Læs også:

Close
par date

Sådan så datinglivet ud i 2021

Mit liv  | 

Nyt år – nye dates, kærester, crushes og forelskelser. Men hvordan så datinglivet egentlig ud i 2021. Det har vi talt med datingsitet happn om

Endnu et år er gået. Året, der begyndte med fortsatte restriktioner og fjernarbejde, og som sluttede med lempelser af restriktioner og vacciner. Når vi siger farvel til året, der gik, er tiden inde til at gå et mere håbefuldt 2022 i møde.

Men hvad har det seneste år betydet for de danske singler? Med data fra appen, kombineret med en undersøgelse, afslører happn nu, hvordan datinglivet egentlig så ud i 2021. Måske du selv var en af singlerne …

De mange der ‘Crushede¨’

Selvom det forgangne år har været et mærkeligt år, så har det ikke sat en stopper for datinglivet i 2021. Mere end 760.000 danskere ‘Crushede’, og godt 13,5 millioner beskeder blev sendt i appen. Ikke så få … Men hvad har så været mest populært i datingappen?

Nogle navne og stjernetegn er mere heldige end andre

Du har haft et rigtig godt datingår, hvis du hedder Josephine. De navne, som Josephine matchede mest med, var Anders, Jeppe og Christian. Hvis du er løve, krebs eller jomfru, bør du også have haft et fantastisk år. Disse stjernetegn ligger øverst på listen over dem, der har flest Crushes. Måske man skulle overveje at gå til numerolog …

dating crush
Crushes og dating hører sammen … (Foto: Unsplash)

Nye funktioner skabte mere autenticitet

I årets løb udviklede happn mange sjove funktioner i appen for at skabe mere autenticitet. Dermed har brugerne  frem for alt delt deres personlighed ved at bruge lydfunktionerne. De kategorier, der toppede i årets løb, er madlavning, ferier og at læse bøger.

happn-brugere har også tilbudt digital dans ved at spille sange. Listen over de mest populære sange på deres Spotify-konti toppes af ‘Blinding Lights’, ‘STAY’ og ‘Bad Habits’.

par date kysse
Har du været på dates, der udviklede sig til mere i 2021 – ellers kan det være, at 2022 bliver DIT år. (Foto: Unsplash)

Tid og sted der gør en forskel

I 2021 har København, Aarhus og Odense været de mest flirtende byer. Undersøgelsen viser også, at det tidspunkt, hvor der har været størst chancer for romantik i løbet af året, har været mandage klokken 20.00.

Derudover var august den bedste måned i 2021. Men nu er tiden endelig inde til at gå det nye år i møde og date endnu mere. happn er klar – er du? Måske du bare skal kaste dig ud i det – om det er en mandag eller tirsdag og om du hedder Josephine eller noget helt andet. Mon ikke også, der venter dig spændende dates i 2022 …

par date
Det hele starter med et Crush – og måske udvikler det sig … (Foto: Unsplash)

Om happn:

happn er en af de førende internationale dating-apps, som tilbyder et unikt koncept med geolokalisering i realtid. Da alt begynder i det virkelige liv, gør happn det muligt for brugerne at finde mennesker, de har mødt i hverdagen. Alle har nogle gange oplevet følelsen af øjenkontakt, der har gjort et indtryk.

Det kan ske på gaden, i baren, på arbejdet eller på en tur i byen. Med happn har du mulighed for at finde de mennesker, du har mødt. happn fungerer som et mødested i en tid, hvor livets puslespil og nye sociale vaner gør det sværere at møde nye mennesker og nærme sig ukendte personer.

happn blev grundlagt i Paris i 2014 og har i dag mere end 114 millioner registrerede brugere rundt om i verden med flere end 760.00 brugere i Danmark.

Om undersøgelsen:
*The mapping is based on happn own data and is based on the number of Crushes per person in the app based on names, cities, zodiac signs, songs and the sound function. A Crush occurs when two users like each other’s profiles. The survey was conducted in Denmark in November 2021.

 

Læs også:

Dette er de værste mangler hos en kæreste i følge danske singler

 

love kærlighed

· Mere fra samme kategori ·