Læs også:

Close
tinder

FOKUSNEWS: Dating på ny måde med Tinders Swirpe Night

Nyheder  | 

Dating på ny måde … Ja, hvorfor ikke. Tinder har stor succes med deres Swirpe Night. Nu er det ikke bare at swirpe ‘interessant/ikke interessant’. Fokusnews ser på fænomenet. Måske det også er noget for dig

Fra forrige søndag og de næste tre uger er der blevet hele 26% større chance for at møde dit match på dating-appen Tinder. Det er der fordi, du her kan møde det perfekte match, når du deltager i det verdensomspændende og ikke mindst Emmy-nominerede spil Swipe Night: Killer Weekend. Lyder det ikke godt, sjovt og anderledes. OG der er stadig en weekend tilbage, så du kan nå at være med …

Tinders Swipe Night®-oplevelse er vendt tilbage med et nyt mysterium

Det nye mysterium skal løses – det er hvad den Emmy-nominerede Swipe Night-oplevelse går ud på, og de er tilbage med en ny historie, der inviterer Tinder-brugere på en fødselsdagsweekend sammen med en flok venner. Men noget går grusomt galt.

Gennem en førstepersonsfortæller placerer Swipe Night: Killer Weekend dig og dine venner i hjertet af historien- og alle er mistænkte. Tinder-brugere på tværs af 25 globale markeder vil kunne findes i Swipe Night i den nyligt lancerede funktion, Explore, hvor spillet kører i tre hele uger.

Ligesom første udgave af Swipe Night vil deltagerne bruge Tinders ikoniske Swipe-funktion til at vælge, hvordan historien udfolder sig. Hver episode kræver, at medlemmer træffer flere end 10 valg, og hver beslutning vil føre dem gennem deres egen personlige storyline, og afsløre unikke spor og rum, som de kan undersøge, efterhånden som de kommer tættere på at løse gåden.

pige kvinde mobil spil spiller gaming computer (Foto: Pexels)
Måske Swirpe Night er noget for dig … (Foto: Pexels)

Potentielle dates med på Murder Mystery

Forestil dig en live version af Murder Mystery, hvor du sammen med potentielle dates på tinder opklarer mordgåden. Du lærer altså dine mulige matches at kende, mens I løser opgaven og så bestemmer om du om det skal føre til et reelt match og videre derfra.

Og Swipe-glade danskere var også med fra start, da spillet gik i luften forrige søndag, der er en digital dating-oplevelse, der i digitale rum inviterer Tinder-brugere på en fødselsdagsweekend sammen med en flok venner. Gennem en førstepersonsfortæller placeres Tinder-brugerne i hjertet af historien – og alle er mistænkte.

tinder
Du kan stadig nå at prøve det på søndag … (Foto: PR)

Vær med

I slutningen af ​​hver uge bliver deltagerne bedt om at vælge deres mistænkte og derefter bliver de matchet i Fast Chat med en person, der har valgt en anden mistænkt end dem selv. Her vil medlemmerne kunne tale om scenerne, analysere spor og sammen løse mysteriet. Ved at bygge videre på den interaktive installation fra første afsnit vil medlemmer under Swipe Night-oplevelsen kunne undersøge flere rum i huset og lede efter genstande, der kan lede dem til nye spor.

– Swipe Night var vores første store eksperiment for at se, om medlemmerne ønskede at gøre noget mere end blot at swipe, og svaret var et kæmpe ’ja’, fortæller Kyle Miller VP, fra Product.

– Udviklingen af ​​Swipe Night og digtiale oplevelser på Tinder giver medlemmerne mulighed for at bryde isen på en sjovere måde og mindre forventningsfuldt. Vi valgte mysteriegenren, fordi det er en samtalekatalysator og en unik mulighed for medlemmer til at lære deres match at kende på en anderledes måde, ved at arbejde sammen om at opklare en gåde, fortsætter hun.

tinder
Swirpe Night er en anden og ny måde at date på … (Foto: PR)

Vælg og kom videre – måske også med en date

Danskerne skal bruge Tinders ikoniske Swipe-funktion til at vælge, hvordan historien udfolder sig. Hver episode kræver, at medlemmer træffer flere end 10 valg. Tinder beder hver uge deltagerne om at vælge deres mistænkte, og derefter bliver de matchet i en ‘Fast Chat’ med en person, der har valgt en anden mistænkt end dem selv. Her skal medlemmerne tale om scenerne, analysere spor og sammen løse mysteriet.

Hele omdrejningspunktet handler om, at Tinder vil skabe en mere uformel og sjovere måde at skabe match på ved at tale om andre emner, end de normale datingemner. De får altså mulighed for at lære deres match at kende på en anderledes måde, ved at arbejde sammen om at opklare en gåde.

Den første af disse kæmpe interaktive spil (Swipe Night) blev spillet af over 20 millioner medlemmer, som oplevede en stigning på 26 % i matches.

tinder
Tinder lancerer en anderledes date … (Foto: PR)

Fast Chat-oplevelsen

Fast Chat-oplevelsen vil være tilgængelig om søndagen fra klokken 18.00 til midnat, men medlemmerne kan fortsætte med at spille igen og igen, mens de træffer forskellige valg gennem hele november. Swipe Night: Killer Weekend er instrueret af Sasie Sealy og lavet af et cast af up-and-coming Gen Z-talenter.

Om Fast Chat:

Fast Chat-teknologi giver medlemmer mulighed for at chatte med nogen, før de matcher i begrænset tid. Mens timeren tæller ned, vælger de, om de vil matche, som en kamp eller lade timeren udløbe for at møde en ny. Dette er første gang, medlemmer kan chatte, før de matcher, og lade deres flirtende drillerier være deres første indtryk.

Om Tinder:

Tinder blev introduceret på et universitetscampus i 2012 og er verdens mest populære app til at møde nye mennesker. Appen er tilgængelig i 190 lande på mere end 40 sprog, og er den mest indbringende ikke-gaming-app globalt. Tinder er blevet downloadet mere end 450 millioner gange, med mere end 60 milliarder matches.

*26 % stigning i matches sammenlignet med en typisk søndag aften.

hjerte kærlighed dating forelsket (Foto: Unsplash)
Måske du skulle prøve i weekenden …  (Foto: Unsplash)

 

Læs også:

Det har Cathrine lært af at date som en mand

 

love kærlighed date kæreste (Foto. Unsplash)love kærlighed date kæreste (Foto. Unsplash)

 

· Mere fra samme kategori ·