Læs også:

Close
jakke

Mode: Vinter men på vej mod forår – shop gode overgangsitems

Mode  | 

Du kender det garanteret. Vi kan næsten ikke vente på forår, milde dage med ikke for meget tøj på. Butikkerne er fyldt med fede forårsitems – og så er det bare skide koldt udenfor. ØV – øv – øv … Her får du inspiration til ting, der kan gøre overgangen lettere og stadig få dig lidt i forårshumør

Sweatrene

Den farvestrålende

Den er absurd smuk i farven – stærk pink. Kan bruges på kolde dage – og kan bruges om aftenen til sommer eller på en regnvejrsdag, så du kan lyse lidt op. Kabelstriksweateren er fra & Other Stories.

other stories sweater

& Other Stories sweater, 645 kr., stories.com

Den feminine

Uha den er fin og feminin. Og kan bruges til nærmest alt. Den er fra Mango og har de fineste pufærmer …

mango sweater

Mango sweater, 309 kr., na-kd.com/dk

Den gode cardigan

Den har den helt rigtige pastellede farve, og så har den flæsekant, som vi kommer til at se meget. Og så kan den både dresse et outfit op og varme dig på kolde dage. Den er fra H&M.

hm cardigan

Cardigan fra H&M, 199 kr., hm.com/dk

Den tætsiddende

Se lige farvekombinationen. Og så den stadig forårsagtig men lidt lun. Brug den nu og om et par måneder. Til sommer vil den også være fin til lang, løs nederdel. Den er ribstrikket og fra Monki.

mango bluse

Ribstrikket sweater, 180 kr., monki.com/dk

Strømperne

Strømpebukserne

De er i en fed farve, der både går til de fine forårspasteller og mørkere nuancer. Den er sådan en blanding af terrakotta og orangebrun. De er fra Kunert og med 40 den.

strømpebukser kunert

 

Kunert strømpebukser, 159 kr., magasin.dk

Multifunktionelle strømper

Plain strømper fra Bonne Maison er enkle og fine strømper i super pæne farver. Strømperne fortjener at blive vist frem og derfor kan de nemt styles til outfittet med de blottede ankler og sneaks.

strømper

 

Bonne Maison strømper, 149 kr., bahne.dk

Knæstrømper

Disse knæstrømper fra Hudson er virkelig fede med lækkert mønster og den fineste kant. De er fra deres ‘Crazy Line’. Brug dem både til bukser og kjoler og nederdele.

hudson strømper

Hudson knæstrømper, 115 kr., magasin.dk

De lette små

Ankelstrømper fra Hudson i en blød og stretchy bomuldskvalitet. Strømpen er enkel i modellen med en slidstærk hæl og tå samt en smal elastikkant i åbningen. Derudover har strømpen flade syninger ved tåen, der sikrer en god komfort. Og pæææn farve.

ankelstrømpe

Hudson ankelstrømper, 59 kr., magasin.dk

De vamsede

De dage du fryser og kommer hjem og skal have varmen, så er disse vamsede fra Kunert perfekte. Luksus som endda er på tilbud lige nu.

strømper

Kunert strømper, 54 kr. (på tilbud fra 179 kr.), zalando.dk

Jakkerne

Den fine pastellede

Den er næsten et must have – både på grund af farven, men også fordi den passer til nu og foråret og kan bruges igen til efteråret. Den er fra H&M og er dobbeltradet i kraftig, vævet kvalitet med krave og revers samt lav skuldersøm og lange, vide ærmer. Forlommer med klap. Med for. Fås også i creme og brun. Men den her babylyseblå – åhhh den er fin.

jakke

Frakke fra H&M, 499 kr., hm.com/dk

Tracksuitjakken

Ombré tracksuitjakke fra Monki er i den helt rigtige retrostil. Om du bruger den på løbeturen, i den fritid eller styler den op til party – så kan alt faktisk lade sig gøre. Farverne er også lige så 70′-80′-agtige, som de skal være.

tracksuit jakke

Monki tracksuitjakke, 300 kr., monki.com

Den korte

Det er fedt den er kort, for så passer den også til kjoler og nederdele i foråret. Og så har den vand- og vindbeskyttelse og dejligt vatteret.

Den har høj hals, lange ærmer med elastiske ærmekanter, sidelommer med for, sømkant med elastiske snører og lynlåslukning foran, og den er fra Zara.

jakke zara

Zara dunjakke, 399 kr., zara.com/dk

Den cool habitjakke

Den er dobbeltradet – og den er i den helt rigtige stil og snit og farven så brugbar. Den er fra Pieces. Brug den til hverdag og fest.

habitjakke

Pieces habitjakke, 549,95 kr., zalando.dk

 

Læs også:

Shopping – gode items på udsalg

 

sale udsalg shopping

· Mere fra samme kategori ·