Læs også:

Close
vildt bed blomster natur valmue

Shopping: Vi shopper ting med blomster

Mode  | 

Forår, blomster og skønne farver. Vi byder det hele mere end  velkommen.Bliv inspireret til shopping med ting med blomster på

Blomsterpigen

Den er cute – køn og med de fineste broderet blomster på. En rigtig forårsbebuder. Den har knapper foran, ballonærmer, smock ved ærmeafslutninger og dekorative blomsterbroderier.

skjorte

Skjorte, 499 kr., nelly.com

Blomsterkrus

Skønt og smukt keramikkrus i cremefarvet med de smukkeste fine blomster der vokser op af kanten. Den er præget med de fineste detaljer som giver koppen en ekstra dimension, som helt sikkert vil gøre kaffen, teen eller den varme chokolade endnu mere lækker. Og så kan de gå både i opvaskemaskinen og i ovnen. Lækkert.

rice kop

Blomsterkrus fra Rice, 159,95 kr., ricebyrice.com/dk

Bikinipigen

Foret bikini-bh med bøjle og vatterede skåle, som gør brystet større og giver en fyldigere udringning. Bh’en har justerbare skulderstropper med flæser og justerbar lukning med metalspænde bagpå. Og så er der fine, eksotiske blomster på …

bikini bh

Bikini top/bh fra H&M, 149 kr., hm.com/dk

Den fine blomst

Studio About har disse fine papirsblomster – her er det en Dahlia i dyb auberginefarve. En enkelt pynter fint i en vase og er en fin måde at få lidt forår indenfor.

blomst

Kunstig blomst der pynter, 89 kr., boozt.com/dk

Den feminine top

Den er fin – forårsagtig og til en god pris. Den ribstrikkede top med broderede blomster er fra H&M.

top

Top fra H&M, 129 kr., hm.com/dk

Med plads til forårsbebuderne

De yndige og hyggelige miniaturevaser fra Kähler Hammershøi er dekoreret med dekoreret med nyudsprungne grene og blomsterne; Kobjælde, Vintergækken og Margueritten, der er de smukkeste forårsbebudere, der er håndmalet af Rikke Jacobsen og overført til porcelænet.

Vaserne passer flot sammen i sæt eller kan stilles rundt i hjemmet om det så er på bordet, i vindueskarmen eller som dekoration på en hylde. Miniaturevaserne fra Hammershøi er udformet med de karakteristiske riller og er miniudgaver af de ikoniske Hammershøi-vaser, som kunstneren Svend Hammershøi skabte i Kählers værksted. Design Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen.

kähler hammerhøi

Hammershøi sæt med 3 vaser, 449,95 kr., allbuy.dk

Trusselækkerier

Er de ikke fine og feminine. De er fra Monki og med et lækkert blomstermønster. De er højtaljerede, og bliver du vild med dem, er der 3 for 2’s pris. Endnu mere lækkert.

trusser

Trusser fra Monki, 80 kr., monki.dk

Smykke med blomst

Den er enkel og fin og fra Pandora. Den er i sølv, og blomsten er hvid.

ring

Pandora ring med blomst, 349 kr., vibholm.dk

Blomstrende bolig

Den blomstrede pude er fra Ib Laursen og har det fineste og feminine blomstermotiv på i rosa, brændte og grønne nuancer. Og så er den ekstra fed med den rektangulære facon.

pude

Ib Laursen pude, 229 kr., magasin.dk

Blomsten til håret

Broche eller hårspænde formet som en blomst med sikkerhedsnål til fastgørelse som broche og klips til at sætte i håret. Den er så fin og fra Zara.

hårspænde

Blomster hårspænde fra Zara, 89 kr., zara.com/dk

Den quiltede vest

Man kan ikke andet end elske den fine quiltede vest fra Monki. Og så endda til en fin pris. 70’erne har ringet – og vi vil gerne i kontakt med dem …

vest monki

Quiltet vest fra Monki, 350 kr., monki.dk

Blomsterhygge

Djeco Kreativt aktivitetssæt, Blomsterhaven er et kreativt aktivitetssæt med blomsterhaven fra Djeco, der lægger op til mange timers kreativitet og leg.

Lav for eksempel dine egne fantastiske flotte blomster, lav et flot billede med glimmer og 3D effekt, mal med vandfarver, lav levende billeder med 3D effekt, skraver blomster og sommerfugle og lav den smukkeste ranke til at hænge op samt lav billede med stempler. Hygge – måske til påsken. Alle kan være med børn og barnlige sjæle …

aktivitetssæt

Blomster aktivitetssæt, 289,95 kr., salling.dk

Blomstrende fødder

Man bliver i helt godt humør af disse strømper fra Monki. Og når først dine ben har fået lidt farve, så vil de være det perfekte outfit.

strømper

Strømper fra Monki, 50 kr., monki.dk

Blomster tote bag

Den er mere en fin – og nærmest et MUST til dit forår. Den er fra VanillaFly og er 45×45 cm. Hvem kommer ikke i forårshumør ved at gå på indkøb med den …

vanillafly tote bag

Tote bag fra Vanilla Fly, 319 kr., vanillafly.dk

Forårskjolen

Så fin og girly og med fine blomster. Den er fra A-View Anni kjole med ballonærmer i 3/4-længde og med rund halsudskæring og knaplukning.

kjole

A-View kjole, 599 kr., salling.dk

 

Læs også:

 

Bring foråret med indenfor

 

tulipan

· Mere fra samme kategori ·