Læs også:

Close
fyr mand

Sådan kan du gennemskue ham: Er han interesseret eller ej

Underholdning  | 

Kender du det, at pludselig bliver du bare interesseret i ham – og pludselig er du opmærksom på alt, hvad han gør og siger – eller måske ikke gør … Men hvordan gennemskuer du ham, om han ER interesseret eller ej. Bliv lidt klogere her

Forelskelse er en fantastisk ting, men den kan også være hård at ‘gå igennem’. Lige så dejligt det kan føles, lige så teenageragtig og ondt i maven kan man pludselig blive og også få det. Men også mega usikker både på sig selv og HAM, som hjertet pludselig slår lidt ekstra hurtigt for …

At finde ‘den eneste ene’ kan være en lang og snirklet vej. Og selvom vi swiper på livet løs, så er der ‘langt mellem snapsene’ mellem dem, som man virkelig bliver interesseret i og måske endda forelsket i. Så hvordan gennemskuer du, om han også er interesseret i dig. Altså uden måske at stille spørgsmålet sort på hvidt. Her får du et par gode råd, så du undgår at begå de største brølere og ikke skræmmer ham væk, eller der opstår misforståelser …

fyr mand
Åhhhh den forelskelse … (Foto: Unsplash)

Han ringer til dig for at ville ses

Vi kender det alle sammen. Vi snapper – vi skriver – vi udveksler små søde beskeder … Vi venter (indrøm det bare) på den næste besked og tegn fra ham. Vi analyserer beskeden – hvad emoji brugte han – eller hvorfor var der ingen emoji med.

Men et godt tegn på, han vitterlig ER interesseret i at ville ses, er hvis han selv tager initiativ til at ville ses. Og ringer han for at aftale at ses, så er han interesseret, og ikke bare typen, der ‘slænger’ ‘skal vi ses’-besked ud til alle. Så er det fordi, han vitterlig gerne vil ses, men også have en dag i kalenderen. ET GODT TEGN …

Han vil gerne bruge tid sammen med dig – han prioriterer dig

Når man er begyndt at ses, så kan man ofte i starten ikke få nok af den anden. Ja, ofte har man lyst til at være sammen 24/7 – eller i hvert fald flere gange om ugen. Pludselig bliver andre ting som veninder lige liiiidt mindre vigtig (heldigvis kun lige for en stund). Når man er ses tænker man ofte på, hvornår man så skal ses næste gang. Bare for det er så dejligt at være sammen for lade forelskelsen blomstre.

Her er det man skal passe på ikke at skræmme nogen væk – alle har det jo ikke på sammen måde – slet ikke fyre. Og man må lige ‘styre sig lidt’ – også selv det er svært. Men hvis han selv foreslår at ses, og gerne vil bruge tid på dig. Ikke aflyser (i hvert fald for ofte) og dermed prioriterer dig. Så er det fordi, han også har følelser for dig, og dermed nedprioriterer andre ting. OGSÅ ET GODT TEGN …

love kærlighed slik hjerte
Vi ved det godt, kvinder og mænd tænker ikke altid ens … (Foto: Unsplash)

Han kan lide dig, og det du står for

Vi har hørt det et utal af gange, og vi har hørt sætningen ‘Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’, som jo er en efterhånden gammel og gennemtærsket bog. Men der er faktisk noget om det.

Vi er rent genetisk forskellige, og vi kommer med forskellige ‘bagager’. Det skal vi huske, også ikke nødvendigvis at have lyst til at starte med at ændre ting ved ham. Og slet ikke ved dig selv – for at du passer bedre til ham. For du er dig – og du er helt okay og også hvad du står for. Og du kan ikke få ham til at blive mere interesseret i dig ved at ændre dig.

Så et tegn du skal være opmærksom på er, om han kan lide DIG, og det du står for. At når I snakker om ting, så kan du mærke, at han lide dig og dine meninger. At det er dig som en samlet person og det du både står for og er og ser ud, at han kan lide. Så kan du godt opfatte det, som et POSITIVT TEGN.

Han er ’til stede’, når I er sammen

Du kender det garanteret, og du er måske også slem til det selv; sidde med mobilen – lige tjekke Snap og Instastories – hvem har lagt noget spændende op eller skrevet. Men det er bare ikke fedt, for dem du er sammen med, hvis du ikke er til stede. Og du ville jo også hade det selv, hvis han sad med mobilen hele tiden. For at være til stede er bare en måde at vise den anden (også hvis du er sammen med dine veninder) respekt. Du går ikke glip af så meget – glem FOMO og giv ham din opmærksomhed. Alt andet er spild af tid.

Og er HAN til stede og gør det samme med dig. Så kan du være ret sikker på, at han også vil dig og også lære dig endnu bedre at kende. At du ikke bare er ‘adspredelse’, men noget han gerne vil udforske. Så er han til stede, når I er sammen er det ET GODT TEGN.

Han foreslår, at du skal møde hans venner og familie

Se, nu bliver det faktisk lidt serøst – og fra et crush til forelskelse er I måske endda ved at kunne tage et step længere i kærligheden – måske endda til et forhold. For hvis han foreslår, at du skal møde både hans venner og familie er det et super godt tegn.

Ofte starter det med, at man møder vennerne og dermed får (forhåbentligt) deres accept. Er man sød, sjov, pæn og måske vil passe godt til ham. Kan  man snakke med dem … Og man ved jo godt, at man bliver målt og vejet, og vil blive drøftet bagefter. Men det skal jo ske, og du vil også gøre det samme med dine veninder – at vise ham frem …

Og hvis han pludselig også foreslår, at du skal møde hans forældre eller søskende, så kan du godt sætte et hak i kalenderen, for så er han rigtig interesseret i dig og tænker mere end blot en måned frem. DET BEDSTE TEGN.

par kærlighed
Er du blevet forelsket i en fyr, så er alle dine antenner ude – men hvordan gennemskuer du, om han er lige så interesseret i dig … (Foto: Unsplash)

Han er sig selv sammen med dig

Kender du typen, som Danny i Grease, der var blød som smør overfor Sandy, og når så gutterne var i nærheden  skulle spille smart og en hård nitte overfor både dem og hende. Dårlig stil – dårlig stil Danny og alle jer andre gutter. Vi gider dem ikke, vi vil have en fyr, der er sig selv, når han er sammen med os og den samme, når andre er til stedet.

Og kan han ikke finde ud af at slappe af og bare bare vise hvem han er, så er det op ad bakke. Måske er der for mange lig i lasten eller et dårligt selvværd med i bagagen. Så hvis du mærker og føler, at han ‘bare er sig selv’, så er det et GODT TEGN.

Han lader det aldrig gå ud over dig

Vores temperament kan være både en god og dårlig ting. Og vi har alle gode og ikke mindst dårlige dage. INGEN som i ingen personer er ret fede at være sammen med på en af deres dårlige dage. Det er de værste ting, er kommer frem i os. Og egentlig burde man bare lukke sig inde, til det er overstået. Men sådan fungerer det jo ofte ikke. Han og du kommer til at se dårlige dage og sider af hinanden.

Men en ting er sikkert, hvis han er typen, der lader han dårlige vibes og humør gå ud over det. Så er han for det første hverken værd at samle på – og heller ikke glad nok for dig. Dårlig stil og personlighed. Så lader han det aldrig gå ud over dig, så er det et GODT TEGN.

Seksuelle orienteringer, kærlighed, mænd, kvinder, alt er love. (Foto: Unsplash)
Fra crush til kærlighed – forhåbentligt … (Foto: Unsplash)

Han holder kontakten med dig

Der kan godt være ‘udfald’ i intensiteten, som vi har med en vi dater. Vi (eller ham) kan have tralvt – optaget af andre ting. Men han bør og skal holde kontakten og ikke ‘falde for meget ud’, for det er et skidt tegn. Så et lille hjerte eller ‘godnat’ kan også være ok. Men han skal helst holde kontakten, for så ved vi, han er fortsat er interesseret i os … ET FINT TEGN.

Han fortæller om sine drømme

Drømme både i overført og bogstaveligste forstand kan være et tegn på, at han åbner for dig, hvad der gemmer sig bag (et formentlig smukt ydre). Hvis han fortæller, hvad han har drømt om natten, så viser han også sine mere sårbare sider og lidt mere af, hvem og hvad han er og står for.

Og hvis han begynder at fortælle om sine drømme – måske for livet og fremtiden – så er han åben og ærlig – og han har tillid til dig og ja er interesseret i dig. ET GODT TEGN.

Hjerte, kærlighed, love. (Foto: Unsplash)
At finde den rette kan kræve lang tid og omvej og mange dumme tanker og søvnløse nætter. (Foto: Unsplash)

Der er mange step og trin fra en flirt, crush, forelskelse til dyb kærlighed – og som person kan vi have svært ved at tackle det. For vi kommer ofte i vores følelses magt. Så stop op engang imellem – træk vejret – og tag den med ro. Der er også en til dig.

Og som en mor eller bedstemor sikkert ofte har sagt, ‘så skal man kysse mange frøer for at finde drømmeprinsen’ … Men derfor kan man jo godt være lidt mere parat og måske undgå det mest dumme brølere. Så held og lykke med HAM og hans interesse …

Læs også:

Spot dem på afstand: Alle de (pisseirriterende) nyforelskede par

 

par forelsket

 

· Mere fra samme kategori ·