Læs også:

Close
hånd hænder far baby

Ting du kan give til fars dag

Bolig  | 

Ham din far … Han er sikkert en svær én at købe gave til. Men selvfølgelig skal han ikke snydes for en gave på fars dag. Derfor giver vi dig lidt inspiration til den perfekte ‘fars dag-gave’, så du kan forblive fars pige

‘Fars dag’ en hyggelig tradition og en god anledning til at forkæle ‘manden i dit liv’. Men det kan være svært at være kreativ, så gaven ikke blot bliver ‘det sædvanlige’ eller måske bare en flaske rødvin. Læs med og få inspiration til en masse gode gave ideer,, du kan give ham.

Gaven der får ham til at læse

Mange mænd og fædre elsker cykelløb – og i år er Tour de France pludselig også blevet en del af den danske sommer. ‘Tre uger i juli’ er en ny bog, der fortæller om det ikoniske cykelløb fyldt med cykelhistorier og portrætter. En ret sikker vinder hos din far …

bog tour de france

‘Tre uger i juli’ bogen, 300 kr., saxo.com

Hjælp til grillmesteren

Med dette kan daddy måle, hvor gennemstegt din bøf er, uden at skære i det dejlige stykke kød. Det digitale stegetermometer giver en hurtig og præcis digital temperaturudlæsning. Uanset om du foretrækker din bøf rød eller gennemstegt, kan du ikke lade det være op til tilfældighederne. Giv grillmesteren lidt ekstra at lege med her …

 

grill termometer weber

 

Grill termometer, 199 kr., weber.com

En velduftende far

Og endda uden sved – haha – det er hvad du han bliver, hvis du giver ham denne lækre deodorant fra Rituals. Den giver 24-timers garanteret beskyttelse mod sved og kropslugt. Den hurtigtørrende formel indeholder et cedertræ + E-vitamin-kompleks, der hjælper med at lindre og beskytte dine armhuler og efterlader ikke hvide striber på dit tøj. Med en forfriskende og aromatisk duft.

rituals deodorant

Rituals deodorant, 89 kr., rituals.com/dk

Den pæne T-shirt

Farven er lækker – kvaliteten god – og pasformen perfekt. Den er fra The North Face.

t-shirt

The North Face T-shirt, 249 kr., boozt.com/dk

Rosé i større mængder

Det kan være svært at finde en gave til manden, som har alt – derfor er en oplevelsesgave oplagt. Copenhagen Rosé Festival indtager The Plant fredag den 24. og lørdag den 25. juni 2022. I løbet af festivalen vil der være rig mulighed for at smage, nyde og stifte bekendtskab med hundredevis af rosévine, som kan købes til fordelagtige festivalpriser i løbet af weekenden. Billetten inkluderer entré, smagekort à 10 smagninger, 1 festivalplakat, 1 lod i rosékonkurrencen.

Tid og sted: The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København. Læs mere om Copenhagen Rosé Festival via www.copenhagenrosefestival.dk.

Måske du i øvrigt skulle tage afsted med din far – eller alliere dig med din mor (hun vil måske selv betale for hendes billet), så de kan tage afsted sammen.

copenhagen rose festival
Copenhagen Rosé Festival billet, Priser fra 359 kr. per billet, billetter på www.billetto.dk

Sommeroutfit

Cool og klassiske shorts fra H&M. Enkelt snit og farve der går til alt.

shorts

Shorts fra H&M, 249 kr., hm.com/dk

Den gode gadget

Måske din far er vild med gadgets. Så er denne trådløse telefonoplader, der har en QI-opladningsflade med et stilfuldt design, der nemt oplader telefonen, et hit. Det kan let fastgøres med det ekstra stærke monteringsgreb på ventilationsgitteret eller forruden.

Det automatiske fastspændingssystem fungerer ved hjælp af infrarøde sensorer. Man skal blot nærme sig holderen med smartphone, så åbner grebet automatisk. Man kan oplade smartphonen trådløst med en afstand på 8 mm, hvilket gør det muligt at oplade uden at fjerne  coveret eller kreditkort.

biloplader

Trådløs biloplader, 219 kr., coolshop.dk

Fars fede hår

Den er ny serien Genesis Homme fra Kérastase – og i den er der en virkelig god voks (clay) Cire Push-up. Genesis Homme Cire d’épaisseur texturisante er en voks (ler) som øjeblikkeligt gør, at håret ser tykkere ud, for svækket hår med tendens til at tynde ud. Hvilken daddy vil ikke gerne have hjælp til det.

clay kerastase

Kérastase clay, 259,95 kr. matas.dk

Den ærlige bog

Den får ham måske ikke til at længes efter et glas rødvin, til gengæld Jesper Steins bog ‘Ædru’ et unikt indblik i, hvordan det kan gå, når alkohol styrer ens liv. I romanen følger vi en 53-årig krimiforfatter med familie, stor succes og anerkendelse. Men også med et altødelæggende misbrug som influerer alle dele af hans liv. Han bliver nødt til at stoppe med at drikke inden alt falder sammen. I sin vej ud af alkoholens mørke søger han nye litterære helte, der kan viser ham mod lyset. En stærk bog som din far måske kan tage med på sommerferien og læse …

jesper stein ædru bog

Jesper Stein, ‘Ædru’, 219,95 kr., saxo.com

Til en osteelsker

Med disse tre knive kan din far anrette sine favoritoste, hvilket gør skæreoplevelsen gnidningsfri – uanset hvilke typer af oste som serveres. De er i en kombination af pakkatræ og stål. Designet af Timm Vladimir.

Kniven med hullerne egner sig særlig godt til faste oste, den lille, spidse kniv er god til cremede oste og den store, firkantede kniv god til større, faste oste.

ostesæt

Timm Vladimir ostesæt, 299,95 kr., imerco.dk

Den kedelige han vil elske

Han har dem i forvejen – men han elsker dem også. Og her er et godt tilbud på dem – de sorte sokker … De er fra Magasin. Og der er otte par i pakken. En virkelig god pris også.

sokker

8 par sorte sokker, 200 kr., magasin.dk

 

Læs også:

Gaver du kan give en kvinde, du har kær

 

citat quote postit

· Mere fra samme kategori ·