Læs også:

Close
buket blomster

Glæd én du holder af med blomster til jul

Bolig  | 

Nu nærmer den hyggelige juletid sig endelig. December er allerede skudt godt i gang, julemarkederne har været åbne et stykke tid, og mange julefrokoster er allerede blevet afholdt. Men hvad med julegaverne – hvad med at give blomster til jul

Men det betyder altså også at selveste juleaften er kommet tæt på. Har du helt tjek på, hvad du skal give alle dine kære i julegave eller er du stadig i fuld gang med at finde ud af, hvad du skal finde på? Her i artiklen får du et bud på en alletiders julegave, som kan have stor betydning. Læs med her …

jul juletræ
Julen er hjerterne og gavernes fest … (Foto: Unsplash)

Den betænksomme gave

Det er ikke alle mennesker som er lige nemme at finde gaver til. Der er rigtigt mage mennesker, som bare ikke ønsker sig noget og som ikke mener de mangler noget i livet. Til sådanne mennesker, er det jo en glimrende idé at sende blomster i stedet. Du kan eksempelvis sende blomster fra Euroflorist.

Hos Euroflorist koster buketter normalt fra 229kr og i julen kan man give en juleblomst fra kun 179kr – begge priser uden fragt. På rabatkongen.dk kan man frit hente en Euroflorist rabatkode som giver 15% rabat på alle blomsterbuketter. Få din rabatkode via dette link – rabatkongen.dk.

rose
Blomster er en betænksom gave at give … (Foto: Unsplash)

Hvorfor give blomster i gave?

Blomster er altid skønne at få. Der er noget helt personligt over dét at give blomster, men også modtage dem. Giveren af blomsterne, har jo typisk brugt tid på at udvælge nogle smukke af slagsen, som de mener at modtageren vil blive glad for.

Det er desuden en flot gestus at give blomster til en anden person. Det viser nemlig også, at man tænker på vedkommende. Blomster kan gives til alle mennesker, uden eller med en årsag. Blomster, er derfor også en rigtig god gave at give, når det bliver jul. Hvad enten du ønsker at give en speciel person en blomst i julegave eller som en julehilsen, så vil det kunne glæde modtageren.

jul julekrans krans
Hvorfor er blomster en god gave at give – det kan du læse ovenfor … (Foto: Unsplash)

Send et gavesæt til en der står dig nær

Hvis du gerne vil give mere en blomster i julegave, så kan du hos Euroflorist også vælge gavesæt. Der er mulighed for at vælge flere forskellige sammensætninger, hvor man altså både kan vælge en flot buket med eksempelvis chokolade. Man kan også vælge en kurv med eksempelvis bobler, vin og andre lækkerier. Du kan altså glæde en du holder af med masser af forkælelse fra Euroflorist.

chokolade chokoladeæske
Chokolade er også en god ting at give … (Foto: MY DAILY SPACE)

Send til udlandet

Det er ikke unormalt, at mange har familiemedlemmer og venner i udlandet. Faktisk er det sådan, at Euroflorist sender eksempelvis blomster til udlandet. Man kan både få leveret blomster til en speciel person i Australien, Canada, Thailand, USA og mange andre steder. Og det er ovenikøbet med hurtig levering.

Har du en på den anden side af jorden som fortjener en buket blomster, så kan du med fordel vælge Euroflorist.

pakke gave (Foto: Unsplash)
Gaven kan også sendes til udlandet … (Foto: Unsplash)

Læs også:

Gaverne til dem du elsker

 

jul julegaver

 

· Mere fra samme kategori ·