Læs også:

Close
bar bartender sprut

Happn afslører: Her er universitetsbarerne med største chance for romance

Underholdning  | 

Nu er den her endelig: Nystarten, som mange har længtes efter! Det er tid til skolestart, og universiteterne begynder efterhånden at vende tilbage til det normale. Happn afslører: Her er universitetsbarerne med største chance for romance

Studenterlivet er ikke kun lig med eksamenslæsning, men også sociale aktiviteter, hvor romancer kan opstå. Ikke mindst på de populære studenterbarer. Dette har Happn lavet en undersøgelse  og kortlægning om.*

En bar – det perfekte sted at mødes

Baren er det perfekte sted til at møde din fremtidige crush eller bare få mulighed for at møde nye mennesker og skabe uforglemmelige minder og sjove aftenener. Inden efterårets skolestart har datingappen happn lavet en liste over Danmarks mest flirtevenlige universitetsbarer. Og hvem vil måske ikke gerne kende den liste – også selvom man ikke går på universitetet men bare vil ud at møde andre mennesker og måske også flirte lidt …

fyre mænd dating
Hvor er der mon størst chance for en lille flirt … (Foto: Unsplash)

Flirt og billige øl

Er der noget, som oser mere af studenterbar end billig øl, sociale mennesker og masser af flirt? Nu har happn lavet en kortlægning for at finde ud af, i hvilke universitetsbarer der flirtes mest. Det er i København, singlerne er mest aktive, og det er BARstionen på Københavns Universitet, der scorer førstepladsen.

For at få den bedste chance for at finde en crush på BARstionen bør du være der en fredag, hvor der er mest aktivitet ifølge statistik fra happns app.

Denne er tæt efterfulgt af yderligere to barer på Københavns Universitet på listen over de mest flirtende barer. På Avej bør du hænge ud om fredagen for at få størst chance for en romance, og på Caféen er det torsdage, der er den store dag. Også Studenterbaren i Aarhus og BasisBaren ved Aalborg Universitet er flirtende steder, og her har du størst chance for at få en Crush om torsdagen og lørdagen.

øl bar
Skal du ud i aften … (Foto: Unsplash)

Happn opfordrer til at udforske nye relationer

I dag er datingsites en naturlig måde at møde nye mennesker eller kærester på. Men det at møde folk IRL er altid bedre. Så en flirt, crush eller måske kommende kæreste kan findes på mange måder og steder. Men netop i studietiden er mange ude at få et par øl, og hvem ved måske er det her, du møder en sød fyr.

– Studietiden er en afgørende og spændende tid – uanset om du er single eller ej. De personer, man møder, og de relationer, man udvikler, er noget, man altid vil have med sig. Efter denne lange pause fra socialt samvær opmuntrer happn dig til at udforske nye relationer, da de ofte former dig til den person, du bliver i fremtiden. Nu håber vi på et skønt og festligt efterår, siger Simone Quist Mathiesen, Country Manager hos happn.

Kan du flirte

At flirte er nærmest en videnskab, og nogle er mega gode til det og andre har måske lidt sværere ved det. Men at flirte vil sige, at du forsøger at tiltrække dig opmærksomhed hos en person. Er det i byen – ja så er det jo oftest en af andet køn, som du måske synes ser lidt sød eller lækker ud.

Normalt kommer det til udtryk som en romantisk eller seksuel interesse – den der X-faktor, som man bare oplever med nogle personer. Så tænk over det næste gang du er i byen og ser en, der virker sød. Tænk over, hvordan du kan flirte og måske pirre hans interesse for dig og hans lyst til at lære dig bedre at kende. Måske det kan udvikle sig til mere og noget intimt. Når man flirter siges det også, at man prøver at charmere sig ind hos modtageren. Og den ‘kompentence’ kan du rent faktisk bruge mange andre steder i livet … Så bare flirt løs.

citat love mojitos
Hvad har du brug for … (Foto: Unsplash)

Topliste: Her er de fem hotteste universitetsbarer i efterårssemesteret:

1. BARstionen, Københavns Universitet
2. Avej, Københavns Universitet
3. Caféen, Københavns Universitet
4. Studenterbaren, Aarhus
5. BasisBaren, Aalborg Universitet

Så vi siger bare skål og god tur i baren og med flirten – om den foregår i København, Aalborg eller Aarhus eller et helt fjerde sted.

Om happn
happn er en af de førende internationale dating-apps, som tilbyder et unikt koncept med geolokalisering
i realtid. Da alt begynder i det virkelige liv, gør happn det muligt for brugerne at finde mennesker, de har
mødt i hverdagen. Alle har nogle gange oplevet følelsen af øjenkontakt, der har gjort et indtryk. happn blev grundlagt i Paris i 2014 og har i dag mere end 109 millioner registrerede brugere rundt om i verden med flere end
720.000 brugere i Danmark. happn kan downloades fra App Store og via Google Play.

Om kortlægningen

* Kortlægningen er baseret på happns egne data og antal Crushes pr. person i appen på de specifikke
steder. En Crush opstår, når to brugere kan lide hinandens profiler. Kortlægningen blev gennemført i juli
2021.

 

Læs også:

‘Skønheden’ ved at date grimme fyre

grimme mænd mand skønheden ved at date fyre fyr nørd briller kikset briller overrasket (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·