Læs også:

Close
jul julegaver

Gaverne til mor, far, veninden, kæresten og dig selv

Mode  | 

Jul i lange baner – og gaver skal der til … Om de er store eller små er ikke så vigtigt, bare de er givet med kærlighed og med omtanke. Find her gode gaver til dem du elsker mest

Kæresten

Vi elsker at dufte til ham

Han skal dufte godt, og du kan få en lækker Giorgio Armani gaveæske med duften YOU. Giorgio Armani Stronger indeholder en 50ml eau det toilette og Shower Gel. Der er krydrede akkorder i topnoterne en blanding af kardemomme, lyserøde peberkorn violblade og røgede Vanilla Jungle Essence i … Aldrig har han duftet så godt.

armani duft

Armani You gaveæske, 535 kr., magasin.dk

Skjorten vi også kan lide

Den er både lidt slim fit og perfekt i den brune nuance. Og prisen også fin. Den er fra Magasins egen kollektion.

skjorte

Skjorte fra 399 kr., magasin.dk

En god bog giver masser af hygge

Den topper bestsellerlisterne, og mon han ikke i forvejen har læst de andre i Jussi Adler-Olsens bogserie. Det er den 9. bog (og anden sidste)  i Jussi Adler-Olsens krimiserie om Afdeling Q og Carl Mørck, som skal opklare en række urovækkende selvmord og ulykker, mens et skræmmende mønster tegner sig.

natrium chlorid jussi

‘Natrium Chlorid’, 219,9 kr., saxo.com

Den klassiske sweater der altid er pæn

Fintstrikket rullekravesweater i gråmeleret farve er bare altid pæn. En sikker vinder at give …

sweater

Sweater fra H&M, 199 kr., hm.com/dk

Din søde mor

Puslespillet I kan hygge med sammen

Der er nærmest dobbelt op på genialitet med et puslespil. Du giver både din mor en ting, hun kan hygge med længe, men I kan også lægge det sammen. Det her er fra Vissevasse og hedder ‘Winter Wonderland’ og har 500 brikker. Og så er det det fineste vinterlandskab – perfekt til juledagene. Puslespil: 63 x 45 cm. Boksens mål: 19 x 26,5 x 5 cm.

vissevasse puslespil

Vissevasse puslespil, 249 kr., vissevasse.dk

Den lille (jule)hyggelige

De to søde snemænd har søgt ly indendørs og nyder hinandens selskab, og med deres røde huer, gulerodsnæser og arme af ståltråd står de klar til at sprede vinterhygge og glæde. Snemændene fra Medusa Copenhagen måler 9 cm i højden, og du får 2 styk i pakken. Perfekt lille julegave til din mor og til julebordet …

snemænd medusa

Medusa snemænd, 119,95 kr., imerco.dk

Den som holder mange timer

En bog er altid en god ide at give. Og måske din mor elsker kongehuset og vores dronning. Dette er en fineste bog om vores dronning. ‘Undervejs’ er et fint erindringsværk, hvor Dronning Margrethe fortæller om sine formative år til Tom Buk-Swienty i perioden 1940-1972.

Værket udgives i anledning af Dronningens 50-års regeringsjubilæum, men det er ikke regentperioden, der er værkets ærinde. Bogen handler om tiden, før Dronningen blev dronning.

erindringer dronning margrethe

‘Undervejs’, 299,95 kr., saxo.com

Til pænhed og varm hals

Det er ultra pænt og i oversize størrelse og prisen virkelig god på tørklædet med tern fra Asos.

tørklæde

Tørklæde fra Asos, 161 kr., asos.com

Din dejlige far

Tre par kan han helt sikkert bruge

De er pæne, klassiske og han ønsker sig sikkert i forvejen underbukser – det gør de fædre næsten altid. De her er fra Ellesse og til en god pris.

underbukser

3-pak Ellesse underbukser, 174 kr., asos.com

Den gode shampoo

Han køber garanteret ikke selv så lækker en shampoo. Men så er det godt, han har så sød en datter. Bulldog Sensitive Shampoo er en beroligende og fugtgivende shampoo med naturlige ingredienser til følsom hovedbund, der indeholder ekstrakter fra Fuji-æbler og er specielt designet til at berolige irriteret hovedbund og nænsomt gøre håret rent. Produktet er vegansk og indeholder 100% naturlig duft med friske noter af bukku og vanilje. Får håret til at føles rent og blødt, samtidig med at det passer godt på en følsom hovedbund. Og så er pris god, så der måske også er plads til en ekstra ting …

bulldog

Bulldog shampoo, 129 kr., bangerhead.dk

Far elsker også bøger – og sikkert også både Obama og Bruce Springsteen

‘Renegades – Drømme, myter, musik’er en smuk illustreret udgave af Bruce Springsteen og Barack Obamas fantastiske podcast fyldt med eksklusivt bonusmateriale, hvor de to gutter har fortrolige og åbenhjertige samtaler om alt mellem himmel og jord. Et sikkert gavehit at give …

obama springsteen

‘Renegades’, 299,95 kr., saxo.com

Den vamsede der får ham til at holde varmen

Den er virkelig (jule)hyggelig og vamset og skal ‘ligne’ imiteret lammeskind. Ahhhh … Mon han ikke vil elske den.

badekåbe

Badekåbe fra Asos, 339 kr., asos.com

Din skønne veninde

I stedet for en julesweater

De ses overalt, men hvad med at finde en cute jule-T-shirt i stedet at give din veninde. Den her er ret pæn med ‘Merry Christmas’ tekst og candy canes på. Og til en god pris.

t-shirt

T-shirt, 139 kr., zalando.dk

Alle har brug for en håndcreme – eller tre

For her får du tre lækre at vælge mellem. Der er den søde Kindness & Pears, der er beriget med pæreekstrakt fra Italien, saftige Love & Plums, beriget med blommeekstrakt fra Tyrkiet, og blomsterduftende Joy & Jasmine, der er beriget med jasminekstrakt fra Indien. Alle tre tilfører fugt i 48 timer. Og så er de veganske.

body shop håndcreme

Body Shop gavesæt med håndcreme, 120 kr.,  bodyshop.com/dk

Glitter skal der til

Glitter på sokker er noget af det fineste og kan både bruges til hverdag og fester. Her er en pakke med to par fra Becksöndergaard til en rigtig fin pris. Og så er begge varianter så cute …

sokker

Becksöndergaard glittersokker (2 par), 119 kr., zalando.dk

Smil til din veninde

Den er sjov og cute og lige kommet i H&M-butikkerne – Smiley halskæden. Smil til din veninde …

halslæde

Smiley halskæde fra H&M, 99 kr., hm.com/dk

Og dig selv

Forkælelsesduften

Ønsk dig den lækre Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream parfume, som du helt sikkert vil elske. Den er med forfriskende citron, blomstrende rose og en bund af musk, der binder hele parfumen sammen, og gør den både langtidsholdsbar og frisk. Uhhhhm …

valentino

Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream, 495  kr. for 30 ml. edp., nicehair.dk

Den du kan skåle i nytårsaften
Den er ikke alene fin, men den smager også godt. Og så har du boblerne klar til nytårsaften. Smart. Bottega Gold er en velsmagende, frisk og elegant mousserende vin med fine bobler og vedholdende skum.
bottega prosecco
Bottega Gold, prosecco, 199 kr., vinsalget.dk
Den du kan samle på fremadrettet
Det kan være svært at finde et stel, som man både kan holde ud at se på til hverdag, og når man skal have gæster. Men serien ‘Nordic Sand’ fra Broste er både enkel og klassisk, og så gør det maden til hovedpersonen. Prisen er også fin. Du kan ønske en eller flere – eller måske begynde at samle på dem.

dyb tallerken
Dyb tallerken fra Broste, 115 kr., luxuliving.dk

Den du virkelig burde give dig selv eller ønske dig 

Her får øl en helt ny betydning – også for dem, der måske ikke har øl som favoritdrik. Men det vilde spasted i Carlsbergbyen AIRE Ancient Baths har den absolut vildeste luksus, så har du vundet i lotto eller har gemt penge du skulle rejse for, så er det her den ultimative oplevelse – måske for dig og kæresten. ‘Ølbadet’ (bear bath) – ja det lyder mærkeligt.

AIRE Ancient Baths og Carlsberg har sammen skabt The Beer Bath Experience by Carlsberg at AIRE, som kombinerer den ultimative eskapisme, man møder hos AIRE, med en hyldest til Carlsbergs historie og øllets kulturelle betydning i Danmark. Åbn dørene til en unik oplevelse med en du holder af.

Man starter besøget med at bevæge jer igennem AIREs termiske bade med forskellige temperaturer i jeres eget tempo. Mærk den magiske atmosfære i badene Caldarium på 40ºC, Frigidarium på 10ºC og 6ºC, Tepidarium på 36ºC, Balneum – Bath of a Thousand Jets, dampbadet Vaporium med aromaterapi, koldvands-korridoren Pedivilium og saltvandsbadet Flotarium.

Og så er det ind i massagerummet aromatiseret med bergamotte, hvor man vil opleve en unik, indbydende atmosfære. Mærk roen sænke sig over jer gennem fuldkropsmassage med tempereret appelsinblomstolie. Olien supplerer de organiske, jordnære elementer af øl, og sammen med aromaterapien baner den vejen til velvære og afslapning.

Efter massagen bevæger man sig mod oplevelsens højdepunkt. Her vil det stå klart, at den danske tradition for at nyde en øl sammen med en, man holder af, handler om mere end indtagelsen af en drik. I en privat, særligt indrettet oase, hvor I sænker jer ned i et kar fyldt med Carlsbergs fineste øl. Mærk hvordan øllets egenskaber forkæler krop og sind, læn hovedet tilbage og nyd en hovedbundsmassage med en luksuriøs og nærende hårmaske tilsat appelsinblomst. Ved massagens ende bliver man siddende i ølbadet, hvor der serveres tre særligt udvalgte øl fra Carlsberg sammen med delikat chokolade, ost og frugt, der komplementerer hver øl. Ølsmagningen ledsages af fortællingen om Carlsberg, der strækker sig tilbage til 1847, og sammenhængen med AIRE Ancient Baths.

Ja, det er dyrt – men det er også en magisk oplevelse udover det sædvanlige …

ølbad aire

165 minutters ‘ølbad’-oplevelse , 5.000,00 kr. for to personer, beaire.com/dk

Vinterhjælpen til håret

Ikke alene er æsken fin og kan genbruges for eksempelt til dine smykker eller hårdimser. Men æsken fra Maria Nila indeholder også produkter, dit hår har brug for og vil elske.

Maria Nila Structure Repair Gift Box er en sampak med hårprodukter, som passer til lidt skadet, tørt eller kemisk behandlet hår (og hvem har ikke det). Pakken indeholder en fugtgivende shampoo og conditioner i full-size, som virker genopbyggende og styrkende på hårets struktur samt en varmebeskyttende spray i rejsestørrelse, som plejer og beskytter håret.

maria nila

Maria Nila gaveæske, 419 kr., nicehair.dk

 

Læs også:

Julehygge på den nemme måde

 

jul julekugler kogler

· Mere fra samme kategori ·