Læs også:

Close
jul julekugler kogler

Julehygge på den hurtige måde

Bolig  | 

Er du ikke typen, der hverken har eller måske har lyst til at julepynte som var det i filmen ‘Fars fede juleferie’, så kan mindre også gøre det. Her kan du få julehygge på den hurtige og nemme måde

Advents- og julehygge i lange baner

Nobili adventsstagen fra Kähler er ikke bare den nemme måde at pynte på – men den kan også bruges år efter år, og ønsker du at pimpe den op med gran, kogler, kugler eller andre fine ting, så kan du også gøre det. De små grantræer kan du også flytte rundt på.

adventsstage

Kähler Nobili adventsstage, 400 kr., illumsbolighus.dk

Julen på rad og række

Den fine lyskæde fra Flying Tiger er med LED-lys og er nærmest alt jul, man kan ønske sig. Så fin og så enkel og så NEMT kan du pynte op. For eksempel i et vindue eller over en dør eller bare lægge på et bord.

flying tiger lyskæde jul

Flying Tiger lyskæde, 50 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Højt fra træets grønne top

Eller var den nedenfor dens fod. Det fine juletræstæppe er som taget ud af Peters Jul. Det er fra Speedtsberg og til en uhyggelig god pris. Tænk på måske er det det eneste juletræstæppe du skal have resten af dit liv. Det har fine små broderier og er i diameter 120 centimeter.

Hvis du et år ikke har eller skal have et træ, kan du jo også bare have det liggende på gulvet og lægge gaver på. Kan også kommes ind over et lille bord. Bare find din indre DIY-diva frem.

juletræstæppe

Juletræstæppe, 249 kr., magasin.dk

Duften af (næsten) hjemmebag

Køb et ‘næsten’ færdigt brunkagehus – og hyg en eftermiddag med at samle det og allervigtigst – pynte det – og der skal du bare gå helt amok. Der skal være glasur, slik i alle afskygninger og masser af jul over det. Og så sæt det på et fint fad midt på spisebordet, så har du reelt pyntet op. Altså i hvert fald lidt …

brunkagehus gingerbread hus

Brunkagehus, 50 kr., fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Mini jul på den girly måde

Medusa’s vintage juletræ (15 centimeter højt) er så fint. Stil det på et fad – køb en masse gran og en stak pudderfarvede kugler i fx Flying Tiger eller Søstrende Green og strø ud over. Voila – så er der dømt girly jul.

medusa juletræ

Medusa juletræ, 99,95 kr., magasin.dk

Jeg står her uuuuunder mistelten

Og der bliver vi stående, til der kommer nogen og kysser os. Den her er også klimavenlig – for du kan genbruge den år efter år. Og du kan jo reelt også gå rundt med den, skulle der komme en sød fyr forbi.

Den smukke mistelten er i metal og er beklædt med ægte bladguld, og tilsat lidt fine perler og er fra Bungalow. Du kan hænge den over en dør – over et bord – eller som her binde fint bånd om og hænge på et skab.

mistelten

Mistelte, 299 kr., moods.dk

Vi drikker julen ind

Årets julekrus 2021 i Kähler Hammerhøi jul er med nuttet bambi på. Og hvis du drikker af det hele december, så lover vi, det bliver en hvid jul … Eller … At du i hvert fald kommer i julestemning.

kähler krus

Hammerhøi jul krus, 199,95 kr., imerco.dk

Kugler skal der til

De er vanvittig billige – de er julet og om du kommer dem på gaverne du skal give, pynter juletræet med eller bare lægger i en skål, så er det rigtig fine. De er fra Flying Tiger.

kugler

Æske med røde julekugler, 20 kr., Fås i alle Flying Tiger-butikkerne

Så venter vi bare på julemanden

Om du sætter det uden for døren for at byde gæster og julemanden indenfor – på dit bord – på gulvet i stuen eller din altan – så pynter det lille juletræ i hvert fald. Og så er der allerede kommet ‘sne’ på og kugler. Så kan det vist ikke blive nemmere. Du skal bare selv bære det hjem fra Føtex.

juletræ

Juletræ med kugler, 79 kr., Fås i Føtex

 

Læs også:

Julemiddag på en time – så nemt og hurtigt kan du gøre det

 

julebord appelt julemiddag julefrokost

 

· Mere fra samme kategori ·