Læs også:

Close
gave julegave

Beauty: Gaver du kan give eller ønske dig

Skønhed  | 

Det vrimler med lækre beautyprodukter og ting, du både kan ønske dig eller selv give i gave. Lad dig inspirere og måske også forkæle en, du holder af – måske dig selv

pakke gave pige jul
Beautygaver både vækker glæde hos dig selv og andre … (Foto: Unsplash)

Den nye spændende

Ikke nok med det er absurd pænt, så er det også dansk og mega godt. Så bliver det da ikke bedre. Og hvorfor ikke ønske dig et produkt, du garantere ikke har prøvet før og som du helt sikkert vil elske …

Kunkeei Nourishing Cleansing balm er en lækker og luksuriøs balm-to-milk (ja den bliver helt anderledes når du blander den med vand. Den føles som den vildeste luksus, du kan give din hud. Og den bliver bliver ren, får en fin glød og beroliget med blandt andet aloe vera og moringafrøolie og så er der ‘pre- og probiotics’ i, der også på sigt giver en sund og harmonisk hud. Og hvem – som i hvem – ville ikke gerne have den glaskrukke stående.

kunkeei

Kunkeei Nourishing Cleansing balm, 459 kr., kunkeei.com

Den lette

Sephoras Holiday Vibes Glowing Masks sæt fra deres Sephora Collection er perfekt at få og give, og så kan du forkæle dig selv eller en anden i juledagene. For sættet med de tre masker er den perfekte måde at få din hud og hår til at lyse! … Den indeholder en hår sovemaske, en ansigts- og kropsmaske og en fibermaske. Der er ingen bedre måde at bekæmpe kedelige hud og hår, der mangler glans!

Sephora maskesæt, 159 kr., sephora.dk

Den der altid kan bruges

Alle – også dig selv – kan bruge en lækker og luksuriøs mascara, og har du ikke prøvet denne fra Givenchy, så kan du godt sætte den på ønskesedlen, for bare et enkelt strøg er nok med Givenchy Noir Couture mascaraen, der giver en øjeblikkelig volumen, længde og bue takket være den unikke og innovative børste, samt en formel, der forstærker dine vipper. Og så plejer den også dine øjenvipper med Givenchys eksklusive Lash Booster Expert Complex samt bomuldsnektar, som forstærker og beskytter dine øjenvipper ved hver applikation.

givenchy mascara

Givenchy mascara, 270 kr., magasin.dk

Den der holder længe

‘The Christmas Box’ fra Goodiebox er ikke bare en drømmegave at give men også at få, for den holder længe og er fyldt med produkter, som du helt sikkert vil få glæde af langt ind i 2022. Og så er det også et godt tilbud – og hvem elsker ikke det – den har nemlig en værdi af 1.835 kr. …

goodiebox

 

‘The Christma Box’, 399 kr. (medlemmer), 499 kr. (ikke medlemmer) – gratis levering, bygoodiebox.com/dk

Den klassiske

Den vækker altid glæde og er et must at have i sit ‘stash’. En flot (jule)rød neglelak. Så behøver du reelt ikke ‘dresse mere op’. De røde negle vækker opsigt. Og så er Nailberrys L’Oxygéné neglelak virkelig nemme at lægge og er en sundere manicure, som lader neglen ånde igennem lakken. Alt er godt – også den helt røde nuance.

neglelak nailberry

Nailberry neglelak, 165 kr., sephora.dk

Den billige

Den er lille, den er brugbar og den koster ikke meget, og så er den fra det hypede mærke CeraVe. CeraVe Reparative Hand Cream er førstehjælp til tørre hænder med hyaluronsyre og 3 essentielle ceramider, der er udviklet i samarbejde med dermatologer.

Den hurtigtabsorberende, ikke-fedtende formel med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre, bidrager til at styrke den beskyttende hudbarriere, samtidig med at den tilfører fugt til dehydreret hud. Cremen er desuden allergivenlig samt fremstillet uden parfume. Alt er godt – også prisen – og størrelsen der også passer til tasken …

cerave håndcreme

CeraVe håndcreme, 45 kr., med24.dk

Den mega luksuriøse

Her får øl en helt ny betydning – også for dem, der måske ikke har øl som favoritdrik. Men det vilde spasted i Carlsbergbyen AIRE Ancient Baths har den absolut vildeste luksus, så har du vundet i lotto eller har gemt penge du skulle rejse for, så er det her den ultimative oplevelse – måske for dig og kæresten. ‘Ølbadet’ (bear bath) – ja det lyder mærkeligt.

AIRE Ancient Baths og Carlsberg har sammen skabt The Beer Bath Experience by Carlsberg at AIRE, som kombinerer den ultimative eskapisme, man møder hos AIRE, med en hyldest til Carlsbergs historie og øllets kulturelle betydning i Danmark. Åbn dørene til en unik oplevelse med en du holder af.

Man starter besøget med at bevæge jer igennem AIREs termiske bade med forskellige temperaturer i jeres eget tempo. Mærk den magiske atmosfære i badene Caldarium på 40ºC, Frigidarium på 10ºC og 6ºC, Tepidarium på 36ºC, Balneum – Bath of a Thousand Jets, dampbadet Vaporium med aromaterapi, koldvands-korridoren Pedivilium og saltvandsbadet Flotarium.

Og så er det ind i massagerummet aromatiseret med bergamotte, hvor man vil opleve en unik, indbydende atmosfære. Mærk roen sænke sig over jer gennem fuldkropsmassage med tempereret appelsinblomstolie. Olien supplerer de organiske, jordnære elementer af øl, og sammen med aromaterapien baner den vejen til velvære og afslapning.

Efter massagen bevæger man sig mod oplevelsens højdepunkt. Her vil det stå klart, at den danske tradition for at nyde en øl sammen med en, man holder af, handler om mere end indtagelsen af en drik. I en privat, særligt indrettet oase, hvor I sænker jer ned i et kar fyldt med Carlsbergs fineste øl. Mærk hvordan øllets egenskaber forkæler krop og sind, læn hovedet tilbage og nyd en hovedbundsmassage med en luksuriøs og nærende hårmaske tilsat appelsinblomst. Ved massagens ende bliver man siddende i ølbadet, hvor der serveres tre særligt udvalgte øl fra Carlsberg sammen med delikat chokolade, ost og frugt, der komplementerer hver øl. Ølsmagningen ledsages af fortællingen om Carlsberg, der strækker sig tilbage til 1847, og sammenhængen med AIRE Ancient Baths.

Ja, det er dyrt – men det er også en magisk oplevelse udover det sædvanlige …

ølbad aire

165 minutters ‘ølbad’-oplevelse , 5.000,00 kr. for to personer, beaire.com/dk

Den hjemmehyggelige

Det her er en miniudgave af The Ritual of Ayurveda duftpinde der er særligt lavet til mindre rum i dit hjem. En naturlig og stilfuld måde til at få duft i dit hjem. Nyd den milde duft af gamle ayurvediske ingredienser som mandelolie og indisk rose for at få en afslappende effekt på krop og sjæl. Holder i 4-5 uger. Ahhh og så er den (jule)fin …

duftpinde

Rituals duftpinde, 120 kr., rituals.com/dk

 

Læs også:

OPI’s historie

 

opi neglelak

· Mere fra samme kategori ·