Læs også:

Close
kvinde tænke bekymret trist mobil (Foto: Pexels)

11 ting din singleveninde (garanteret) er træt af at høre på

Underholdning  | 

Alle har den veninde, som endnu ikke har fået slået benene væk under sig endnu. Singleveninden, party-veninden, og hende som altid er med på den værste. Uanset om din singleveninde elsker at være single eller ej, så er der bare nogle ting, som hun garanteret er træt af at lægge øre til. Læs med her

Selvom du prøver at støtte og opmuntre din singleveninde, som den gode veninde du er, så må du nok også erkende, at der bare er nogle ting, som hun ikke orker at høre mere på. Kan du sætte flueben ved disse 11 ting, så kan du være sikker på, at du skal stoppe med at lege Kirsten Giftekniv.

veninder bedste spise middag kvinder piger (Foto: Pexels)
Det er jo typisk, når I mødes, at du spørger ind til hendes dating-liv. (Foto: Pexels)

Love coach, wingman og Kirsten Giftekniv

1. “Der er flere fisk i havet.” Det lyder måske opmuntrende, men din singleveninde er godt klar over, at Andreas, Emil, Mads og Lasse ikke er de eneste hankøn på hele jorden. Mest af alt er hun træt af selve sætningen …

2. “Min kæreste har en rigtig sød ven, som hedder Thomas, måske han er noget for dig?” Hvis hun gerne vil møde din kærestes venner, havde hun nok selv spurgt. Thomas er sikkert flink, men findes der noget mere akavet end en opstillet eller arrangeret date?

Du kan godt glemme tanken om at arrangere en date for hende, medmindre hun er VIRKELIG desperat.

3. “Du skal ikke søge kærligheden, den finder dig. Bare rolig, det sker, når du mindst venter det.” Det kan godt være, at din store kærlighed bankede på døren, da du lige havde smidt en vask over. Dog er det langt fra tilfældet for de fleste.

Din singleveninde har hvert i fald ikke brug for, at du er hendes private love coach – for hun søger nok nærmere et glas vin og dit gode selskab end dine råd om, hvordan hun finder prinsen på den hvide hest.

4. “Ej ham der, som sidder to borde væk fra os, han er lige noget for dig! Gå lige over og snak med ham.” Alle ved, at singlekvinder scanner rummet for potentielle partner lige så snart, de træder ind ad døren. Hun har godt set ham, og hun er ikke interesseret.

Dine wingman-skills er til ingen nytte, for hun ved godt selv, hvornår der er en, som falder i hendes interesse … Og så skal hun nok slå til.

bar drinks veninder øl (Foto: Pexels)
Hold dig endelig fra at indlede en samtale med en fyr på vegne af din veninde. (Foto: Pexels)

Prøv noget nyt

5. “Prøv Tinder! Min bror fandt sin kæreste på Tinder.” Guuud, findes Tinder? Tak for tippet, love doktor … Det var hun da slet ikke klar over. 

For Guds skyld lad vær med at skrive hendes Tinder-bio …

6. “Måske er du for kræsen? Så du skulle måske prøve at sænke standarden og prøve noget helt nyt?” Ja, måske er hun for kræsen. Men var du ikke også det?

Selvom det er ment som et ‘godt råd’, så er det nærmere noget, som fornærmer din singleveninde – for hvorfor skulle hun sænke sine standarder?

bekymret tinder pige kvinde single frustereret tænke tanker (Foto: Pexels)
Man kan jo blive helt tung i hovedet af at høre de samme sætninger igen og igen … (Foto: Pexels)

Optimistisk på den kritiske måde

7. “Ej hvor jeg glæder mig til, at du snart får en kæreste, så kan vi tage på double dates sammen.” Ihhh ja, Kirsten. Det bliver en skønne dag. Du behøver ikke at dunke hende oven i hovedet med, at hun endnu ikke har en kæreste.

Fin tanke – sagt på en irriterende måde.

8. “Han var alligevel ikke noget for dig, vel?” Øhh jo, hellers havde hun ikke spildt sin tid på ham.

9. “Hold da op, det var da mange dates, du kunne klare på en uge.” Hvordan skulle hun ellers møde ham? Mens hun vaskede tøj?

Og ja, der er sikkert mere plads i hendes kalender end din – måske fordi hun jo ikke har en kæreste.

10. “Det er hans tab. Ham der går glip af noget.” Jeps. Hans tab igen igen igen – hun har hørt dig.

11. “Han har sikkert bare for travlt til at vende tilbage på dine beskeder?” Ja … Ellers blev han røvet af en bevæbnet vaskebjørn, som stjal hans mobil og computer.

Læs også: Sådan ved du, at du har fundet din bedste veninde

venner veninder bedste (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·