Læs også:

Close
gin mare collins

Lav en lækker udgave af en Tom Collins: Mare Collins

Mad  | 

Kender du det – veninderne kommer på besøg, og du vil gerne lave en lille drink eller cocktail til dem. Men ofte bliver det bare med en flaske rosévin i stedet. Prøv i stedet at lave denne Mare Collins – den smager skønt, og er ikke svær at lave

Gin fra Gin Mare passer godt til både søde, sure og bitre smagsnoter. Hver flaske er lavet på Gin Mares destilleri ved Middelhavet ved hjælp af gamle, traditionelle teknikker fra området, og essensen af Middelhavet er perfekt fanget i hver flaske Gin Mare. Alle flasker er unikke, da syrligheden i Gin Mares stjerneingrediens, arbequina-oliven, ændrer sig hvert år. Det betyder, at hver eneste destillation er et unikt kulinarisk kunstværk.

gin mare
Har du prøvet Gin Mare … (Foto: PR)

Mare Collins er inspireret af den klassiske Tom Collins, er Mare Collins en sprudlende sommerdrink med en
sød og frugtig smag. Drinken skal shakes og giver dermed rig mulighed for at imponere gæster med dine evner som bartender.

gin mare collins
Klar til en lækker drink med gin … (Foto: PR)

Dette skal du bruge

Ingredienser
50 ml Gin Mare
15 ml hindbærsirup*
10 ml sukkersirup *
20 ml citronsaft
4 basilikumblade
Sodavand eller danskvand

Opskrift er til en drink – du kan nemt lave to ad gangen.

Sådan gør du

Fyld cocktailshakeren med is, kom alle ingredienser i, ryst godt og si til sidst drinken over i et flot, højt glas med isterninger i.

Top med sodavand eller danskvand og pynt med en basilikumkvist og hindbær.

* Tip:

Du kan faktisk ret nemt koge din egen sukkersirup og hindbærsirup. Men de kan også købes – Monin har blandt andet. Laver du selv koger du to dele rørsukker med 1 del vand og lader det koge til det er tyknet lidt – husk det bliver tykkere, når det køles af. Kan holde sig på køl et par uger. Du kan også tilføje lidt Atamon for at forlænge holdbarheden. Skal du lave hindbærsirup – tilsæt en god håndfuld frosne hindbær.

 

Læs også:

Klumme: Vi elsker vores veninder

 

balloner (Foto: Unplash)

· Mere fra samme kategori ·