Læs også:

Close
venner veninder bedste (Foto: Unsplash)

Sådan ved du, at du har fundet din bedste veninde

Mit liv  | 

Hun er din BFF, din bedre halvdel og den familie, du selv har valgt. Uanset hvor længe I har kendt hinanden, så er I hinandens opbakning og støtte. Har du fundet din bedste veninde, så kan du helst sikkert nikke genkendende ja til disse seks ting, som du ikke finder hos andre personer end hende, du kan fortælle ALT til

Livet ville være trist uden din bedste veninde. For når alt kommer til alt, så er hun den, som du kan være dig selv med, fortælle alt til og har lagt fremtidsplaner med – og hvem har så brug for en kæreste? Kan du nikke genkendende ja til disse seks ting, så kan du bide dig sikker i at have vundet venindelotteriet. Og hurra for det!

1. Du føler dig hjemme hos hende – mere end hos nogle andre

Hendes hjem er dit hjem. Er du sulten, åbner du køleskabet, som om det var hjemme hos dig selv eller din familie. Ingen af jer synes, det er mærkeligt, når du pludselig hiver alt ud fra pålægshylden og begynder at smøre dig en rugbrødsmad. For I deler alt – også køleskabet!

En anden ting er, at du ikke diskret bevæger dig ud på toilettet, når naturen kalder. For du føler dig hjemme nok til at lave ‘nummer 2’ på toilettet uden at tænke over, hvem der mon sidder på den anden side af døren og måske kan høre dig. Og det er særdeles noget, som du aldrig ville gøre af fri vilje hos andre!

2. I spørger til råds om tøj

“Hvad tager du på i aften?” er sikkert en sætning, som du hører hver gang, du og din bedste veninde har planlagt noget sammen. For I vil gerne sikre jer, at jeres dress code matcher, og at I begge ser drøn godt ud til aftenens festlige strabadser! Desuden findes der ingen bedre at spørge til råds om outfits end din bedste veninde. Du er nemlig altid sikker på, at du får sandheden, også når du spørger, om dine overarme ser for store ud i den top, som du lige har købt på tilbud.

Og når toppen ikke passer og tøjkrisen rammer, så er der ekstra garderobe at låne af. Og I kender hinandens garderobe fra trist mormor-trusse til alt for dyre støvler. Derfor kommer I hinanden til undsætning med alt jeres tøj, der kan redde jer ud af tøjkrisen. For der findes nemlig ikke en bedre følelse af, at se din veninde føle sig tilpas og hammerlækker i dit eget tøj. Og desuden er du sikker på, at hun vil passe på det, som om det var hendes eget. Og så kan festen ellers bare komme an!

3. I laver ‘øgenavne’, når I taler om fyre

Når I snakker om fyre, bruger I altid navne, som ingen andre forstår. Tinder-Anders, bartender-Jonathan og skole-Mads, I kender dem nok meget bedre selv. Det er nemlig meget nemmere at huske de fyre, I har snakket om gennem jeres venskab, når de får et ekstra kendetegn. Især når du så mødes med din bedste gossip-friend og endelig kan spørge “har du set at elektriker-Daniel er blevet forlovet?”.

4. I har allerede planlagt, at jeres børn skal vokse op sammen

Selvom ingen af jer måske har børn eller kæreste, så har I allerede lagt store planer! For I skal være gudmor til hinandens børn, brudepiger til den store dag, og desuden skal jeres børn vokse op sammen, så de kan blive lige så gode veninder som jer. I ved godt, det måske lyder barnligt, og noget man aftaler i skolegården, men desto mindre er det noget, I holder fast i. For I vil gerne være der og følge hinanden trofast gennem hele livet – både til de helst store livsbegivenheder og de mindre gode, sværere tider.

5. Festen er sjovere, når hun er med

Faktisk kan festen bare bestå af hende og dig – og en flaske vin.

Men en fest uden hende er aldrig lige så sjov, for hvem skal så være din trofaste tissepartner, holde dit hår, når du får et glas eller to for meget, eller give de store kærlighedserklæringer om hvor højt I elsker hinanden, når flasken er tømt? Fest for jer byder altid på en skål for jeres venskab.

Et stærkt venskab er vel indbegrebet af at have set hinanden tisse og catche-up på alverdens sladder, som kan tage alt fra 3-60 minutter – netop fordi jeres toiletbesøg er federe end festen i sig selv.

6. Du beholder sit søndags-fit på, når I skal være sammen

At besøge hende er ikke ligesom alle andre. Du tager nemlig ikke noget finere eller noget andet på, bare fordi hun kommer forbi i weekenden. For I har alligevel set det meste før. Desuden er du sikker på, at det vil vælte ind med komplimenter og søde ord, når hun træder ind ad døren. For du får altid “hvor er det dejligt at se dig”, eller “hvor ser du skøn ud” lige meget, hvad du har valgt at tage på.

Og når din søndags-hygge-veninde er kommet, så kan I endelig synde sammen og hive ud af alle de gode sager. For i jeres selskab er det mere end i orden at sympatispise søde sager, for I er sammen om det – og så kan den sunde livstil vente!

Læs også: Fem single-vaner, du helt sikkert savner

glad pige single vinter dating skov (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·