Læs også:

Close
glad pige single vinter dating skov (Foto: Unsplash)

Fem single-vaner, du helt sikkert savner

Underholdning  | 

Han er det dejligste, du ved. Og du elsker ham højt. Men alligevel ligger du tit i sengen og savner nogle af dine skæve single-vaner. Læs med her og få fem single-vaner, som du helt sikkert savner, hvis du har været i et forhold længe nok

Der er intet at skamme sig over. De fleste af os, som er i et forhold, har det med at savne vores skæve single-vaner. Og lad os være ærlige … Især nummer 4 er den, vi savner mest!

pige køkken
Er der noget her, du kan genkende … (Foto: Unsplash

Her er de fem ting som formentlig savner …

1. Dit, mit og vores

Du savner skelnen mellem dit og mit. Især når du har haft en laaaaaang da, og det eneste du ‘craver’ er at spise en pose Gifler på fem minutter. Men den pose Gifler, som du i snug købte på tilbud i Netto til en 10’er, er aldrig din særlig længe. Medmindre du vælger at spise den på vej hjem, eller gemmer den i skabet.

Du kunne selvfølgelig også bare købe to poser. Eller være storhjertet nok til at elske at dele posen med ham – ‘sharing is caring’ jo ;-). Men nogle gange vil man også bare være lidt klam i fred, uden nogen opdager det!

2. En ‘mig dag’

Du har sjældent en ‘mig-mig dag’. Og du savner din ‘jeg-vil-bare-ligne-lort’-dag!

“Nååå, du skal se fodbold med drengene onsdag?” – Dét er den bedste nyhed for dig, der har savnet at ligge på sofaen og bare lave INGENTING. Det lyder så godt i dine ører, at du i dagevis ikke kan lade vær med at glæde dig til onsdag, hvor du bare skal være alene … og se 8 afsnit af DIN yndlingsserie, som han aldrig gider at se… OG spise din pose Gifler i fred iført det grimmeste, dog mest behagelige tøj, du ejer, som ikke har set dagslys i flere måneder.

3. Det rene og ryddelige hjem

Du savner at komme hjem til et rent og ryddeligt hjem. Og ikke at skulle tage ejerskab over HANS rod. Hvorfor får du altid en pludselig trang til at rydde op og gøre rent efter ham? Det er nemlig gået op for dig at hans beskidte tøj, der har spredt sig hen over gulvet som en uendelig laborant, åbenbart kun er noget, som du føler skal ryddes op.

‘Den moderne kvinde søger altid en mand, som også klarer husholdningen’ – Ja, men du blev snydt de første tre måneder af jeres forhold, og pludselig er han 13 år igen og rodder mere end din lillebror.

Og det værste er faktisk det øjeblik, han spørger “har du set min sorte t-shirt?”. JA, selvfølgelig ved du, hvor den er. Men han får den selvfølgelig ikke så let, men bliver smukt guidet hen til labyrinten og bliver bedt om at finde vejen ud selv.

Og så er der dem vi ikke vil sige højt eller måske helt indrømme:

4. Pelsen på benene

Eller rettere sagt, du savner ikke at skulle planlægge din barbering nøje. Barbering er generelt den opgave, der hænger dig langt ud af halsen. Det er faktisk sådan, at du ligefrem har ‘testet’ ham i hvor mange dage, du kan skippe barberingen, før han synes, at dine ben begynder at stikke for meget under lagnerne.

Dén single-vane er dit bedste minde, for du savner kun lige at skulle tage anklerne om vinteren – når det blev højst nødvendigt, så røg hele pelsværket. Og alligevel trøster du dig med følelsen af nybarberede ben i det rene sengetøj. Den følelse slår alligevel alt.

5. Gratis drinks

Og så den lille, måske mere uartige single-vane, som de færreste af os i forhold ikke kan lide at sige højt. Du savner de gratis drinks, du fik i byen. Nej, det var ikke at nasse, for drengene tilbød selv. Og du savner det nok lidt – ikke opmærksomheden eller flirten, men mere ikke at skulle bruge hele din løn på de dyre cocktails selv … Og leve af rugbrød resten af måneden. Det var da fint med en lille gratis øl i ny og næ.

Der kommer selvfølgelig andre boller på suppen, når du har din bedre halvdel med i byen. For så skal I jo deles, så der findes jo ikke ‘din og min’ øl, også selvom der bliver købt to. Og han ender selvfølgelig med at spilde øl udover ham, som havner i labyrinten … som du rydder op … mens du spiser Gifler morgenen efter, for der sover han alligevel til kl 15 – så det opdager han jo aldrig!

Læs også: Parforhold: Gode råd når du er uenig med kæresten

par parforhold kæreste

· Mere fra samme kategori ·