Læs også:

Close
fodbold

Tjek op på dette inden du begynder at oddse

Underholdning  | 

Det kan være, at du går rundt og overvejer, om du skal begynde at oddse lidt. Hvis det er tilfældet, skal du huske, at du skal være over 18 år for at måtte spille i Danmark

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være, at du går rundt og overvejer, om du skal begynde at oddse lidt. Hvis det er tilfældet, skal du huske, at du skal være over 18 år for at måtte spille i Danmark. Derudover skal du huske på, at du aldrig skal oddse for mere, end din økonomi kan holde til. Hvis du kan overholde det, så er der naturligvis helt op til dig selv, om du vil begynde.

Inden du opretter dig som bruger et sted, kan det være en god ide, at tjekke op på, om udbyderen har bookmaker bonus. Du kan finde en oversigt over de forskellige udbydere, og hvad de hver især tilbyder til nye kunder. Her kan du du læse lidt mere om, hvad det er for en størrelse, og hvad det indebærer.

fodbold fodboldmål
Klar til at oddse … (Foto: Unsplash)

Hvad er en bookmaker bonus?

En bookmaker bonus er en form for ekstra, lille gave, du har mulighed for at få. Når du opretter dig hos nogle udbydere, vil de give dig ekstra penge, som ligger udover det, du selv vælger at indbetale til at starte med. Det er altså en måde for udbyderne at gøre det mere attraktivt for dig at oprette sig hos dem.

På den måde får du ekstra penge at spille for uden selv at skulle betale noget. Det gør også, at du har bedre mulighed for at udforske deres platform i lidt længere tid, hvilket både er godt for dig og dem. Du får nemlig mulighed for at afprøve tjenesten og se, om du kan lide platformen og de tilbud, der bliver udbudt. Og de får mulighed for en ny, glad kunde!  

Det er ikke altid, at bookmaker bonus kommer direkte i form af en ekstra indbetaling fra udbyderen. Nogle gange tilbyder de også et odds uden risiko. Det vil sige, at du kan smide op til x antal kroner på en kamp, og hvis du så taber, får du tilbagebetalt pengene.

Hvis du derimod vinder på kampen, så er gevinsten din. En anden fordel, der bliver tilbudt, er odds boosts, hvor man får et højere odds på for eksempel favoritten i en stor fodboldkamp i stedet for et lavere odds, som der jo som regel vil være på favoritten.

fodbold fodboldmål
Overvejer du måske at oddse … (Foto: Pexels)

Hvor kan du sætte dine penge?

Lige meget hvilken slags holdsport, du er til, er der for det meste mulighed for at spille på kampene. Det kan være en sjov måde at tilføre ekstra spænding, når man ser en kamp, og hvis man ser kampen med sine venner, som måske er fan af det modsatte hold, kan det gøre kampen endnu mere nervepirrende at se sammen!

Man behøver overhovedet ikke at spille for store beløb, selv det mindste kan give lidt ekstra krydderi til kampen. Så find jeres snacks og øl, jeres yndlingsplatform og den helt store rivalkamp frem – og nyd kampen! 

Er du klar til kamp … (Foto: Unsplash)

Men hvad er så ulempen?

Du skal være opmærksom på, at der er en lille ulempe ved denne type bonus. Ulempen er, at du skal spille din første indbetaling gennem flere gange. Det vil altså sige, at selvom du får flere penge til rådighed til at starte med, skal de spilles igennem på flere forskellige odds.

Crowd-diagnosticering. Pige med computer. (Foto: Unsplash)
Husk at spille ansvarligt. (Foto: Unsplash)

Du kan derfor ikke bare vinde på dit første odds og så hive pengene ud. Det betyder også, at der er en større risiko for, at du måske når at tabe bonussen, inden du kan få pengene udbetalt. På sin vis kan man sige, at du jo alligevel spiller for dem ‘gratis’, men du skal bare være indstillet på, at du nok ikke kan hive dem ud med det samme, hvis du vinder, hvilket for nogen kan være irriterende.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad en bookmaker bonus er. Du skal huske til hver en tid at spille ansvarligt, hvis du overvejer at oddse.

· Mere fra samme kategori ·