Læs også:

Close
pige computer

Få styr på din firmahjemmeside

Økonomi  | 

Det er som firma i dag meget vigtigt at gå op i ens online tilstedeværelse – og det indebærer, at man gør sig nogle tanker omkring ens firmahjemmeside. Få gode råd til hvad du skal gøre for at have en professionel firmahjemmeside

I denne artikel får du en række hurtige råd til, hvordan du kan få styr på din hjemmeside, så dit firma kan fremstå fra den bedste side.

SEO
Har du styr på SEO … (Foto: Unsplash)

Hyr et SEO bureau til at hjælpe med dit SEO arbejde

Det er først og fremmest vigtigt at sørge for, at man gør et godt stykke SEO arbejde på ens hjemmeside. Det er nemlig en bærende måde hvormed man kan tiltrække mere opmærksomhed omkring ens firma og forhåbentlig også tiltrække nogle kunder.

Det er imidlertid også ret svært at lave ordentligt SEO arbejde, og det kræver overraskende meget at gøre. Det er samtidig noget, som kan tage meget lang tid – endda flere måneder – før man begynder at kunne se resultater. Det er en meget god ide at hyre et SEO bureau, hvis man ikke selv har tiden og energien til at lægge i ens SEO arbejde. Derudover skal man jo også have den rette viden om, hvordan man skal lave et godt stykke SEO arbejde.

Det er meget nemmere blot at hyre et SEO bureau til at hjælpe en med ens SEO arbejde på hjemmeside fremfor at prøve at gøre det selv. Som sagt er det meget hårdt arbejde og det kræver rigtigt meget af dig. Som firmaejer har du ofte rigeligt med ting at se til og det er derfor heller ikke nødvendigt, at du fokuserer på SEO arbejdet.

Annonce

google seo
Har du en hjemmeside – og fungerer den …(Foto: Unsplash)

Dejligt og intuitivt design

Udover SEO arbejdet skal du også have fokus på selve designet af hjemmesiden. Det skal meget gerne være intuitivt for den nye besøgende og det skal være nemt at navigere.
I dag er der nogle meget høje krav til hjemmesidedesign og det er meget vigtigt, at man ikke taber bolden på dette område. Du kan nemlig vide dig helt sikker på, at dine besøgende hurtigt vil smutte af siden igen, hvis det er besværligt at navigere på siden.
Her kan du også drage nytte af hjælp udefra. Du kan enten hyre et firma, som har forstand på hjemmesidedesign, eller du kan hyre en freelancer.

Tænk på farver og den generelle branding

Til sidst handler det naturligvis også om at inkorporere din hjemmeside med resten af din branding af dit firma. Her handler det for eksempel om at bruge logoet for ens firma og de firmafarver, som man generelt bruger i ens branding.

 

Læs også:

 

CV-tips: Det har jeg lært i min jobsøgning

brev, email, mail, computer, pc, online, besked

· Mere fra samme kategori ·