Læs også:

Close
rød hjerter kærlighed

Shopping: Vi elsker rød

Bolig  | 

Vi elsker rød, vi elsker hjerter, vi elsker alt, hvad man forbinder med den røde farve. Derfor er vi gået amok i at shoppe rødt og hjerter  ❤️

Du får 17 fine ting, som nok skal få dig i ‘rødt’ (på den gode måde) humor og måske også gøre dig lidt forelsket – om ikke andet i disse items …

Den røde duft til hjemmet

Lidt rødt og fornyelse i dit hjem er en god ide. Og med duften af saftige bær er denne duft diffusor med ‘Pomegranate & Raspberry’ fra The Body Shop et godt bud. Den er æterisk citronolie samt noter af søde og surlige, håndplukkede røde bær vækker minder om sommerdage og bærplukning.

diffusor

Duft diffusor fra The Body Shop, 145 kr., bodyshop.com/dk

Rød inderst inde

Den er feminin, sexet og er i den helt rød/pinke nuance. Den er fra Hunkemöller og kan runde dit look Lækre blonder giver dig et smukt look – også hvis du skal i byen og har den indenunder for eksempel et jakkesæt.

bodystocking

Bodystocking fra Hunkemöller, 349,99 kr., hunkemoller.dk

De røde, spiselige hjerter

De kan spises, pynte op med og ja er bare pæææænt slik, der også smager lige som det skal af den der kombination af vingummi og skum.

haribo

Haribo hjerter, 59,95 kr., netpris.dk

Sig ja

En fin ramme og plakat, der endda er på tilbud … Det er altid godt at sige YES – til mange ting. Så er glasset halvt fyldt …

yes ramme

Ramme, 114 kr., boozt.com

Den lækre olie

Tilføj The Ritual of Ayurveda Rich Body Oil til din daglige hudpleje for at få en ekstra nærende behandling. Den luksuriøse blanding indeholder tre ayurvediske olier, som især er kendt for deres intensivt nærende fordele, såsom sød mandelolie og moringaolie, kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber, samt nærende fugtgivende kokosolie.

Den fede kropsolie giver dyb og øjeblikkelig fugt, samt holder huden blød og beskyttet. Det er det ultimative middel til alle, der har brug for en plejende behandling til huden. – hvis du har meget tør hud – og det er især dejligt i de kolde vintermåneder, hvor vores kroppe kan bruge lidt ekstra kærlighed og fugt.

Denne fede kropsolie med 97% ingredienser af naturlig oprindelse er sammensat med omtanke, for at pleje din hud optimalt. De resterende 3% er ingredienser, fremstillet på en miljøvenlig måde, i et laboratorie der understøtter integriteten og sikkerheden i vores blandinger. Ahhh siger jeg bare …

rituals body oil

Rituals body oil, 160 kr., rituals.com/dk

Hjertefad til de søde

Lille hjerteformet fad fra H&M til slik, smykker eller en lille sød besked til din kæreste …

fad hjerte

Hjerteformet fad, 14,95 kr., hm.com/dk

Se min kjole, den er rød …

Den er så fin med de helt rigtige flæser og et snit. Den er feminin og så er den med fint rød mønster.

kjole

Kjole, 395,95 kr., boozt.com

Røde, bløde læber

Labello, Poppy, er en Læbepomade med en unik formula, der dækker som en læbestift og samtidig fugter læberne langtidsvarigt. Påfør to gange for en mere intens farve. Læbepomaden efterlader bløde og lækre røde læber! Kys herfra …labello

Labello læbepomade i rød nuance, 59,95 kr., matas.dk

Hjertestress af

Måske det er den slags ‘kærlighed’ du har brug for. Kram det – tryk det. Og ja bliv lidt mindre stresset med det røde stress af hjerte …

hjerte

Stress af hjerte, 29 kr., abcleg.dk

Rød inderst inde

Trusser i blonde med almindelig talje. Trusserne er højt skåret bagpå og har foret kile og er fra H&M.

trusser

2-pak trusser, 129 kr., hm.com/dk

Hjertetid

Balloner i fine røde farver. De er fra flying tiger. Du får tre hjerteballoner på 50 centimeter hver. Velegnet til helium. Hvorfor ikke pynte op, når du skal have din kæreste eller veninder til drinks.

ballon flying tiger

Balloner fra flying tiger, 20 kr., flyingtiger.com/dk

Den røde (h)optimist

Vi har alle brug for lidt kærlighed og optimisme. Måske du kan skyde genvej med den røde hoptimist. Man bliver da lidt glad i låget af at se på den.

hoptimisst

Hoptimist, 174,95 kr., salling.dk

Den røde duft

Drøm om Japans vidunderlige søde og livfulde Hanami-årstid og fejr nye begyndelser med den nye Eau de Parfum, Rêve de Hanami fra Rituals. Kirsebærblomsternes skønhed er fremtrædende i denne delikate buket af cremede, rosenrøde blomster fremhævet af de lyse frugtagtige noter fra litchi, pære og bergamot.

De harpiks- og træagtige noter giver denne skønne duft en rundhed når den tørre, efterfulgt af et diskret strejf af vanilje og elegant patchouli i undernoterne af denne forårsparfume.

rituals

Rituals parfume, 350 kr., rituals.com/dk

Den tilfredsstillende

Måske det var denne ‘satifyer’, du skulle give dig selv. Ud over lufttrykbølger tilbyder Satisfyer Dual Love Red et skaft med klassiske vibrationer til vaginal stimulering. For første gang kan du kombinere begge funktioner i et produkt. Mundstykket stimulerer klitoris, og skaftet stimulerer skeden. Vibratorens forskellige funktioner og behageligt bløde silikoneovertræk gør denne vibrator til en favorit. De to motorer kan betjenes uafhængig af hinanden.

dildo

Satisfyer, 479 kr., magasin.dk

Cremen med rødalger

Blue Therapy Red Algae Uplift er en opstrammende og beroligende creme med ekstrakt af rødalger, der giver cremen en flot lyserød farve.  Den har en forfriskende olie/vandkonsistens og er med ekstrakt af rødalger, der genskaber hudens ungdommelige og strålende glød.

biotherm

Biotherm creme 19 kr.,, sephora.dk

Hjertemad

Den fine grydeske fra Le Creuset har hjerter på – så får maden lidt ekstra kærlighed – ja tak.

grydeske

Grydeske med hjerter, 119 kr., magasin.dk

Ekstremt flot hår

Hold på håret med Maria Nila Extreme Spray, der er en hårlak der giver et fantastisk hold til dit hår. Den indeholder Colour Guard Complex der reducerer farvetab, som opstår ved hårvask og varmestyling.

Med Maria Nila Extreme Spray får du en hårlak, der holde hele dagen og natten med. Den kan bruges til alle hårtyper og er dejlig mild mod hår og hovedbund. Den er samtidig vegan venlig, fri for parabener og sulfater, samt indeholder UV-beskyttelse.

maria nila

Maria Nila extreme spray, 219 kr., nicehair.dk

 

Læs også:

Love in the air: de bedste kyssescener

 

parforhold, par, kærlighed, forelskelse

· Mere fra samme kategori ·