Læs også:

Close
tulipan

Indret med lidt (blomster)forår i dit hjem

Bolig  | 

Vi trænger til lys og forår, men mens vi venter, kan du give dit hjem en simpel fred og ro med friske blomster. Bliv inspireret her

Vi ser år 2022 som en frisk start. Ud med negativ tænkning – nu er det tid til at starte på ny. Blomster forstærker den sunde og ukomplicerede atmosfære, som vi alle længes efter.

planter blomster
Få noget dejligt at se på i dit hjem … Du kan også tage små perlehyacinter ind og så plante dem ud senere. Fås også i hvide som på billedet … (Foto: Ibulb)

Hjemmebase

Vi er alle på jagt efter en ny optimisme. Vi kan finde den ved at bryde med gamle vaner og rydde op. Vores hjem er ved at blive forvandlet til en hjemmebase: en fleksibel base, der vil fortsætte med at eksistere selv efter corona.

tulipan
En enkel eller to tulipaner pynter også …(Foto: Unsplash)

Der lægges mere vægt på boligindretning, og den måde, vi bruger blomster på i hjemmet, er i forandring. Det er nemt at flytte rundt på blomster, så de passer til den omskiftelige indretning.

blomster buket
Her ser du amaryllis, narcisser og tulipaner i smukt og stærkt samspil. De viste sorter hedder HerculesAbbaAvignon Parrot … (Foto: Ibulb)

Gul gør dig glad

Der er noget med gul – og man behøver ikke blot bruge den til påske. Kan man andet end blive i godt humør, så man ser sådan en gul farveeksplosion af påskeliljer. Her er den sat sammen med få orange tulipaner og crispy lilla hyacinter. Sætter du vasen på noget gult har du fået dit et helt lille forårstableau …

gul buket
Hyacinthus Minos
Tulipa Ad Rem
Narcissus Surprise, Grand Soleil d’Or, trompet (Foto:: Ibulb)

Et vigtigt element

Du kan skabe et friskt look i dit hjem ved at skabe lyse og ryddelige områder med masser af hvidt og et par elementer af forfriskende kontrast i lyseblåt og gult. Blomster er en væsentlig del af et indendørsmiljø, som nemt kan forvandles til forskellige formål – som for eksempel at arbejde hjemmefra, motionere, slappe af eller underholde gæster.

buket blomster
Også pastellede buetter er fine at lave. Sæt gerne tingene i små tableauer eller stilleben. Her ses blandt andet løg fra Pink Lady, Malva Pink … (Foto: Ibulb)

Et liv i bevægelse

Fordelen ved blomster og drevne blomsterløg er, at de er nemme at flytte. Så du kan altid omgive dig med dem, uanset hvor du er. Brug tulipaner, påskeliljer, hyacinter og perlehyacinter, og sæt dem i enkle og elegante krukker eller vaser. Hold alting afslappet og friskt med ukomplicerede, lyse buketter.

blomster tulipaner
Også tulipaner der synger på sidste vers kan være utrolig smukke at se på … (Foto: Ibulb)

Farver eller ej

Om du er til farver – mange eller få – stærke eller blide eller måske helt hvidt er jo en smagssag. Og man kan også på den måde nemt ændre sin stil og indretning i hjemmet.

buket
Og har du råd så er en gigantisk hvid buket med forårsgrene, hyacinter og tulipaner i måske den ultimative forårsbebuder … (Foto: Ibulb)

Den ene uge har du måske brug for en stærk pink blomst eller buket og den næste hvide og rolige elementer. Der er faktisk ikke noget så enkelt og smukt som en stor buket sprøde hvide tulipaner eller buket med hvide amaryllis …

hvid amaryllis
Hvid giver en følelse af sprødhed og renhed .. (Foto: Ibulb)

Læs mere om løgblomster på www.ilsysays.com.

 

Læs også:

 

Plant blomsterløg nu

ibulb have blomsterbed

· Mere fra samme kategori ·