Læs også:

Close
janfund

Januarfund: Så er der beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en januar måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beautynyheder, som jeg gerne vil dele med jer

janfund
Så er der beautynyheder til dig … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Læbemagi

‘What the fake! Extreme Plumping Lip Filler’ er dit nye hemmelige våben til synligt fyldigere læber, der er endnu mere intensiv end ‘What the fake! Plumping Lip Filler’-udgaven, der allerede findes i standardsortiment.

Med 0,3 % chiliekstrakt (capsaicin) skaber denne extreme-version en ekstra varm og prikkende fornemmelse på læberne. Og den kommer stille og roligt – og så er den der – men ikke på meget prikkende måde men mere ‘stærk varme’…

Hyaluronsyre og E-vitamin giver næring til læberne, så de føles superbløde. Formularen er fri for alkohol, silikone og olie og reagerer på læbernes naturlige pH-værdi, som forstærker læbernes naturlige farve. I en forbrugertest bekræftede 94 %, at de så en plumping effekt og over 92 % bekræftede, at læberne så fyldigere ud.

essence lipgloss

Essence lipgloss, 26 kr., fås i Bilka og Føtex-butikkerne

Januaropstramning

Jeg elsker Weledas Firming Day Cream med granatæble. Det er en lækker opstrammende creme med antioxidanter, der beskytter huden mod de frie radikaler. Regenererer med bevist effekt på hudens elasticitet, tonus og blomstring. Rynker reduceres, og huden føles glattere. Egnet til brug under makeup. Og så har den en let og lækker duft. Perfekt på alle måder …

weleda

 

Weleda Firming Day Cream, 225 kr., mecindo.dk

Nailberry til god pris

Jeg elsker de lakker – og jeg elsker denne farve, så kan man næsten lidt fornemme foråret er på vej. Den hedder Nailberry L’Oxygene Pink Guava.

Den giver dig en åndbar, langvarig manicure og er en rigt pigmenterede neglelak, der efterlader et skinnende lag af farve, der modstår falmen og afskalning. Og så er den et plejende alternativ til andre produkter på markedet og giver et dækkende lag, der lader ilt og luft trænge igennem, så de kan ånde. Neglene vil fremstå sundere og vil være mindre tilbøjelige til at knække eller opleve svækkelse under og efter brug, hvilket giver dig kraften til at tage dig af dine naturlige fortrin mens du stadig er kreativ med dit look.

Fri for alkohol, parabener, animalsk udledte ingredienser og gluten. Velegnet til veganere og ikke testet på dyr. Alt er godt – også den fine farve og at den er på tilbud lige nu …

nailberry

Nailberry neglelak ‘Pink Guava’, 110 kr., lookfantastic.dk

Pas på øjenomgivelserne

Ultimate eye cream fra Emma S. er en lysreflekterende og fugtgivende anti-age eye creme, der indeholder tre forskellige aktive molekyler, som reducerer synligheden af mørke rande og hævelser under øjnene. Det unikke hyaluronsyre HyaCare 50 reducerer linjer og rynker ved at ‘fylde’ huden op indefra.

Ultimate eye cream styrker den tynde hud rundt om øjnene og efterlader den blød. Den er parfumefri. Brug: Klap eller smør forsigtigt Ultimate Eye Cream ind med lette bevægelser morgen og aften. Ahhh – elsker den.

emma s. øjencreme

Emma S. øjencreme, 409 kr., magasin.dk

Den lækreste og ærlige duft

Ærlig P04 er det nyeste skud på (duft)stammen fra danske Ærlig. Den er ikke billig – men den er hver en krone værd. Parfumen er skøn og varm, samtidig med at have nogle strejf af friskhed og sødme.

Duften af bergamot, mandarin samt lyserød peber som har en rød bæraroma, efterfølges af en blød og mild duft af blomsternoter, og så afrundes den med et mix af krydrede dufte.

Ærlig er et danskproduceret parfumemærke uden de 26 allergener, der ifølge krav fra EU skal nævnes i indholdsdeklarationen, hvis de findes i en vis koncentration i produktet. Det skyldes, at allergikere skal have mulighed for at undgå dem. Jeg er vild med både mærket og tankerne bag og den nye duft.

ærligduft

Ærlig parfume, 750 kr. for 100 ml. edp. , ren-velvaereshop.dk

Lip-saver

True North har mange lækre produkter, men denne lille lip balm er en rigtig lip-saver og beskytter i kolde januar.

Den giver øjeblikkelig lindring til sarte, tørre og sprukne læber, giver samtidig nærende support til cellefornyelsen på læberne. Læbe balmen indeholder vitamin A og Vitamin E, for at forhindre den skadelige effekt af ultraviolet solstråling. Og så er den cruelty free og vegansk. Alt er godt – også dine læber, hvis du bruger den her.

true north læbepomade

True North læbepomade, 69 kr., truenorthskincare.dk

SOS hudhjælp

Evolve, True Balance SOS Mask er en rensende lermaske,  der er udviklet til at reducere tilstoppede porer og eksfoliere huden. Den grønne maske er skabt på en formel med Quora Noni, som arbejder på at afvæbne bakterier og sørge for, at de ikke formerer sig selv og forstyrrer hudens overflade.

Der er ekstrakt fra hvid-pil, en naturlig form for salicylsyre, som er blevet brugt til at øge hudens frekvens af cellefornyelse for at forhindre tilstoppelse af porerne og dermed forhindre udbrud.

Anvendelse: Påfør et tykt lag på ren hud. Lad virke i 5 minutter og rens af med varmt vand.

En rigtig januar-treatment til din hud.
evolve maske

Evolve SOS-maske, 199,95 kr., matas.dk

Fenty på tilbud

Jeg elsker Fenty (og også Rihanna) – og lige nu er dette fine sæt på tilbud.

Fenty’s bedstsælgende lipgloss sæt er tilbage: En Limited Edition kollektion af tre mini Gloss Bomb Universal Lip Luminzers i nye nuancer inspireret af vores ikoniske Gloss Bomb neutrale nuancer med et holografisk twist. Plus en fuld størrelse Gloss Bomb Cream Color Drip Lip Cream også i en helt ny nuance! Lækkert ikke …

Gloss Bomb Cream i farven Candy Milk Mini Gloss Bombs i farven Fenty Glow Fanstasy, Hot Chocolit Fantasy og Champ Stamp Fantasy.

Gloss Bomb Cream Color Drip Lip – Candy Milk (9ml)
Gloss Bomb Universal Lip Luminzer – Glow Fanstasy (5.5ml)
Gloss Bomb Universal Lip Luminzer – Hot Chocolit Fantasy (5.5ml)
Gloss Bomb Universal Lip Luminzer – Champ Stamp Fantasy (5.5ml)

fenty

Fenty sæt, 279,30 kr. (normalt 399 kr.), sephora.c0m/dk

Jeg elsker dette nye, danske mærke

Inspireret af naturen og af 100% naturlig oprindelse. Kunkeei er et nyt dansk hudplejebrand, der styrker din huds naturlige økosystem.

Kunkeeis effektive, rene og naturlige hudplejeprodukter fokuserer på at stimulere og forbedre hudens naturlige økosystem. Vores filosofi er at blande det bedste fra videnskaben og naturen for at skabe produkter, der er ‘botanisk intelligente’ og beriget med veldokumenterede, 100% naturligt udvundne planteekstrakter med transformerende virkning på huden.

Ikke nok med det er absurd pænt, så er det også dansk og mega godt. Så bliver det da ikke bedre.  Serien består af 6 plejende produkter, der kombinerer præ-, pro- og postbiotika med innovative planteekstrakter, som styrker hudens naturlige forsvar og bringer hudens mikrobiom i balance.

Her vil jeg dog fremhæve ‘Inner Beauty Probiotic Capsules’, der er små fine kapsler i en smuk smuk glaskrukke, der giver dig det din hud har brug for ‘indefra’ og dermed styrker huden. En kapsel om dagen (lidt som en serum, der bare virker ‘indefra’). Og så en god og sund hudplejerutine og produkter, så gør du noget godt for din hud.

Man kan også kalde det et skønhedsboostende kosttilskud, der styrker hudens balance indefra med lactobacillus kunkeei, der er gavnlige og aktive mælkesyrebakterier, der findes i honning og andre bidprodukter, der er med til at styrke dit mikrobiom ved at føje nye, levende og gavnlige baktier til dem, du allerede har i kroppen, så den rette balance opnås. Men det er måske lidt teknisk – så hvis du bare forestiller dig en lille kapsel fyldt med alt det, du hud har brug for indefra – så har du forstået essensen af det …

kunkeei

Kunkeei kapsler, 259 kr. for 30 kapsler (til en måned), kunkeei.com

Skrub for pokker

Huden begynder at se lidt ‘død og grå ud’, så skrub for pokker … Lancôme Rose Sugar Scrub er en mild og eksfolierende scrub med sukker og rosenvand.

1. Påfør en smule scrub på ren og fugtet hud.

2. Masser blidt i 1 minut: den let varmende maske indeholder sukker, der giver en mild eksfoliering.

3. Skyl godt med lunkent vand. Anvendes 2-3 gange om ugen, Skal skylles af. Undgå øjen- og læbeområdet. Skyl omgående ved kontakt med øjenomgivelserne.

Må ikke indtages. Rose Sugar Scrub giver huden en jævnt og ensartet struktur med en fløjlsblød og behagelig finish. Velegnet til sart hud. Testet under dermatologisk kontrol. Perfekt og med en dejlig duft.

scrub lancome

Lancôme maske, 65 kr., magasin.dk

Sov SÅ godt hud

Åhh det her er luksus. Men så godt for min hud. Night-time Rejuvenaation fra Beauté Pacifique er en natcreme bygget op omkring hele seks forskellige A-vitamintyper, hvorved der både opnås en hurtig collagen-genopbyggende anti-age effekt og etableres en langtidseffekt med et depot af reparations-parat A-vitamin nede i huden.
Med dens veldokumenterede squalane-baserede nano-teknologi trænger A-vitaminerne helt derned i læderhudens elastiske fibernetværk, som netop derfor genopbygges og forstærkes. De mange øvrige ingredienser arbejder alle sammen om, med hver sine supplerende hud-forbedrende egenskaber, at cremen kan fungere som en helhed og bliver til en symfoni, der giver den absolut optimale pleje til den voksne hud.
Cremen påføres direkte på afrenset hud – med et eller to pump efter behov og fordeles dernæst med let fingermassage, indtil cremen er trængt helt ind i huden. Jeg er fan.
beaute pacifique
Beauté Pacifique night-time natcreme, 749 kr., salling.dk

En billig glød

Altså på den bedste måde … Glød er det vi alle sammen drømmer om, den helt naturlige følelse af velplejet
hud, der får dig til at stråle. Nu kan du ovenikøbet få den med naturlige, parfumefri olier, så der er meget at være begejstret for! Mød glød – en ny dansk serie af nærende og fugtgivende olier lavet med 99,8% naturlige,
veganske ingredienser helt uden parfume. Der er fem at vælge mellem – men denne gang har vi testet denne:

Face Oil No. 5 Vitamin A & Avocado Oil – med anti-age Face Oil No. 5 er en effektiv ansigtsolie til mere krævende
hud, som bruges som en night repair treatment. Den indeholder vitamin A, E og Q10, samt avocadoolie, som
er velegnet til fine linjer og mat hud. Når man anvender Q10 direkte på huden er det med til at reducere skader
fra både indefra- og udefrakommende påvirkninger ved at øge energiproduktionen i hudcellerene og fremme den
antioxidante beskyttelse. Q10 reducerer samtidig oxidative skader forårsaget af fx UV-stråler og mindsker også
dybden af fine linjer.

De aktive ingredienser hjælper med at genoprette fugt, reparere skadet hud og give en naturlig og strålende glød. Anvend olien som det sidste step i din hudplejerutine, inden du går i seng og vågn op med en strålende og smuk glød.

glød olie

Glød Face Oil No. 5, 62 kr. for 30 ml., forhandles i NORMAL.

Forelsket i en blush

Givenchy Prisme Libre Blush er ikke bare smuk og perfekte farver til mig, den er også virkelig god. De komplementære strålende toner blander sig og interagerer harmonisk sammen på huden for en antydning af levende, skræddersyede farver, der varer i op til 12 timer. I et fejlsikkert stempel lyser en sund 3D glød frem med en ungdommelig udstråling helt uden besvær.

Og de lover 12-timers strålende farve og glød, og det er faktisk også rigtigt. Fire komplementære toner, der smelter smukt og ubesværet til en skræddersyet second-skin finish. Friske, levende farver til naturligt rødmede kinder som giver en ungdommelig teint. Lyser huden op med en sund glød.

Du kan definere kinder og ansigtmed den, og den transparente pigment giver mulighed for at tilføre mere produkt og farve på en ubesværet måde. Strålende mat finish. Let at anvende og i et let format der er nemt at have med på farten. Åndbar, behagelig formel. Silkeblød, ultrafin tekstur, der smelter sammen med huden. I’m in love …

givenchy blush

Givenchy blush, 350 kr., magasin.dk

God mod rødme

Har du tendens til rødme, så er A-derma Biology Anti-Redness Care perfekt. Det er en dermatologisk og økologisk certificeret anti-redness creme, der er formuleret med essentielle ingredienser for at sikre optimal tolerance, berolige fornemmelser af ubehag og reducere rødme i hud tilbøjelig til couperose.

Den kan bruges i kombination med Biology Light eller Rich Cream for en mere ‘målrettet hudplejerutine’, hvis du har brug for det – men er din rødme ikke så slem, kan det også være ‘nok’ bare at forsøge sig med denne.

Påfør morgen og/eller aften på ren hud på ansigt og hals.

a-derma rødme biology

A-derma Biology Anti-Redness Care creme, 179,50 kr., apopro.dk

Den lækre rensemousse

Cleansing Mousse med rensebørste IVY AÏA Cleansing Mousse med niacinamide og provitamin B5 er en effektiv og mild rensemousse til alle hudtyper. Den fås nu med en påsat silikonebørste, der gør din renserutine både nemmere
og fyldt med lidt mere velvære, da den efterlader din hud silkeblød takket være silikonebørstens milde eksfoliering.

Pump et par gange og massér moussen ind i ansigtet med børsten. Skyl efter med lunkent vand og rens børsten grundigt. Moussen er velegnet til din daglige renserutine af ansigtet både morgen og aften. Afslut din plejerutine med IVY AÏA’s nye 24-hour Face Cream for et gennemført resultat.

IVY AÏA Cleansing Mousse er dermatologisk testet, 100% parfumefri og AllergyCertified. Og prisen virkelig fin.
ivy aia
IVY AÏA Cleansing Mousse, 39 kr., forhandles i NORMAL

Leave-on-fugtmaske

Matas Firming Leave-On Fugtmaske uden parfume er en rig og effektiv leave-on fugtmaske, særligt udviklet til dig, som er 50+ og har tør hud.

Den aktive ingrediens hyaluronsyre tilfører fugt og reducerer rynker, så de fremtræder mindre synlige.
Hyaluronsyre og niacinamide øger desuden hudens spændstighed og elasticitet. Derudover reducerer niacinamide (B3-vitamin) aldersbetingede pigmentforandringer.

Påfør masken før du går i seng på ren hud. Brug den efter behov og hudtype – gerne 3-4 gange om ugen.

1. Rens først din hud med et renseprodukt.

2. Fordel masken på fugtig hud i et tykt lag. Undgå øjenpartiet.

3. Masken er en sleepover maske og virker derfor natten over, mens du får din skønhedssøvn.

En god maske til en god pris. Og elsker den bare ‘kan blive på’.

matas striber maske

Matas striber fugtmaske, 74,95 kr., matas.dk

Læs også:

decfund kollage

· Mere fra samme kategori ·