Læs også:

Close
pige hår

7 produkter dit hår vil elske dig for at bruge i sommer

Skønhed  | 

Vi elsker sol og sommer og dejlige svømmeture i havet. Men det gør dit hår ikke nødvendigvis. Vi har derfor fundet 7 gode produkter, der kan få dit hår til at nyde sommeren lige så meget, som vi gør

hår
Et alle lille fif – husk ikke at vaske håret for ofte, det udtører og stresser det også … (Foto: Unsplash)

Der findes et utal af gode hårprodukter, og hvert hår er jo forskelligt. Husk derfor også at være realistisk med dit eget hår – og vurder om det er tyndt, tykt, kruset, sundt, måske udtørret, afbleget, krøllet, langt, kort – og sådan kunne jeg blive ved.

Man kan nemt både give et hår for meget eller for lidt kærlighed og dyre eller for den sags skyld billige og dårlige hårprodukter. Så tænk dig godt om, før du forkæler og plejer dit hår. Et velplejet hår er en af de smukkeste og mest naturlige ting, som du kan gøre for dig selv og dit udseende. Husk det …

Her får du 7 gode produkter, dit sommerhår vil elske …

1. Nærende creme før dit hår varmestyles

Med Innersense – Serenity Smoothing Cream opnår du et blødt og fejlfrit look med denne nærende lotion. Baobab og frangipani hjælper med at fastlåse fugt og give plejende fordele til håret forud for varmestyling. Vitaminrig avocado- og kokosolie udglatter hårstrået for at reducere krus uden at tynge håret ned.

innersense cream

Innersense, Serenity Smoothing Cream, 229 kr., hudplejeonline.dk

2. Shampooen der plejer lidt ekstra

Kérastase Elixir Ultime le bain shampoo er en lille hjælper, der både er godt for dit sommerhår og fForskønnende og rensende. Det er en hårbad med marulaolie, der giver livløst hår en fin glans. Påfør i vådt hår, massér og skyl.

Den er perfekt til (sommer)tørt hår og også hår, der kruser let. Håret siger tak og giver igen med at se blødt og velplejet ud.

kerastase shampoo

Kérastase shampoo, 209 kr., zalando.dk

3. Et smukt skinnende hår

Innersense – I Create Shine tilfører en skinnende glans til enhver frisure med dette eksklusive finishing serum. Økologisk sesamolie fungerer som en naturlig barriere for solen, mens de lette macadamia- og tranebærfrøolier fastlåser fugt, forsegler hårstrået, tilfører glans og reducerer krus.

Lotusblomst bidrager med antioxidante egenskaber, som hjælper med at udglatte håret. Et virkelig lækkert og unikt produkt, som du helt sikkert bliver afhængig af.

innersense i create shine serum

Innersense – I Create Shine serum, 359 kr., beautycos.dk

pige sol strand
Vi elsker sommeren – men den er også hård ved vores hår, så giv det lige lidt ekstra kærlighed og gode hårprodukter … (Foto: Pexels)

4. Saltvand på spray

Kender du ikke det, at du har været i havet, og dit hår har sådan en helt speciel struktur, når det er tørt. Det er det en saltvandsspray kan, der dog også plejer samtidig. Smart.

Raunsborg Herb & Sea Salt Spray er en saltvandsspray til alle hårtyper. Sprayen indeholder mineralsk salt – identisk med havvand – hvilket giver håret hold og tekstur, så du opnår det perfekte strand-look. Har en frisk duft af den nordiske natur, med noter af vilde frugter.

Ekstrakt fra citronmelisse og brændenælde tilfører vitaminer, mineraler og virker beroligende på hår og hovedbund.

Saltvandssprayen kan anvendes i både vådt og tørt hår. Fordel i håndklædetørt hår for at fremhæve naturligt krøl og fald. Brug i tørt hår for ekstra denition og hold.

raunsborg saltvandsspray

Raunsborg saltvandsspray, 109,95 kr., apopro.dk

5. Den gode hårmaske

Der skal masser – hårmasker – og gerne lidt oftere masker til om sommeren. Sov også gerne med dem – bare læg et håndklæde på din hovedpude, så alt ikke er fedtet ind.

Innersense – Detox Hair Mask er en rensende detox behandling til at fjerne buildup og produktrester. Kul, kaolin og økologisk certificeret hvid eddike trækker mikropartikler til overfladen uden at strippe håret for naturlige olier. Duften kan du (som masken) også blive ret afhængig af.

innersense hårmaske

Innersense hårmaske, 249 kr., hair247.dk

6. Hårspray med hold og gode ingredienser

John Masters Organics – Hair Spray with Acacia Gum & Aloe er en USDA-certificerede hårspray – der er en af de meget få økologisk certificerede formler på markedet. Den er baseret på økologisk aloe saft og acacia senegal gummi, der giver det mest behagelige hold uden flager.

Du styler og sætter blot håret og det bliver siddende hele dagen. Brug den med god samvittighed og viden om, at dit hår elsker den og ikke ødelægges af den.

john masters hårspray

John Masters hårspray, 249 kr, med24.dk

7. Den bedste leave in creme

Maria Nila Structure Repair leave in creme er med alger, der reparerer og genopbygger beskadiget hårstruktur – netop som der kan ske efter meget sol- og vandture … Den tilfører fugt, næring, og indkapsler spaltede hårspidser samt beskytter håret, når du bruger en hårtørrer eller glattejern.

Kram den i det nederste af håret – og lad den blive i. Den er reelt også med til at samle dit hår og dermed sætte det pænt.

Påfør en lille mængde på håndklædetørt hår før føntørring eller brug af glattejern.

maria nila

Maria Nila repair cream, 219 kr., lyko.com/dk

pexels.com solbadning - solskoldning solhat
En solhat er godt både for din hud og dit hår … (Foto: Unsplash)

Læs også:

 

Forstå UV-indekset

 

sol

 

· Mere fra samme kategori ·