Læs også:

Close
citat quote postit

Inspiration til ting du kan give til mors dag

Bolig  | 

Mors dag er lige om hjørnet. Men det kan være svært at finde den perfekte gave til din mor, uden at vende tilbage til de samme gamle gaveideer. Mangler du inspiration til en gave, så læs med her

Søndag den 8. maj er det mors dag. Men hvad skal man give en af de personer i verden, som man holder mest af? Og som samtidig er en gave som viser, at hun er noget helt særligt? For det er hun.

Er du træt af at give de sædvanlige blomster til din mor, så kig med her og bliv inspireret. Vi har samlet en række gode bud på, hvad du kan give din mor. Og nej, en tegning er nok ikke nok mere. Men det gode er, at du nemt kan finde gaver, der ikke koster en formue …

mor datter
Vi elsker dig MOAR … (Foto: Unsplash)

Den sikre

Ja, den er set før, men den holder, og hun vil elske den – ikke mindst fordi den er formet som et hjerte. Den er fyldt med LOVE og lækre chokolader og er fra Lakrids by Bülow. Der er seks varianter i – og den hedder – sjovt nok LOVZE selection.

bülow lakrids

Lakridshjerte, 295 kr., lakridsbybulow.dk

Den luksuriøse

Kunkeei er et nyt dansk hudplejemærke,  der er inspireret af naturen og af 100% naturlig oprindelse, der styrker din huds naturlige økosystem.

I serien findes disse ‘Inner Beauty Probiotic Capsules’, der er små fine kapsler i en smuk smuk glaskrukke, der giver dig det din hud har brug for ‘indefra’ og dermed styrker huden. En kapsel om dagen (lidt som en serum, der bare virker ‘indefra’). Og så en god og sund hudplejerutine og produkter, så gør du noget godt for din hud.

Man kan også kalde det et skønhedsboostende kosttilskud, der styrker hudens balance indefra med lactobacillus kunkeei, der er gavnlige og aktive mælkesyrebakterier, der findes i honning og andre bidprodukter, der er med til at styrke dit mikrobiom ved at føje nye, levende og gavnlige baktier til dem, du allerede har i kroppen, så den rette balance opnås. Men det er måske lidt teknisk – så hvis du bare forestiller dig en lille kapsel fyldt med alt det, du hud har brug for indefra – så har du forstået essensen af det … Forkæl din mor med et luksusprodukt – der faktisk er til at betale.

kunkeei

Kunkeei kapsler , 259 kr. kunkeei.com

Den ekstra hyggelige

Hvad med at invitere din mor en tur på Glyptoteket – gå en runde derinde – se de fine udstillinger og slutte af med en kop kaffe. Det er både hyggeligt og en god måde at være sammen med din mor på.

kultur glyptoteket skulptur
(Foto: MY DAILY SPACE)

Glyptoteketbesøg, glyptoteket.dk

Den til blomsterne

Den er pæn – god størrelse og stilen passer til alles hjem. Og er du en ekstra sød datter, har du også en buket med til den. Keramikvasen er fra Broste, og den måler Ø: 19 x H: 24,5 centimeter.

vase broste

Vase fra Broste, 319 kr., kaiku.dk

Den brugbare

Farven er trendy – det er fjerlet og det er mega pænt. Det er fra Bella Ballou og har frynsede kanter. Og farven – så smuk og brugbar og det er til hverdag eller fest.

tørklæde

 

Bella Balloutør-klæde, 299 kr., magasin.dk

Den med den gode symbolik

Kom i godt humør med figurerne fra Spring Copenhagen. Hver figur har sit eget udtryk – inspireret af de emojis, vi kender fra den virtuelle verden.

Spring Emotions er et unik håndlavet træprodukt i dansk design, og der kan optræde variationer fra produkt til produkt. Figurerne tåler ikke opvaskemaskine, men kan tørres over med en fugtig klud. Giv den sammen med et personligt kort, hvor du fortæller din mor, hvor meget du holder af hende …

Fin træfigur, 99,95 kr., imerco.dk

Den med rundtur i København

En kanalrundfart er så hyggelig – og du kan tage en flaske rosévin og lidt snacks med til turen. Vælg et sted at mødes og så tjek lige, hvornår de afgår. Turen varer en time – og er vejret godt – så er det nærmest magisk at se Københavnn fra vandsiden …

kanalrundfart nettobådene københavn børsen (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Kanalrundfart, 50 kr., havnerundfart.dk

Den med blomster

Kähler Hammershøi Poppy skål er 12 centimeter i diameter. Den er fin til slik og småkager – og du kan jo også fylde den med lækre jordbær og pakke ind.

poppy skål

Poppy skål, 199,95 kr., imerco.dk

Den rørende om mor-datter forholdet

‘Ly’ af Emma Bess er en poetisk og rørende roman om en mor og datters sårbare relation og frigørelse fra familiens traumer og brud.

Kunstfotografen, Linda, rejser fra sin bopæl i London til Danmark for at være hos hendes far, der ligger for døden. Hun skal bo hos sin datter, Sally, der bor med sin mand og børn ved kysten. Deres forhold er nu præget af en kompliceret distance, som er vokset gradvis gennem årene. De forsøger at nærme sig hinanden igen, inden de skal besøge morfaren på hospitalet, men fortidens dybe svigt og traumer bryder op igen.

I bogen følger vi Sally og Linda i løbet af én enkelt dag, mens deres forhistorie og relation udfolder sig. Emma Bess (1989) er uddannet fra Forfatterskolen, og debuterede i 2018 med den prisvindende novellesamling ‘Mødre, døtre, søstre’.

Fin bog som du måske også selv burde læse …

emma bess ly bog

‘Ly’, 159,95 kr., saxo.com

Den fine kjole

Den kan bruges både som kjole og natkjole. Den er enkel og fin, og farven perfekt. Og så er den på tilbud. JUNAS GARDEROBE er fremstillet af overskudsstof fra tidligere sengetøjsproduktioner. Stoffet er produceret i overensstemmelse med EU standarder. Som minimum er det altid oekotex certificeret og i de fleste tilfælde fremstillet i 100% økologisk bomuld.

juna kjole

Juna kjole, 237,98 kr. (tilbud), boozt.com/dk

Den fine at hænge op

Den kan hænge i alle rum har smukt retro motiv. Den er fra The Dybdahl Co og er med fugl, sommerfugle og fine blomster.

poster plakat dybdahl

The Dybdahl Co poster, 159,20 kr. (tilbud), byflou.com/dk

Den der giver fin hud

Clarins’ Gentle Foaming Cleanser er et blidt, skummende renseprodukt til normal/tør hud berigetmed det milde kompleks fra Domaine Clarins (økologisk gulensian og økologisk citronmelisse), samt ekstrakt fraøkologisk aloe vera.
Det renser, fjerner make-up og blødgørhuden. Takket være blide overfladeaktive stoffer renser deteffektivt og hjælper med at bevare balancen i hudensmikrobiota. Giv din mor smuk hud.

clarins

Clarins Foaming cleanser, 229,95 kr., matas.dk

Den buket der holder for evigt

Hvorfor ikke give en buket blomster, der holder – for evigt. Studio About Paper Flower Bouquet Spring 5 er en evighedsbuket med 5 papirblomster fra Studio About.

Buketten er et miks af forskellige flotte papirblomster. Denne buket består af fem blomster. POPPY i farven red, DAHLIA i farven yellow, CLEMATIS i farven lilla, POPPY i farven nude, ICE POPPY i farven ochra.

papirblomster

Buket med papirblomster, 299 kr., luxoliving.dk

 

Læs også:

Det fortsætter din mor med at gøre selvom du er fyldt 30 år

mor, mors dag, datter, forældre, familie, kærlighed, kys, venskab, venner, omsorg

· Mere fra samme kategori ·