vestergaard. I denne version af en cæsarsalt er der lidt mere grønt end i en klassisk cæsar, og så har den fået lidt balsamico og parmesan på toppen

1 PORTION · FEDT 31% · PROTEIN 45% KULHYDRAT 21% · KOSTFIBRE 2% · 499 kcal

cæsarsalat
Lav en lækker cæsarsalat til frokost eller aftensmad … (Foto: Line Falck Christensen)

Det skal du bruge

Ingredienser

125 g kyllingebrystfilet
salt og peber
100 g romainesalat
100 g broccoli
35 g ciabatta
lidt fedtstof til stegning
1 spsk. balsamicoeddike
50 g parmesan

Sådan gør du

Steg kyllingebrystet på begge sider og krydr med salt og peber.

Skyl romainesalat og broccoli og skær det i ønskede bidder – behold eventuelt salat i hele blade.

Lynsteg broccoli i et par minutter på en tør pande ved høj varme.

Skær ciabatta i tern og steg dem med en smule fedtstof på panden ved høj varme, indtil de er gyldne og sprøde.

Vend romainesalat i balsamicoeddike.

Bland salat, broccoli og kylling sammen.

Top med sprøde ciabattacroutoner og parmesanost.

Tip Du kan også købe færdige brødcroutoner, hvis det skal være ekstra nemt. Men du kan bedre styre, hvor meget fedtstof, der bruges, når du selv laver dem.

 

Sådan ser bogen  ud:

 

Læs også:

Lav grillede kyllingespyd til aftensmad

 

kyllingespyd

· Mere fra samme kategori ·