Læs også:

Close
julepynt

Shopping: De gode gaver der også er til at betale

Bolig  | 

Om du skal bruge gaven til dig selv, til ønskelisten, pakkekalendergave, til din veninde eller julegave eller til en du bare holder af, så er der lidt at vælge mellem her. Her er nemlig gaver, der er til at betale

Den boblende

Hvis vi nu skal være ærlige, har vi allerede testet og smagt og drukket flere af denne her. Men Comte de Senneval champagnen er en perfekt gave at give. Hvem elsker ikke bobler – og endda nogen, der er til at betale. Den fås hos Lidl og skal nok vække (boblende) glæde.

champagne comte de seneval

Comte de Senneval champagne, 149 kr., fås i Lidl

Den pyntende

Man får helt lyst til at spise dem – meeen det er julepynt – af den pyntede og feminine slags. Og så er de fra Flying Tiger og koster ingenting. Så kan du jo godt give mere end to styk eller måske blot pynte en gave med dem.

julepynt

Flying Tiger kage-julepynt, 20 kr., fås i alle Flying Tiger

Den underholdende

Den kommer hvert år og er fyldt med sjove karikerede tegninger og sort humor og skarpe kommentarer om året, der gik. Her bliver årets begivenheder inden for kongehuset, det politiske liv, medieverdenen, kulturlivet og danskernes hverdag tages under respektløs behandling … Også god som mandelgave.

svikmøllen

Svikmøllen 2021, 99,95 kr., saxo.com/dk

Den julede der varer en måned

Kähler Hammershøi julekalenderlys er en perfekt gave at give – også til dig selv. Fine illustrationer som var du en del af Peters Jul pryder lyset. Og så bare et par stykker gran – så klarede du den julehygge.

kähler kalenderlys

Kähler kalenderlys, 99,95 kr., imerco.dk

Den kreative

Den du måske skal give dig selv og få inspiration til anderledes og sjove gaver, du kan give. I bogen ‘Spiselige gaver’
– Hjemmelavede og personlige gaver – til dig selv og dem du holder af af Katharina Kjeldgaard får du masser af gode tips til gaver du kan give, hvis du er DIY-typen.

spiselige gaver

‘Spiselige gaver’ bogen, 224,95, kr., saxo.com/dk

Den sjove

Den er virkelig sjov, og måske du både selv må eje den eller give den til din gode veninde i pakkekalendergave. Kan også bruges i pakkelege. Sættet fra Flying Tiger gør den lange hestehale til det mest nuttede rensdyr. Smart og cute …

flying tiger

Flying Tiger DIY hårsæt, 30 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Den der holder rigtig mange timer

Han var god til at danse, og indrømmet nok endnu bedre til at skrive gode krimier. ‘Imperiet’ er bind 7 i Michael Katz Krefelds hæsblæsende krimiserie om Thomas “‘Ravn’ Ravnsholdt, der bliver involveret i en kidnapningssag og en drabelig kamp om et finansimperiums fremtid. Perfekt gave både at give og ønske sig. Så er der der (u)hygge til juledagene …

michael katz krefeld

‘Imperiet’ af Michael Katz Krefeld, 249,95 kr., saxo.com/dk

Den søde

Hvem kender ikke Wally and Whiz’s lækre gourmet vingummi. Disse er med solbærsmag drysset med jordbærpulver – som en sommerdag samlet i en vingummi. Perfekt til værtindegave, pakkekalender, mandelgave eller bare fordi du er lækkersulten.

wally and whiz vingummi

Wally and Whiz vingummi, 59 kr. wallywhiz.dk

Den personlige og billige

flying tiger

Flying Tiger notesbog med lås, 10 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Den der varmer

Den er pæn, klassisk og perfekt i farve og facon den ribstrikkede grå hue. Og pris er urimelig billig. Den er fra H&M.

hue

H&M hue, 69,95 kr., hm.com/dk

Den til snacks

Den er lille og fin og som ekstra gave køber du nogle nødder eller slik og pakker sammen med. Den hedder ‘Nordic coal’ og er fra broste.

skål

Lille skål fra Broste, 59 kr., magasin.dk

Den sjove og bløde

I hvert fald bagefter for der har gavemodtager fået fine bløde fødder. Og se lige hvor cute den er. Giv en fodmaske fra Sephoras julekollektion eller brug den til pakkeleg. Hvem vil ikke gerne forkæles med sådan en.

fodmaske sephora

Læs også:

 

Lav hjemmelavet konfekt og giv i gave eller spis selv

 

 

· Mere fra samme kategori ·