Læs også:

Close
kollage sept

Septemberfund: Beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en september måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beautynyheder, som jeg gerne vil dele med jer

kollage sept
Så er der beautynyheder til dig … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Hjælp til pæn hud – ja tak

Matas Kollagen + C-vitamin kan implementeres som en del af din daglige skønhedsrutine. Det var, hvad vi gjorde i forbindelse med vores aftenrutine …

Pillerne indeholder 833 mg hydrolyseret kollagen fra Verisol® og 27 mg C-vitamin pr. tablet.

C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Hjælp til smuk ud – altså udover at bruge de rigtige cremer og spise rigtigt – er altid velkomment.

Vi synes, de begyndte at vise et resultat efter en lille måneds tid. Man skal HUSKE at tage pillerne, og de er også ret store. Vi har også testet at tage 2 i stedet for 3, og det giver ikke den store forskel i resultat (for os).

Anbefalet daglig dosis er dog 3 tabletter.

matas kollagen vitaminpiller

Matas vitaminpiller (kollagen og c-vitamin,  129,95 kr. for 100 tabletter, matas.dk

En spændende behandling til dit hår

Det er klog videnskab til håret. Og det har taget mange år at udvikle den banebrydende patenteret teknologi for L’Oréal Professionnel Paris. Metal DX er både en behandling, du kan få hos din frisør, og du kan også købe produkter der vedligeholder, med hjem.

Håret udsættes for mange ting, som det egentlig ikke hverken har godt af eller gør noget godt for det. Det kan være forurening, klor eller for eksempel kobber i vandet. O L’Oréal Professionnel Paris har udviklet en protokol med et molekyle, der er lille nok til at neutralisere metal som er inde i håret: Glicoamine. Og det er dette molekyle, der er kernen i serien Metal DX. Neutralisering af metaller betyder reelt, at håret får en mere ensartet smuk farvebehandling og slutresultat, idet Metal DX giver en smuk gloss eller farvebehandling, da den fjerner metallerne der forstyrrer farveprocessen. Og hvem vil ikke gerne have det … 

Jeg testede behandlingen hos Frisør Terkelsen på Østerbrogade. Jeg fik både en glossing/toning i og også en kurbehandling. Det holder cirka 10-12 vaske (cirka lidt over en måned), og efterfølgende blev det vasket og føntørret.

Glossing er en nænsom farvebehandling, skyllefarve kender mange det bedst for, hvor frisøren kan gå ind og bestemme refleksen i farven. Eksempelvis om man ønsker et køligt look eller varmt. Det er smart.

Det hele tager lidt over en time, og priserne varierer alt efter hårlængde. Hele min ‘hårtreatment’ kostede 1.040 kroner. Og jeg fik det lavet af dygtige Dina, og det var virkelig en positiv overraskelse, og udover at håret nu er ‘renset for metaller, så er det også blevet tonet og fået mere shine. Du kan få det i forskellige farver og styrker alt efter, hvad dit hår har brug for. Jeg fik i en helt kold variant, da mit hår er gråt. I nakken hvor det er mørkets, lettede det faktisk også farven.

Selve kuren kommer ind under selve skellaget og renser dermed for de metaller, vi ‘tager til os’. Efter en Metal DX-behandling kan du også køre en helt ny hårplejerutine hjemme. Den rensende creme-shampoo giver nye muligheder for performance og sensoriske oplevelser. Den har en kompakt konsistens, der giver et generøst skum, som er nemt at fordele og skylle ud. Formelen er skånsom og egnet til farvebehandlet hår, hår med striber eller afbleget hår, mens den fjerner ophobninger af metalpartikler.

Den beskyttende hårmaske mod ophobninger har en let cremet konsistens, der nærer hårfibrene i dybden. Denne maske reducerer også porøsiteten af behandlet hår og beskytter det bedre mod nye partikelophobninger.

loreal metal dx
Behandlingen tager lidt over en time … Her kan du finde nærmeste salon. (Foto: MY DAILY SPACE/Terkelsen)

Masketid

Denne fugtgivende maske fra Dr. Jart indeholder cellulose, der tilfører fugt og beskytter hudens eget fugtindhold.

Den er bygget op om fibre af fint cellulose, hvilket gør den let og transparent. Det bliver desuden lettere for porerne i huden at optage de fugtgivende ingredienser. Masken tilfører en øjeblikkelig fugt til den tørre hud, der har brug for det, imens Aquaxyl, som er en patenteret fugtgivende ingrediens, forbedrer fugtindholdet i huden og styrker det yderste hudlag.

Hyaluronsyren består af ultralette molekyler, der aktiverer fugttilførslen og nemt optages i huden, imens algeekstraktet med alginsyrer tilfører huden fugt og fjerner urenheder.

Hvordan anvender jeg produktet?
Rens ansigtet og anvend en tonic lotion.
Fjern filmen, smid den væk og placér derefter masken på ansigtet, idet den justeres omkring øjnene og munden.
Lad masken sidde på huden i 15-20 minutter.
Fjern masken og dup forsigtigt det resterende serum, indtil det er optaget i huden.

Perfekt til søndagsforkælelse. 

dr jart

Dr. Jart Sheet maske, 59 kr., sephora.dk

Det perfekte multiprodukt

Yves Rocher’ nye illuminating primer er mega lækker og giver huden glød og efterlader huden åndbar. Du kan bruge den som highlighter hvor du påfører hvor du gerne vil have ansigt til at lyse op. Eller som almindelig primer efter dagcreme men før foundation, hvor den blot tilfører smuk glød. Genialt produkt.

Kommer i løbet af september … Glæd dig.

yves rocher primer

Yves Rocher Illuminating Primer, 179 kr., yves-rocher.dk

Lækker multiolie

Somme tider er de enkle løsninger de bedste – og det er lige præcis tilfældet med Purely Oil 1 (plejende og blødgørende), der består af 100% rene olier, og som kan anvendes til et væld af formål. Put et par dråber i badet, brug den som hårolie, som olie til kroppen eller lad den tæmme de tørre hårspidser.

Oil 1 kan det hele – og så er den både mild og allergivenlig. Den er baseret på mandel, abrikos og koldpresset kokosolie. Brug til hårets spidser, på tør hud, i badet og i body lotion. Rig på antioxidanten e-vitamin – også god til god til hovedbundsmassage.

purely olie

Purely multiolie, 195 kr., Purelyprofessional.dk

Øjenhjælp

Giv huden ny energi med den lette gelserum til øjnene, der tilfører masser af fugt og hjælper med at forebygge forekomsten af tegn på aldring takket være formlen med frø og vand fra grøn te, der findes i den friske Green Tea Water 2.0 ™-teknologi, som er rig på essentielle aminosyrer og mineraler.

Dual-Moisture-Rising™-teknologien beskytter huden ved at styrke lipidbarrieren og opretholde det ideelle fugtniveau.

Roll-on applikatoren gør det muligt at påføre produktet skånsomt i løbet af på dagen, hvilket opfrisker øjenområdet og gør dem mindre hævet.

Dette produkt er testet af hudlæger, non-comedogen og velegnet til alle hudtyper. Innisfree tester hverken ingredienser eller produkter på dyr. Der er ikke ingredienser af animalsk oprindelse. Elsker den – og prisen er også god.

innesfree øjengel

Innesfree eye roll-on, 179 kr., sephora.dk

Wonder vipper

Den er HELT NY og lige landet i Matas og på matas.dk – den nye mascara fra Rimmel. Og den er til dig, der drømmer om lange fyldige vipper uden at få lavet lash extensions. Rimmel Wonder Extension Mascara giver dig nemlig øjeblikkeligt et salon lash extensions look med bare 2 lag! Du skal bare lade den tørre mellem hvert lag – og du kan også komme tre på.

Med den patenteret Full-stretch teknologi forlænger den dine vipper udover dine øjenvippespidser og efterlader dem ultralange og fyldige uden at ‘klatte’. Smudsikker og let at fjerne igen. Wonder vipper – here we come …

rimmel mascara

Rimmer Wonder Extension mascara, 99,95 kr., matas.dk

Luksus til dine læbe

Det er luksus i den absolutte bedste og måske også betalelige version. Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine er en olie i stick tekstur, plejende læbestift med medium dækning, der tilfører rene farve og strålende glans, samtidig med at den plejer læberne. Og Wow en konsistens og farvemætning, den har.

Rouge Volupté Shine indeholder 65% plejende olier og har en intenst fugtgivende tekstur, der straks trænger ind i læberne og tilfører et friskt pift af farve, øjeblikkelig fugt og komfort.

Det YSL design fornægter sig heller heller, og den er i et udvalg af strålende nuancer fra semitransparente til de mere intense. Indeholder antioxidant granatæble ekstrakt og plejende macadamie nøddesmør samt mango.

Påfør dem, som du vil, og få ultimativ velvære og strålende glans. Definer læbernes kanter ved at matche læbestiften med den rette lipliner, eller miks dem for at skabe dit eget skræddersyede look. Luksus i en stift …

ysl læbestift

YSL læbestift, 274,95 kr., matas.dk

Den nemme hårkur

Matas Granatæble Leave-In Hårkur er en ny og dejlig, velduftende og plejende hårkur, da den får lov at sidde i håret og pleje til næste hårvask. SMART.

Den rige hårkur indeholder antioxidativ granatæbleekstrakt og værdifuld macadamia nøddeolie. Derudover indeholder den provitamin B5, som virker plejende og tilfører håret masser af fugt.

Anvendelse
Kram leave-in hårkuren ind i nyvasket, håndklædetørt hår. Kom ikke kuren i hovedbunden, da det kan gøre håret klasket og tungt. Start derfor i stedet 2-3 cm fra hovedbunden og fordel i resten af håret – især spidserne.

Kuren skal ikke skylles ud men blive siddende i håret til næste hårvask. Anvend hårkuren 1-2 gange om ugen eller efter behov.

Den indeholder antioxidative ekstrakter fra granatæble og solsikke, provitamin B5, som virker plejende og tilfører håret massere af fugt. Den er  vegansk (uden animalske ingredienser) og produceret i Danmark og har en pH-værdi på cirka 4,0.

matas striber hårkur

Matas Stribe leave-in hårkur, 49,95 kr., matas.dk

En lækker ny duft

Valentino Beauty er romersk af hjertet og et Color Cool Couture-brand. Voce Viva Valentino Eau de Parfum drager paralleller mellem lyden af din stemme og duften af din parfume. De er altid intense og unikke. Og denne her har en
strålende blomster-bouquet, der er gjort vanedannende og kraftfuld med en uventet akkord af krystalmos. Selv kalder de det en hyldest til alle kvinders stemmer.

Voce Viva-parfumen er en hyldest til den flerfacetterede Valentino-kvindelighed.

Duften består af følgende noter:

  • En color-note: En farverig og strålende åbningsnote af italiensk bergamot, der dæmpes af sød og saftig mandarin.
  • En couturenote: En overdådig bouquet af appelsinblomst-absolut og gylden gardenia.
  • En cool note: Uventet krystalmos giver duftens bund en moderne intensitet, der bliver fuldstændig vanedannende med den indhyllende vanilje.

Flakonen udtrykker Maison Valentinos værdier og Voce Vivas kvindelighed. En stilren glasblok, der er firkantet med takkede sider, lader lyset skinne igennem den gyldne duft, så der dukker et V af lys frem.

Valentinos karakteristiske nitter fremhæver hætten og kraven, der skildrer en moderne personlighed med kant. Denne ikoniske Valentino-flakon er signeret i klar rød.

Valentino edp. parfume, 494,95 kr. for 30 ml. , matas.dk

Et godt makkerpar

Det svenske hårplejebrand Björk har indtaget Danmark, og denne shampoo og conditioner er virkelig lækre.

De er fra serien Höjd, og shampooen er særligt til dig med fint og tyndt hår, idet den tilfører ekstra volume og fylde til håret samt masser af tekstur, uden at gå ned på de plejende egenskaber, som dit hår også har brug for.

Den indeholder vitamin B5 og birk ekstrakt, som styrker hårets struktur indefra. Efterlader håret med et silkeblødt og glansfuldt udtryk, og så virker den beroligende og fugtgivende i hovedbunden. Den er skabt på Color Suit teknologi, som beskytter og mindsker farvetab af din hårfarve når du vasker håret. Og den indeholder ikke sulfater eller parabener og er 100% vegansk.

Conditioneren er også særligt til dig med fint og tyndt hår, og den virker udfiltrende og meget let i håret. Tilfører en let fugt uden at tynge håret ned. Den indeholder vitamin B5, som giver håret fornyet vitalitet og elasticitet samt volume. Den er også skabt på Color Suit teknologi, som beskytter og mindsker farvetab af din hårfarve når du vasker håret, og indeholder ikke sulfater eller parabener, og produktet er 100% vegansk.

björk höjd

Höjd shampoo og conditioner, 169 kr. og 179 kr., beautycos.dk

Den store nyhed

Ecooking kommer den 23. september med hele 85 makeupprodukter, der kan købes på ecooking.dk og i Matas-butikkerne. Med filosofien og de aktive ingredienser fra hudplejen er denne serie skabt af Tina Søgaard og hendes store team og med stor hjælp fra makeupartist Nina Larsen, der med mere end 20 års erfaring ved hvad makeupprodukter skal kunne.

Der er alt fra produkter til din hud, læber, vipper og bryn. De er udviklet i Danmark og produceret i EU, og der er produkter til alle hudtoner og -typer. De er veganske og parfumefri og dermatologisk testet.

Det er en stor og vild nyhed, og du kan godt glæde dig, for det er en super lækker serie, som jeg også kommer til at fortælle og vise mere om de kommende måneder. Du får lige et lille sneak peak her …

ecooking makeup

Hjælp til irriteret hud

Den medicinske terminologis udtryk for hudirritation er dermatitisDet dækker over en inflammationstilstand, der er karakteriseret ved rødme, svien, kløen og smerte. Og den kan vores hud i større eller mindre grad gøre. For at stoppe den handler det om at lindre, reparere og rense. Og det kan A-Derma Dermalibour Cream, der er en fugtgivende og beskyttende creme, som reparerer skadet hud og forebygger infektioner. Det angrebne område smøres 2-3 gange dagligt på renset hud. Kan bruges til spædbørn.

Er af 100% naturlig oprindelse (som den første CICA-creme på markedet).

• Indeholder aktive ingredienser som kobber, zink og økologisk dyrket Rhealba® Havrekim ekstrakt kombineret med plantesmør og plantebaserede olier som jojoba
• Virker effektiv efter 24 timer

En virkelig god creme altid at have i skabet – for du kan nemt få brug for den, ‘når du mindst venter det’. Og virker – det gør den.

aderma

A-Derma Dermalibour creme, 89,50 kr., apopro.dk

Lækre (farvede) læber

Jeg elsker i forvejen deres læbebalsam (med SPF 30 – selvfølgelig og ja tak), og nu fås de også i fine farver. De tre farver er blandet ud fra, hvad der klæder flertallet, og hvilke nuancer læserne ofte efterspørger. Og de er virkelig pæne:

002: Vanilje er en helt lys beige nuance med let changerende guld perlemor.
003 Nougat er en varm lys terrakotta nuance med et rosa skær.
004 Solbær er en mørkere blåtonet gammelrosa nuance.

De har den rette kombination af høj mineralsk solbeskyttelse og plejende ingredienser og er alt, hvad der skal til for at lindre og afhjælpe sprukne, ru, tørre og skællende læber, så de igen bliver pæne og glatte.

En af grundene til, at en høj solbeskyttelse på læber er vigtig, er, at huden på læberne er ekstremt tynd. Faktisk så tynd at de tusinder små blodkar under huden er synlige – det er grunden til at vores læber er røde. Læberne kræver derfor, som resten af huden, beskyttelse mod solen. Endvidere har læberne ingen talg- eller svedkirtler, hvilket gør at fugttabet er tre til ti gange højere end på resten af huden.

pudderdåserne læbebalsam

Pudderdåserne læbebalsam, 99,95 kr., pudderdåserne.dk

 

Læs også:

Breakups er svære

 

trist ked af det ensom stress deprimeret

· Mere fra samme kategori ·