Læs også:

Close
pige blomster is blogger

Sådan starter du din egen livsstilsblog

Mit liv  | 

Er det også noget du har gået og tænkt på – måske endda drømt om – at have din egen livsstilblog. Få gode råd til, hvad der skal til for at du kan starte op

Dette indhold er sponsoreret.

pige blomster is blogger
Drømmer du også om at blive blogger, så læs med her … (Foto: Pexels)

Det kan være, at du går rundt med en lille drøm om at springe ud i noget nyt. Du har længe gået og tænkt, at du enten er træt af dit 08-16 job, eller også trænger du bare virkelig til noget at lave ved siden af.

Du skal have dit kreative jeg frem, og du vil gerne inspirere andre. Måske har du endda overvejet at lave din egen livsstilsblog. Problemet er bare, at du ikke helt har styr på, hvordan du kommer i gang med bloggen.

Hvordan starter man lige op? Hvad skal man bruge? Hvordan laver man en hjemmeside? Der er mange ting, man skal have styr på. Derfor finder du her nogle få råd til, hvordan du få startet din egen livsstilsblog op.

computer kontor skriveborg
Drømmer du også om at have din egen livsstilsblog … (Foto: Unsplash)

Har du ikke forstand på hjemmesider?

Man behøver ikke vide en masse om hjemmesider for at lave en. I dag findes der masser af tjenester, som du kan installerer eller tilmelde dig, hvor alt du skal brug for at lave en hjemmeside stilles til rådighed.

Skal du have en seriøs blog, skal du dog have dit eget domæne. Du kan for eksempel købe domæne her, hvor du også kan se, hos hvilke udbydere, du kan få det billigst.

Helt generelt kan det anbefales, når du vælger det system, som du vil bygge din hjemmeside med, at du vælger et system, hvor du også får dit eget domæne. Det kunne for eksempel være hvis du vælger at købe et webhotel og installerer WordPress. Her vil du få dit eget domænet sammen med et system, hvor du ikke skal bekymre dig om teknikken men bare skrive løs.

blogger pige job
Før du starter op, er der en del ting, du lige skal overveje … (Foto: Pexels)

Tænk i målgruppe

Hvis du har tænkt dig at starte op, er det vigtigt, at du tænker på hvilken målgruppe, du gerne vil henvende dig til. Det er umuligt at ramme alle, og du skal derfor finde ud af din målgruppe. Derefter skal du undersøge målgruppen, og finde ud af, hvordan andre har haft succes med den.

Hvordan kommunikere man til dem? Hvilket indhold vil de gerne se? Sådan nogle ting skal du have styr på, inden du går i gang. Så bliver hele processen langt mere effektiv.

pige glad smiler
Husk at tænke i måkgruppe … (Foto: MY DAILY SPACE)

Vær dig selv

Det giver langt den bedste oplevelse for alle, hvis du er dig selv hele vejen igennem. Det er mest autentisk for både din udviklingsproces, såvel for dine læsere.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad der skal til for at komme i gang. Ovenstående er ikke fyldestgørende, men det er råd, som du kan tage til dig og overveje. Det kræver hårdt arbejde at komme i gang. Det skal du være indstillet på, det er ikke noget, der bare sker over en nat.

I den proces skal du også huske på, at det er sejt, det du gør. Det er ikke alle, der ville have modet til at springe ud i det, og det skal du have stor ros for.

 

Læs også:

 

Sådan tager du det perfekte profilfoto

 

Canon_portrait_susannahynynen-4

· Mere fra samme kategori ·