Læs også:

Close
love kærlighed

Dette er de værste mangler hos en kæreste ifølge danske singler

Mit liv  | 

Den dating og den kærlighed … Vi leder – og vi leder med lys og lygte efter den skønne forelskelse og den ægte kærlighed. Men ja, vejen er ofte lang og bombet, og vi vil heller ikke ‘nøjes’. For der er ting, vi ikke går på kompromis med hos en kæreste. Se her hvad de danske singler synes, er de værste mangler

kærlighed fyr
Hvad er vigtig for dig, at en fyr har af egenskaber … (Foto: Unsplash)

Danske singler konkluderer

Der er ting, vi godt kan leve med, at ens partner, kæreste eller crush har af sider eller ting, vi måske ikke er sådan helt vilde med. Og så er der ting, som vi bare ikke kan acceptere – og det lige meget, hvor søde og skønne og lækre de ellers er. Men i følge datingappen happn er der ting, som virkelig ikke bryder os om af ‘mangler’ hos et crush.

Mangel på humor, ikke at kunne lide børn eller at være nærige – uha – det er på alle måder en ‘no go’, som er det største turn off. Og vi er enige. Man skal ikke lade sig nøjes eller gå på kompromis og slet ikke med ting, der på sigt vil blive både et problem og udfordring i et forhold.  Og nu er de de jo singler, så hvad tænkte de og følte, da de var i forhold:

Irriterede du dig nogensinde over din tidligere partners opførsel?

Ja,nogle gange: 43,2%
Nej: 21,3%
Ja, lidt: 18,3%
Ja, meget: 13,2 %
Ja, hele tiden: 4,2%

Happns undersøgelse

Hvis manglen på humor for dig er en grund til ikke at Crushe, så er du slet ikke den eneste! Datingappen happn har nemlig forhørt sig hos singler og spurgt ind til de små fejl, der bør undgås, når det kommer til kærlighed.

Undersøgelsen* afslører især, at 79 % danske singler allerede har været irriterede over bestemte karaktertræk hos deres Crush. Og hvem kender ikke det. Den følelse og fornemmelse kommer (desværre) ret hurtigt.

* Undersøgelsen bygger på 782 svar fra danske happn-brugere. Undersøgelsen blev foretaget i november 2021 via en online undersøgelse.

Her kan du se hvad de værste mangler hos kærester er i følge danske singler.

fyr griner humor
Skal din kæreste også have masser af humor … (Foto: Unsplash

Og hvad er det så for ting, der topper singlernes topliste. Ja, det er faktisk ikke så overraskende ting. Måske endda du selv kan sætte hak ved flere af dem …

Her er deres top 5:

1. Mangel på humor
2. Ikke at kunne lide børn
3. At være nærig
4. Ryge
5. Ikke at kunne lide dyr

fyr hund
Er der noget mere sexet og lækkert end en fyr, der også er vild med dyr … (Foto: Unsplash)

Tror stadig på kærligheden

Heldigvis kan man sige, så er der stadig håb både for kærligheden og at finde den eneste ene. For heldigvis har singlerne trods alt ikke opgivet kærligheden, for 87 % er parate til at ignorere sådanne adfærd, hvis forholdet ellers synes at være indsatsen værd.

Mens ovennævnte vaner virker uoverkommelige, kan andre måske nemmere accepteres. Og ja, vi bliver nok nødt til at gå lidt på kompromis, hvis vi skal finde ham, vi gerne vil dele resten af livet med …

rod rodehoved
For meget rod pryder vi os ikke om – men måske kan der ændres på den adfærd … (Foto: Unsplash)

Læs også: Kærlighed  og forelskelse – en skør lykke

Her er de ting som singlerne trods alt godt kan leve med – i hvert fald på papiret. Måske man kunne være så heldig også at være ændre lidt på de tre ting med tiden – who knows …

Her er en top 3:

1. At være en besserwisser’ (bedrevidende)
2. At være ubeslutsom
3. At være et rodehoved
4. At snorke
5. At være på mobilen hele tiden

Husk tiden efter den første forelskelse

Det er klart, at de første sommerfugle og den første forelskelse er skøn, men husk at der i den anden person er masser af ting, vi ikke ser i forelskelsens slørede blik. Det er også, hvad happns datingekspert påpeger.

sne vinter pige valentines hjerter (Foto: Pxhere)
Åhhh, hvem genkender de første tegn på en skør forelskelse … (Foto: Pxhere)

– Begyndelsen af et forhold er altid den mest spændende del. Denne fase er desuden afgørende for at gå fra sommerfugle i maven til begyndelsen af en sand kærlighedshistorie. Hvis tallene fra undersøgelsen får det til at se ud, som om bestemte opdagelser kan være enden på et forhold, så beder vi singler om at være tålmodige.

Vi har alle vores gode og dårlige sider, men det er også muligt at tilpasse sig andre og deres forventninger. Én ting er sikkert: Lyt til dit instinkt og dit hjerte, forklarer Simone Quist Mathiesen, happns datingekspert for Danmark.

 

Læs også:

 

Så mange har snaget i kærestens mobil

 

pige smse mobil

 

 

· Mere fra samme kategori ·