Læs også:

Close
ilia

Sådan lægger du den perfekte festmakup

Skønhed  | 

Ofte når man skal til fest, står man der med mascara og rød læbestift – og det er så det. Men prøv at gør mere ud af det. Her kan du se, hvordan man kan lægge en festlig øjenmakeup med ILIA

Bliv festklar med et udvalg af ILIAs clean-beauty øjenmakeup! Til det festlige look skal du bruge nedenstående produkter. Nedenfor finder du også en step-by-step tutorial sammen med link til video tutorial.

ilia makeup
Se hvor stor en effekt makeuppen har (se venstre øje i forhold til højre) … (Foto: PR)

Om mærket ILIA

ILIA tror på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som er brandets hoved fokus,og farver som deres værktøj udfordrer vi konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden.

ILIA ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og indså tidligt, at botanik ikke var nok. Deres potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer.

De er meget overbeviste om brugen af SPF, da det er det, der beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. Uden solfiltre forringes de hudbeskyttende ingredienser hurtigt, når de udsættes for lys.

ilia
Prøv selv at lægge denne makeup med ILIA’s produkter … (Foto: PR)

ILIA fun facts

– Vi tror på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som vores hovedfokus og farver som vores værktøj udfordrer vi konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden.

– Vi lærte tidligt, at ikke alle naturlige ingredienser er gode for huden, og heller ikke alle syntetiske ingredienser er dårlige. Vores clean beauty filosofi er præcis der, hvor disse to verdener kolliderer – med omhyggeligt udvalgte ingredienser og ingen kompromiser

– Vi ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og indså tidligt, at botanik ikke var nok. Vores potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer.

– Sasha skabte ILIA til kvinder over hele kloden, så de kan få gennemsigtighed og vide nøjagtigt, hvad de lægger på deres ansigt hver dag. Hun mener, at du fortjener skønhedsprodukter, der er effektive og sikre, og som frembringer din unikke skønhed.

ilia
Smukke naturlige toner … (Foto: PR)

Disse produkter blev brugt

Eye primer

Den giver dig et ensartet fundament til at holde creme- og pulverøjenskygger optimale og jævnt fordelt hele dagen. Med en dæmpet hvid base fremhæver den unikke kombination af naturlige mineralpigmenter øjnene og absorberer overskydende olier, hvilket hjælpe med at intensivere farverne og holde dem på plads. Antioxidanter såsom aloe og hybenrose genopbygger, mens arnica hjælper med opstramme huden.

ilia primer

Natural Brightening Eye Primer, 199 kr., untoldsecretz.dk

Øjenskyggepalette

Palette med 6 rene øjenskygger har en smøragtig konsistens, der muliggør en glat og let påføring. Denne formel leverer masser af pigment og blendes let til en blød, jævn farve.

Hver palette indeholder et udvalg af mat, satin og metallisk finish der gør det muligt at opnå ethvert look uanset tidspunktet på dagen.

øjenskygge ilia

The Necessary Eyeshadow Palette | Cool Nude, 339 kr. , untoldsecretz.dk

Den rene, vandfaste eyeliner glider nemt og giver dig mulighed for let at blende inden den sætter sig. Når først den er tør, forbliver den hvor den er med en dækkende, mættet farve. Giver præcision som en gel og er nem at bruge som en blyant.

Flydende eyeliner

ilia eyeliner

Clean Line Liquid Liner | Midnight Express, 249 kr., untoldsecretz.dk

Den sorte mascara

ILIAs nyeste rene mascara omfavner hver enkelt vippe med en vægtløs, opbyggelig volume, der hverken flager, tværer ud eller irriterer selv de mest sensitive øjne. Aktive niveauer af hårplejende ingredienser plejer og styrker vipperne med hvert lag. Resultatet er smukke vipper, der ser fyldigere, stærkere og sundere ud. Den violinformede børste hjælper til at definere, så du får de mest fyldige vipper overhovedet muligt.

ilia mascara

Fullest Volumizing Mascara, 239 kr., untoldsecretz.dk

 

Her kan du se Step-by-step tutorial:

Sådan gør du

ilia makeup
(Illustration: Planorganic)

Trin 1:

Start med at fordele Natural Brightening Eye Primer over hele øjenlåget. Massér primeren ind indtil den føles sticky.

Trin 2:

Find The Necessary Eyeshadow Palette frem og start med at fordele den lyse matte farve ‘Undo’ med en stor fluffy børste over hele øjenlåget.

Trin 3:

Dup spidsen af din blending brush i den støvede lilla farve ‘Teardrop’. Kom farven ind i globelinjen og blend den derefter ud. Ønsker du at intensivere farven, kan du komme lidt mere på penslen. Det er vigtigt at blende farven rigtig godt.

Trin 4:

Nu er det tid til at bruge den matte brune farve ‘Just’. Placer farven lige under globelinje på selve øjenlåget. Når farven er placeret, bruges en blending brush til at få den brune farve til at smelte sammen med den lilla.

Trin 5:

Brug nu en mindre pensel, og kom både ‘Teardrop’ og ‘Just’ derpå. Farverne påføres under øjet helt tæt på vippekanten. Start yderst og blend ind. Sørg for at farverne når sammen i den yderste øjenkrog med farverne på selve øjenlåget.

Trin 6:

Så er det tid til lidt shine! Kom den lyse shimmer ‘Infinity’ på ringfingeren og dup den på den inderste halvdel af øjenlåget. Fordel derefter den mørke shimmer ‘Unravel’ på den yderste halvdel af øjenlåget.

Trin 7:

Øjenskyggen er klar, og nu skal der lægges liner med Clean Line Liquid Liner. Start på midten af øjet ved at komme helt tæt på vippekanten og tegn en tynd linje ind i den inderste øjenkrog. Lav derefter linjen bredere ud mod den yderste øjenkrog. Du kan vælge at stoppe her, eller du kan tilføje en vinge for at give lidt ekstra drama til looket.

Trin 8:

Tid til prikken over i’et: en god mascara. Start ved vippernes rod og fordel Fullest Volumizing Mascara i zig zag bevægelse ud til vippernes spids.

ilia
Smukke toner og produkter … (Foto: PR)

Du kan følge på dem på Instagram under @iliabeautydk og dele dit ILIA look med hashtagget #mitILIAlook …

 

Læs også:

Girly Pink Margarita

 

cointreau margarita

· Mere fra samme kategori ·