Læs også:

Close
nederdel

Shop forårsitems

Mode  | 

Vi kigger efter den og det – solen og foråret – og ja også allerede lidt til en dejlig sommer, der snart er over os. Det er derfor tid til at gå på opdagelse i det solrige univers. Vi guider dig til shopping

1. Festjkjolen til forårets og sommerens fester

Den er festlig – fin og mega sommerlig. Sibani dress er en løstsiddende meshkjole med peplumeffekt. Kjolen har korte ærmer, høj rund hals og går ned til knæene. Den er dækket med blomsterdetaljer, som er syet fast på kjolen. Underkjole medfølger.  Den er med peplumeffekt – kortærmet og knælang, og så er prisen helt okay. Den kan fås i Magasin.

kjole

Sibani kjole, 699 kr., magasin.dk

2. Sommersandal

Cool, gul og i læder – denne ‘mule’ sandal er fra Tamaris og kan gå til både kjoler og bukser …

mule

Tamaris ‘mule’, 499 kr., tamaris.dk

3. Strandblomsterplakat

A2 plakat med strandblomster. Langs stranden findes mange fine planter, både spiselige og ikke spiselige.  På denne plakat ser du planter, der vokser langs Danmarks kyster og fjorde ved strande og klitter.

Navne på arter fremgår under hver illustration. Planterne er detaljeret tegnet af Susanne Weitemeyer.

plakat koustrup

Plakat fra Koustrup & Co., 99 kr., koustrupco.dk

4. Ansigtsserum

Raunsborg® Face Serum 30 ml er en koncentreret og fugtgivende ansigtsserum, der efterlader huden mat og på samme tid silkeblød.

Det skyldes sammensætningen af aktive ingredienser som omega 3, omega 6 og hyaluronsyre samt planter, urter og blomster fra den nordiske natur. Dette giver serummet unikke egenskaber, som modvirker tør og uren hud, mindsker pigmentpletter, afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer. Forkæl din hud med den, og gå trygt en solsæson i møde.

raunsborg serum

Raunsborg face serum, 349,95 kr., raunsborg.dk

5. Maxinederdel

H&M fra denne lækre maxinederdel, der helt sikkert kommer til at være et sikkert hit i den garderobe denne sommer. Den er med fint print og lækker loose i den rigtige bohemian stil.  Den er ankellang i crinkled, vævet kvalitet med høj talje med beklædt elastik. Nederdelen har rynket søm under hoften og vidde forneden, hvilket giver stor volumen og vidde. Med for.

Bliver du vild med den er der også fin matchende top til.

nederdel

Maxi nederdel fra H&M, 349 kr., hm.com

6. De helt rigtige shorts

LauRie shorts OEKO-TEX® – super enkel og klassisk model, der kan dresses op og ned. Hvid holder både forår og ikke mindst sommer. Kan også bruges næste år.

shorts

LauRie shorts OEKO-TEX®, LauRie, 849 kr., laurie.dk

7. Sommerlig striktop

Den er let og lækker i strikket, og striktoppen er fra Créton og med fint feminint mønster.

cretom

Striktop fra Créton, 499 kr., sinnerup.dk

8. Blomsterbakke

Den kan næsten emme mere af blomster, server ting på – stil den med fine blomstervaser eller giv den som gave. Den er fra Koustrup & Co., og den er fremstillet I Europa af sammenpresset nordisk birkefinér med miljøvenlig coating på for- og bagside.

Bakken er godkendt til fødevarer, hvilket gør den ideel til brug i køkkenet og til diverse anretninger. Produktet tåler maskinopvask og kan let rengøres med en fugtig klud.

koustrup bakke

Koustrup & Co. bakke, 289 kr., koustrupco.dk

9. Den fine kosmetiktaske

Lille taske til forskellige formål – kosmetikpung, accessories pung eller penalhus. Pungen er hvid med smukt blomsterprint på begge sider. Inderfoet er grønt med Jim Lyngvilds gule signaturbi. Den er produceret i Europa af 100 % økologisk bomuld.

kosmetiktaske

Kosmetiktaske fra Koustrup & Co., 175 kr., koustrupco.dk

10. Den ultimative sommerdug

Langkilde & Søn dugen med de fineste broderede blomster er så fin og sommerlig, og den vil helt sikkert blive en ting, du har resten af livet.

Dugen kan maskinvaskes og fås i to størrelser: 140 x 240 cm / 140 x 340 cm.

dug

 Langkilde & Søn dug, 999 kr., langkilde-flagfabrik.dk

11. Recycled glas

Vand er ikke bare vand, når det serveres i disse smukke og i den kendte designklassisker Rosendahl Grand Cru serie, der nu fås som recycled vandglas, som er fremstillet i 100% genanvendt glas. Fine og i unik farve og så er det genbrug. Yahhh.

grand cru glas

Rosendahl recycled glas, 4 stk. 149,95 kr., imerco.dk

12. Det lækreste påskeæg

Rituals påskeæg kan bruges nu og hele sommeren. Og produkterne i det lyserøde æg i Sakuraserien er med den lækreste blomsterduft. Der er både shower foam, lip balm, duft og håndcreme i ægget.

rituals påskeæg

Rituals sakura-påskeæg, 330 kr., rituals.com/dk

13. Skammel til det hele

Kald den skammel eller taburet. Smart er den og lige til at slå sammen og tage med – om det er i skoven, haven eller på stranden. Den er fra ferm LIVING og hedder ‘Desert stool’ her i kombinationen poppy red og sand.

skammel

ferm Living skammel, 899 kr., magasin.dk

14. Flower power bukser

Mega fede bomuldsbukser fra Vibeke Scott med lækkert flower power blomstermønster. Og så er de endda på udsalg lige nu.bukser

 

Vibeke Scott bukser, 699,30 kr., vibekescott.com

 

 

Læs også:

 

Beautynyheder: Aprilfund

 

aprilfund

· Mere fra samme kategori ·