Læs også:

Close
mode accessories

Husk at style dit outfit

Mode  | 

Flere og flere begynder at gå op i deres stil, og det starter i en lavere og lavere alder. Derfor bliver det også sværere at skille sig ud, i forhold til andres stiltyper. Bliv inspireret til, hvordan du og dine outfits skal se ud

Dette indhold er sponsoreret

Det vigtigste er bare, at man finder sin egen stil. Man kan altid hente inspiration fra andre steder og personer, men i sidste ende skal det gerne være ens egen stil.

pige computer arbejde
Hvad er din stil – har du nogensinde tænkt over det … (Foto Unsplash)

Det er naturligvis også helt i orden at eksperimentere lidt, ellers finder man jo ikke ud af, hvad man godt kan lide. Måden hvorpå, du kan skille dig ud, kan gøres på mange forskellige måder. Derfor finder du her nogle små tips og ideer til, hvordan du kan style dit outfit, så det ikke minder om alle andres. I sidste ende skal du dog huske på, at det er din egen mening, der gælder. Det skal være noget, som du føler dig komfortabelt i.

Accessories

Du kan gennem brugen af accessories gøre en del ekstra ud af dit outfit. Det kunne for eksempel være ved hjælp af Balenciaga bags, som kan gøre meget godt. De kommer selvfølgelig i mange forskellige størrelse og farver, og derfor skal du forsøge at tænke på, hvordan en specifik taske ville kunne styles med noget af dit tøj.

Derudover er det smarte ved sådanne tasker, at de faktisk kan være en lille ‘investering’. Hvis du køber en, som er lidt mere high end, og passer godt på den, kan den faktisk stige i værdi over tid.

Du kan selvfølgelig også lege med andre accessories end tasker. Det kan være smykker i form af ringe, øreringe, halskæder og så videre. Det er de små detaljer, der gør forskellen, når det kommer til at skille sig lidt ud.

walk-in closet garderobe tøj
Elsker du også mode og accessories – så læs med her … (Foto: Pexels)

Leg med farverne

Tænk i farver, når du skal style dine outfits. Det må gerne passe sammen, men det gør heller ikke noget, hvis du bryder farvekombinationen en gang imellem. Det kan være lidt modigt, men det er endnu en måde, hvorpå du kan skille dig ud. Man må gerne tage nogle chancer, når det kommer til farverne. Vigtigst er, at du føler dig godt tilpas i dine outfits.

mode
Leg med farverne – eller hold det tone-i-tone eller enkelt … Alt er muligt … (Foto: Pexels)

Bland gammelt og nyt

I dag er genbrug blevet mere og mere populært. Derfor kan du uden problemer godt forsøge at blande noget gammelt og nyt. Det kan skabe en fed dynamik i outfittet. Du kan prøve lidt af med noget slidt, og så noget fuldstændig nyt. Det handler om at finde en fin balancegang.

Forhåbentlig kan du bruge nogle af disse råd. Stil er individuel, og det er derfor heller ikke sikkert, at du er helt enig, men lad det inspirere dig til både at finde netop din stil og næste items, du kunne tænke dig at shoppe.

 

Læs også:

 

Denne type solbriller passer til dig

 

pige solbrille

· Mere fra samme kategori ·